Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun saatler Uyumayan çocuk yapmışlar o da bize denk geldi. Bi göğsümden sıcak çikolata diğerinden çilekli smoothie akıyor yine de memnun edemiyorum sıpayı tam dalıyor gb, ben de azcık uzanayım diye popomu yatağa koyduğum gb basıyor çığlığı. Kesin bi taraflarımda alarm takılı
Ben 12 kilo almistim 2 haftada 10 kilosunu verdim. 10.gun dikisler alininca korseye izin verdiler korsede kullaniyorum duzlesmeye basladi toparladi baya. Bebisle duzenimizi de oturtmaya çalışıyoruz bakalim daha 2 haftaligiz :)
Nasil korse kullaniyorsun?
öle mi oluyor ben hiç bilmiyordum bunu benimde kızımın her bezinde kaka oluyo ben normal sanıyordum doktora sormadım o yüzdenKizlar benim oglumun neredeyse her bezinde kaka oluyor simdi birkac kisi yazmis iki gunde bir yapiyor falan diye sutum yaramiyor mu acaba
öle mi oluyor ben hiç bilmiyordum bunu benimde kızımın her bezinde kaka oluyo ben normal sanıyordum doktora sormadım o yüzden
Kaç günde kaç kilo aldı ki canım bebişin?Kizlae bebekleriniz kacinci gununden sonra kilo almaya basladi bnm bebegimmcok yavas aliyo
Dogum kilosu 2922 36+3 de dogdu , hastane cikis kilomuz 2710,Kaç günde kaç kilo aldı ki canım bebişin?
Daha çok yeni tatlım,,biraz zaman ver kuzucuğuna alır o kiloları :) benim kızım 35+0,da 2170,gr doğdu,,o bile toparladı.Dogum kilosu 2922 36+3 de dogdu , hastane cikis kilomuz 2710,
4. Gun 2610 a dustu
6. Gun 2545
8. Gun de 2545
11. Gun yani bgun 2590 olmus ama
Dr az dedi emiyo da sariligi da dustu 11 di suan 3 . Her altini actiigimda cis yapmis oluuo kaka da yapio ama
Neden kilo almio anlamadim
oyy masallah ins alir carsamba gene kontrolumz varDah
Daha çok yeni tatlım,,biraz zaman ver kuzucuğuna alır o kiloları :) benim kızım 35+0,da 2170,gr doğdu,,o bile toparladı.
Benim hiç öyle olmadı hatta doktorumun o kadar çok gelmesine şaşırdım ve o kadar çok motive ettiki doktoruma o gün bi kere daha hayran kaldımBen de 30 Eylül Sabahı zor bir doğum Yaptım. Minnoş bir kızım oldu şükür. Sanırım Şimdi hepimizin derdi meme uçlarındaki yaralar İnşallah hepimizinki düzelir. Kızlar bir sorum var özel hastanede doğum yapanlar doğum Süreci boyunca muayenenizi ebe mi yaptı Sancı Odasında takiplerinizi ebe mi yaptı. Doktor bende son bi kaç ıkınmada geldi. Özel hastanede böyle bi durumla karşılaşınca şaşırdım. Bütün özel hastanelerde böyle mi oluyor. Neticede özeli doktor için seçiyoruz
Bebe yagindan olmamistir normal isiliktir emerken terliyorlar ya ondandir bence. Birde o popo uzerindeki cukur gamzeymis benim oglumda da var 1. Ay kalca ultrasonu ile omurgasina da bakildi temiz cikti. Sarilik konusunda bisey diyemicem bilmiyorum ama ben olsam degerine baktirirdim tekrar.Meraba kizlar birkaç bise danismak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.birinci oğlumun yüzünde ve kafa tasinda isilik gibi şeyler cikti çok sayida oğlumu yikarken sampuan yerine bebek yagi dokmustum kafasina ondan olabilirimi ciddi biseymudir.ikincisi poposunun bitti çizgide çukur var delik gibi doktor biseybyok dedi ama sizce başka doktora da goturmelimiyim bide bnm bir haftalıkken bebeğinde çok hafif sarilik cikmisti doktor bol bol emzir demişti simdi 4 haftalik sizce tekrar goturmelimiyim hala var gibi çünkü gözlerinde vucudunda
Meraba kizlar birkaç bise danismak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.birinci oğlumun yüzünde ve kafa tasinda isilik gibi şeyler cikti çok sayida oğlumu yikarken sampuan yerine bebek yagi dokmustum kafasina ondan olabilirimi ciddi biseymudir.ikincisi poposunun bitti çizgide çukur var delik gibi doktor biseybyok dedi ama sizce başka doktora da goturmelimiyim bide bnm bir haftalıkken bebeğinde çok hafif sarilik cikmisti doktor bol bol emzir demişti simdi 4 haftalik sizce tekrar goturmelimiyim hala var gibi çünkü gözlerinde vucudunda
Evet gamze diyolar sarilik içinde tekrar baktirmak en iyisi doktor cagirmadi buda ama biz işimizi gatentiya alalim isilik baya döktü o yüzden biraz tedirgin oldum teşekkürler canimBebe yagindan olmamistir normal isiliktir emerken terliyorlar ya ondandir bence. Birde o popo uzerindeki cukur gamzeymis benim oglumda da var 1. Ay kalca ultrasonu ile omurgasina da bakildi temiz cikti. Sarilik konusunda bisey diyemicem bilmiyorum ama ben olsam degerine baktirirdim tekrar.