- 25 Ağustos 2014
- 1.691
- 2.021
- 133
- 34
2.paket 50 li :))) 2 numaraya geçsem mi diye düşünüyorum birde premium almıştım bebeğimin altına Yapışıyor primanın yeşil paketine geçicem elimdekiler bitinceKacli aldin bezi bizim de dibi gelmis 108liydi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.paket 50 li :))) 2 numaraya geçsem mi diye düşünüyorum birde premium almıştım bebeğimin altına Yapışıyor primanın yeşil paketine geçicem elimdekiler bitinceKacli aldin bezi bizim de dibi gelmis 108liydi :)
Biz 19 günlük olduk 108lik paket bitti ne ara bitti anlamadim. Ben bepanten ile siviyorum çocuğu az bi kirmizi sadece
2.paket 50 li :))) 2 numaraya geçsem mi diye düşünüyorum birde premium almıştım bebeğimin altına Yapışıyor primanın yeşil paketine geçicem elimdekiler bitince
Maşallah o zaman bebise iyi çalışmis :) bizim bebis 3.130 doğdu premium kullandik besinci gün 2 numara yeşil pakete geçtik ki memnunum ben rahat kullanımi. Migrosta 1 alana ikincisi yari fiyatinaymis bi bakin olmadi.2.paket 50 li :))) 2 numaraya geçsem mi diye düşünüyorum birde premium almıştım bebeğimin altına Yapışıyor primanın yeşil paketine geçicem elimdekiler bitince
Benimkini acıyorum önce masaj yapıyorum popoyu siliyorum ama bezi almıyorum mutlaka bi cayirti koparip kaka yapiyoruz artık deneyimliyim yani :) aglama cok yokta artık kremden bile ÜşüyoruzBizimki altini acinca basiyor cigligi basta elim ayagima dolasiyordu nasil kapattigimi bilemiyordum pisik olunca akillandim simdi yirtsada kremliyorum sudokrem aldim tavsiye ederim bi gunde gecirdi pisigimizi
Maşallah o zaman bebise iyi çalışmis :) bizim bebis 3.130 doğdu premium kullandik besinci gün 2 numara yeşil pakete geçtik ki memnunum ben rahat kullanımi. Migrosta 1 alana ikincisi yari fiyatinaymis bi bak
Evet canım gördüm reklamlarda :)) bakmak lazım
bende yaptm pekmez sürdü m .mememin üstünden mama damlattm mmememdn akuyr sanan diye.ama yinede almıyr sasrdm kaldım ne yapcamıCanim ilk zamanlar bende cok zorlandim gogsume sekerli su damlattik oyle oyle aldi simd uzaktan gormesi bile yetiyo bazen oyle bibakiyo ki korkuyprum valla
Niye hergün fitil kullanıyorsun canım.hergün kaka yapmaması kabızlık sayılmaz.niye fitile alıştırıyorsun.doktorunla görüştün mü bu konuyu3100dogdu 3gün sonra 3060 olmustu 1hafta sonrasa 3280 olmustu kabızlık için fitil kullaniyorum hergun
Bizim sarılığımız hala geçmedi çol üzgünüm bugün 30. Gün değerimiz hala 13. Dün bi sürü kan verdik test yapıldı şükür karaciğerde bişey yok ama uzayan sarılık demiş eşime doktor 3 ay sürebilirmiş. İlaç vermiş doktor anne sütünde ezip vericekmişim çok canım sıkıldı varmı benim durumumda olan ilaç vermek ne kadar doğru?
biz 55 günlük olduk hala gözlerimizde var biraz .bizedede uzamış sarılık teşhisi kondu testlerden sonra ama dr.ilaç vermedi. size ne ilacı verdiler.Bizim sarılığımız hala geçmedi çol üzgünüm bugün 30. Gün değerimiz hala 13. Dün bi sürü kan verdik test yapıldı şükür karaciğerde bişey yok ama uzayan sarılık demiş eşime doktor 3 ay sürebilirmiş. İlaç vermiş doktor anne sütünde ezip vericekmişim çok canım sıkıldı varmı benim durumumda olan ilaç vermek ne kadar doğru?
internette tomrisin emzirme notları diye aratıp bir oku canım senin için faydalı olur inşallahKızlar ben bebeğimi emdiremym göğüsmü almyr ne yapmm lazm
hangi marka bez kullanıyordun?Oglum bugun 23 gunluk oldu biz 200 bez falan bitirdil galibaa 2 saatte bir degistiriyorum nerdeyse ona ragmen bi pisik olduk yanii
hangi marka bez kullanıyordun?
bu kadar sık değiştirdiğin halde pişik oluyorsa bence bezdendir. başka markaları denemeni öneririm
Valla süte geçiyor diyorlar ama boyle bi can çekme yok dediğin gibi resmen as eriyorum sonunuz hayir olsun valla:)Ben de ben de hamileyken de hep dogum sonrasi hemen bir tane yakacagim kimse beni tutamaz diye kendimi telkin ediyordum, nasil olsa baslarim diye kendimi sartlandirdim.simdi resmen aseriyorum. Kimisi patlicandaki nikotin kadar gecer sute diyor
Luminaletten diye bir ilaç yeşil reçeteli satılıyormuş doktor 4 tane vermiş eşime bir tanesini ikiye bölüp anne sütü ile ezip sabah akşam verecekmişiz ama biz vermicez sanırım ilaçsız iki ay sürermiş öyle demiş doktor ilaçla bir haftada sarılığı geçermiş bizde ilaç kullanmaktansa bekleyelim dedi bizim sarılık değerimiz 13 sizin kaç?biz 55 günlük olduk hala gözlerimizde var biraz .bizedede uzamış sarılık teşhisi kondu testlerden sonra ama dr.ilaç vermedi. size ne ilacı verdiler.
hemen bakıyorum vok teşekkür ederiminternette tomrisin emzirme notları diye aratıp bir oku canım senin için faydalı olur inşallah
Luminaletten diye bir ilaç yeşil reçeteli satılıyormuş doktor 4 tane vermiş eşime bir tanesini ikiye bölüp anne sütü ile ezip sabah akşam verecekmişiz ama biz vermicez sanırım ilaçsız iki ay sürermiş öyle demiş doktor ilaçla bir haftada sarılığı geçermiş bizde ilaç kullanmaktansa bekleyelim dedi bizim sarılık değerimiz 13 sizin kaç?