• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben 12 kilo almistim 2 haftada 10 kilosunu verdim. 10.gun dikisler alininca korseye izin verdiler korsede kullaniyorum duzlesmeye basladi toparladi baya. Bebisle duzenimizi de oturtmaya çalışıyoruz bakalim daha 2 haftaligiz :)

Uzun saatler Uyumayan çocuk yapmışlar o da bize denk geldi. Bi göğsümden sıcak çikolata diğerinden çilekli smoothie akıyor yine de memnun edemiyorum sıpayı :KK53: tam dalıyor gb, ben de azcık uzanayım diye popomu yatağa koyduğum gb basıyor çığlığı. Kesin bi taraflarımda alarm takılı

Aa o bize de denk geldi saniyodum, sizde de mi var o cinsten:KK53: onceleri karni doymuyo uyumuyo diyoduk, mamayi dayiyodu annem bugun kendi de kabul etti bu bebe huysuzlugundan boyle karni tok diye:KK70: 40i cikmamis bebe uyumaz miymis ac bu ac diyodu:-)

Ben 12 kilo almistim 2 haftada 10 kilosunu verdim. 10.gun dikisler alininca korseye izin verdiler korsede kullaniyorum duzlesmeye basladi toparladi baya. Bebisle duzenimizi de oturtmaya çalışıyoruz bakalim daha 2 haftaligiz :)

Nasil korse kullaniyorsun?

Bende doğumdan sonra 7. Gün tartıya korka korka çıktım 11 kilo verdiğimi gördüm tabi uçtum sevinçten çünkü hamilelikte 9 kilo almıştım ama ben çok ödem toplamıştım bebeğim 3800 doğdu tüm ödemim gitti ellerimde kaldı biraz hiç yürüyüş yapamıyorum birde yürüyüş yapsam dahada veririm gibi geliyor emzirmeme rağmen iştahım hala çok az ben kilolu hamile kalmıştım sanırım bebeğim benim zayıflamama vesile olacak

Kizlar benim oglumun neredeyse her bezinde kaka oluyor simdi birkac kisi yazmis iki gunde bir yapiyor falan diye sutum yaramiyor mu acaba :KK43:
öle mi oluyor ben hiç bilmiyordum bunu benimde kızımın her bezinde kaka oluyo ben normal sanıyordum doktora sormadım o yüzden

öle mi oluyor ben hiç bilmiyordum bunu benimde kızımın her bezinde kaka oluyo ben normal sanıyordum doktora sormadım o yüzden

seda 78 seda 78 Benim de her bezinde kaka oluyor, Kilo alimi normal olduguna gore sorun yok. Hatta olmadiginda supheleniyorum ben.

Bende 54 hamile kaldim su an 59 kiloyum 5 kilo fazlam var insallah biran once gider.benim kiziminda her bezi kakali karninin doydugunu gosterir diye biliyorum.

Kizlae bebekleriniz kacinci gununden sonra kilo almaya basladi bnm bebegimmcok yavas aliyo

Kaç günde kaç kilo aldı ki canım bebişin?
Dogum kilosu 2922 36+3 de dogdu , hastane cikis kilomuz 2710,
4. Gun 2610 a dustu
6. Gun 2545
8. Gun de 2545
11. Gun yani bgun 2590 olmus ama
Dr az dedi emiyo da sariligi da dustu 11 di suan 3 . Her altini actiigimda cis yapmis oluuo kaka da yapio ama
Neden kilo almio anlamadim

Dah
Dogum kilosu 2922 36+3 de dogdu , hastane cikis kilomuz 2710,
4. Gun 2610 a dustu
6. Gun 2545
8. Gun de 2545
11. Gun yani bgun 2590 olmus ama
Dr az dedi emiyo da sariligi da dustu 11 di suan 3 . Her altini actiigimda cis yapmis oluuo kaka da yapio ama
Neden kilo almio anlamadim
Daha çok yeni tatlım,,biraz zaman ver kuzucuğuna alır o kiloları :) benim kızım 35+0,da 2170,gr doğdu,,o bile toparladı.

ayyy buraya nezamandır girmiyordum.Malum bebek rahat bırakmıyor ama buranın sohbeti bayağı iyi olmuş.Doğum yapmayan kaldımı ?Sayfalar çok fazla hepsini okuyamadım.

Meraba kizlar birkaç bise danismak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.birinci oğlumun yüzünde ve kafa tasinda isilik gibi şeyler cikti çok sayida oğlumu yikarken sampuan yerine bebek yagi dokmustum kafasina ondan olabilirimi ciddi biseymudir.ikincisi poposunun bitti çizgide çukur var delik gibi doktor biseybyok dedi ama sizce başka doktora da goturmelimiyim bide bnm bir haftalıkken bebeğinde çok hafif sarilik cikmisti doktor bol bol emzir demişti simdi 4 haftalik sizce tekrar goturmelimiyim hala var gibi çünkü gözlerinde vucudunda

Ben de 30 Eylül Sabahı zor bir doğum Yaptım. Minnoş bir kızım oldu şükür. Sanırım Şimdi hepimizin derdi meme uçlarındaki yaralar İnşallah hepimizinki düzelir. Kızlar bir sorum var özel hastanede doğum yapanlar doğum Süreci boyunca muayenenizi ebe mi yaptı Sancı Odasında takiplerinizi ebe mi yaptı. Doktor bende son bi kaç ıkınmada geldi. Özel hastanede böyle bi durumla karşılaşınca şaşırdım. Bütün özel hastanelerde böyle mi oluyor. Neticede özeli doktor için seçiyoruz
Benim hiç öyle olmadı hatta doktorumun o kadar çok gelmesine şaşırdım ve o kadar çok motive ettiki doktoruma o gün bi kere daha hayran kaldım

Meraba kizlar birkaç bise danismak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.birinci oğlumun yüzünde ve kafa tasinda isilik gibi şeyler cikti çok sayida oğlumu yikarken sampuan yerine bebek yagi dokmustum kafasina ondan olabilirimi ciddi biseymudir.ikincisi poposunun bitti çizgide çukur var delik gibi doktor biseybyok dedi ama sizce başka doktora da goturmelimiyim bide bnm bir haftalıkken bebeğinde çok hafif sarilik cikmisti doktor bol bol emzir demişti simdi 4 haftalik sizce tekrar goturmelimiyim hala var gibi çünkü gözlerinde vucudunda
Bebe yagindan olmamistir normal isiliktir emerken terliyorlar ya ondandir bence. Birde o popo uzerindeki cukur gamzeymis benim oglumda da var 1. Ay kalca ultrasonu ile omurgasina da bakildi temiz cikti. Sarilik konusunda bisey diyemicem bilmiyorum ama ben olsam degerine baktirirdim tekrar.

Merhaba, benim de bebegimde cikmisti kirmizi ici biraz beyaz gibi, isilik sandik ama degilmis, doktor sivilce dedi, anne sutundeki hormonlardan kaynaklaniyor, zamanla azalir, artar, korkacak bir sey yok dedi. Su an cok azaldi.
Sarilik icin de muhakkak baktir bence.

Bebe yagindan olmamistir normal isiliktir emerken terliyorlar ya ondandir bence. Birde o popo uzerindeki cukur gamzeymis benim oglumda da var 1. Ay kalca ultrasonu ile omurgasina da bakildi temiz cikti. Sarilik konusunda bisey diyemicem bilmiyorum ama ben olsam degerine baktirirdim tekrar.
Evet gamze diyolar sarilik içinde tekrar baktirmak en iyisi doktor cagirmadi buda ama biz işimizi gatentiya alalim isilik baya döktü o yüzden biraz tedirgin oldum teşekkürler canim

Back