Niye hergün fitil kullanıyorsun canım.hergün kaka yapmaması kabızlık sayılmaz.niye fitile alıştırıyorsun.doktorunla görüştün mü bu konuyu
Bizim sarılığımız 4. günde 20 ydi. 2 gn hastanede kaldık 8 e düştü ancak gözümüzdeki geçmedi. Dr. sonraki hafta kontrole çağırdı sarılığı tam geçmemiş karın ultrasonu ve kan tahlili istedi herşey normal olunca uzamış sarılık dedi. Herhangi ilave tedaviye ihtiyaç yok dedi yolladı. işte nerdeyse 2 aylık olduk çok çok az gözlerimizde kaldı. geçer inşallah senin bebişininde.Luminaletten diye bir ilaç yeşil reçeteli satılıyormuş doktor 4 tane vermiş eşime bir tanesini ikiye bölüp anne sütü ile ezip sabah akşam verecekmişiz ama biz vermicez sanırım ilaçsız iki ay sürermiş öyle demiş doktor ilaçla bir haftada sarılığı geçermiş bizde ilaç kullanmaktansa bekleyelim dedi bizim sarılık değerimiz 13 sizin kaç?
İnşallah canım biz daha bugün 1 aylık olduk 2 Profla görüştük ilaç zararsız verebilirsiniz dediler ama zararsız ilaç neden yeşil reçeteli satılsınki kafam çok karışık bi an önce iyileşsin kuzum başks bişey istemiyorumBizim sarılığımız 4. günde 20 ydi. 2 gn hastanede kaldık 8 e düştü ancak gözümüzdeki geçmedi. Dr. sonraki hafta kontrole çağırdı sarılığı tam geçmemiş karın ultrasonu ve kan tahlili istedi herşey normal olunca uzamış sarılık dedi. Herhangi ilave tedaviye ihtiyaç yok dedi yolladı. işte nerdeyse 2 aylık olduk çok çok az gözlerimizde kaldı. geçer inşallah senin bebişininde.
Benim de geldi 2-3 kere pıhtı ama doktorum bisey demedigi için kötüye yormadim normaldir herhalde dedim.Doktorla gorustukten sonra bana yazar misin cnm merak ettim ne zararı varmış diyeGunaydin herkese ben 21 gun oldu dogum yapali normal kanamam devam ediyordu dun gece idrara çıkınca ceviz buyuklugunde pihti geldi cok korktum ya doktorum pihtili kanama olursa gel mutlaka demisti geceden beri uyuyamiyorum ya
Gorustum doktorla limon buyuklugunde ve kıpkırmızı kan pihtisi olursa goruselim dedi diger turlusu icindeki pis kan temizleniyor korkma dedi onemli degil dediBenim de geldi 2-3 kere pıhtı ama doktorum bisey demedigi için kötüye yormadim normaldir herhalde dedim.Doktorla gorustukten sonra bana yazar misin cnm merak ettim ne zararı varmış diye
cok tesekkur ederim evet gec oldu ama kolay oldu sukur :)Oo :) maşallah baya beklemis senin minnak :) sütün bol olsun hayirli evlat olsun inşallah :)
Benimde öyle oldu bir hafta surdu sonra leke şeklinde devam etti.5 günde bir de hafif alıntı oldu.simdi 37.gu deyim hala leke şeklinde devam ediyor sanırım 40 i bulacak.ama doktora sormadım.bence sıkıntı yokNormal dogum yapanlar 6.gunumdeyim ve kanamam cok az dr bu konuda bir sey soyledi mii
Valla hamile kalmadan önce deli gibi içerdim sigara içmeyi seviyordum hamile oldugumu öğrendiğim an bıraktım hamileyken rüyamda iciyordum şimdide canım istiyor bir boşlukta hissediyorum kendimi dayaniyorum bide annem sigara içiyor içip gelince bile çok kötü kokuyor oğlum o kokuyu almasınKizlar ben bol bol anne sütü veriyorum ana oğlum mansallah çok istahli yetmediği yerlerde manada veriyorum doktor öyle yapmami önerdi ama kimisi mama verme anne sütunun bi anlami kalmaz diyor ama doymuyor oğlum günde bir yada iki kere mecbur veriyorum.sizin bi bilginiz varmi konuyla ilgili.bide hamileyken sigara icmiyordum ama doğumdan sonra lanet olsun nasil canim çekiyor ne güzel birakmistim neden boyle oldu anlamiyorum.dayanilmicak derecede sigarayi ariyorum ama emzirdigim icin de bu duruma çok uzuluyorum
Normal dogum yapanlar 6.gunumdeyim ve kanamam cok az dr bu konuda bir sey soyledi mii
Benim de cok azdi hatta cok acik kahveye döndü bitecek sandim kanama tekrarladı Belli olmuyor yani o ise korkma :)Normal dogum yapanlar 6.gunumdeyim ve kanamam cok az dr bu konuda bir sey soyledi mii
Bana doktor kahve bile süt yapar dedi canim isterse ve bas agrim varsa bir orta kahve içiyorum. Telve dibinde kaldığı için en sagliklisi Türk Kahvesiymis bir de demir destegi yapiyomus. Ama gaz yaptigini duymadım.Bebeği gaz sancısı çeken anneler kahve içiyor musunuz.bu uykusuz ve yorgun günlerde benim gibi kahve tiryakisi olanlar ne yapıyorsunuz ;( iki yaşında bi kızım daha var ve onunla da ilgilenmek zorunda olduğum için uykumu alamıyorum.ama gaz yapar diye vicdanım huzursuz içemiyorum da
Ucu mu yok? Cok küçükler işte bazen yorulduklari için emerken almıyorlarislerine gelmiyor
Canım uç çıksın diye masaj yada uç çıkarıcı deneyebilirsin... Silikon uçla da emebiliyorlarmış...
Bende ilk 10 gün sağdım, mama verdim...
Doktorum sitem etti baya, uc için masaj falan önerdi, emmeyi öğrendi oğlum şükür, artık ucu bile çıktı
cnm bi kaba soğuk suyu koy göğsünü içine koy ve bekle bi süre sonra ucunu asıl göğsünü topluyo bebeğin tutması kolay oluyo ben bu şekilde emzire bildim umarım işe yarar güle güle büyüt bebişi...
Ben pompayla ceke ceke uç yaptim inşallah cikar senin deEvet ucu yokemziremiyor
Bebeği gaz sancısı çeken anneler kahve içiyor musunuz.bu uykusuz ve yorgun günlerde benim gibi kahve tiryakisi olanlar ne yapıyorsunuz ;( iki yaşında bi kızım daha var ve onunla da ilgilenmek zorunda olduğum için uykumu alamıyorum.ama gaz yapar diye vicdanım huzursuz içemiyorum da
Bende ayni durumdayim ama valla ben dayanamadim tek tük içmeye basladimAllah affetsinValla
Valla hamile kalmadan önce deli gibi içerdim sigara içmeyi seviyordum hamile oldugumu öğrendiğim an bıraktım hamileyken rüyamda iciyordum şimdide canım istiyor bir boşlukta hissediyorum kendimi dayaniyorum bide annem sigara içiyor içip gelince bile çok kötü kokuyor oğlum o kokuyu almasın
Kizlar simdi oğlumu yikqtken yanlislikla kulagina kacmis yani kulagina bi baktim su var hemen ters tarafa döndürdüm geri aksin diye ama çok huzursuzum sizce birşey olurmu şimdi o kulaginin üstüne uatirdim uyuyor eğer girdiyse de ciksin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?