Haklisin canim inşallah öyledir teşekkürler.Merhaba, benim de bebegimde cikmisti kirmizi ici biraz beyaz gibi, isilik sandik ama degilmis, doktor sivilce dedi, anne sutundeki hormonlardan kaynaklaniyor, zamanla azalir, artar, korkacak bir sey yok dedi. Su an cok azaldi.
Sarilik icin de muhakkak baktir bence.
Kizlar ben bol bol anne sütü veriyorum ana oğlum mansallah çok istahli yetmediği yerlerde manada veriyorum doktor öyle yapmami önerdi ama kimisi mama verme anne sütunun bi anlami kalmaz diyor ama doymuyor oğlum günde bir yada iki kere mecbur veriyorum.sizin bi bilginiz varmi konuyla ilgili.bide hamileyken sigara icmiyordum ama doğumdan sonra lanet olsun nasil canim çekiyor ne güzel birakmistim neden boyle oldu anlamiyorum.dayanilmicak derecede sigarayi ariyorum ama emzirdigim icin de bu duruma çok uzuluyorum
öle mi oluyor ben hiç bilmiyordum bunu benimde kızımın her bezinde kaka oluyo ben normal sanıyordum doktora sormadım o yüzden
Canim sakin oyle bisey yapma patlicandaki nikotin ile sigaradaki nikotin bir olsa sigara yerine patlican yiyerek birakirlardi sigarayi. Kat ve kat fazla nikotin oldugu gibi sigarada ayrica bebegine gececek en azindan 10-12 toksin daha var ve toksin dedigin sey bir cesit zehir bu kadar heyecan ve sabirsizlikla bekledigin bebegini zehirlemek istemezsin. Bende hamileljkten beri midye aseriyorum ama agir metal yuzunden yemiyorum. Canim cooookkkk istiyor ruyalarima giriyor ama aklima geldikce canim istedikce ogluma sarilip kokluyorum. Onun icin sabrediyorum. Allah sanada sabir ve dayanma gucu versin zor ama dayanmaliyiz.Ben de ben dehamileyken de hep dogum sonrasi hemen bir tane yakacagim kimse beni tutamaz diye kendimi telkin ediyordum, nasil olsa baslarim diye kendimi sartlandirdim.simdi resmen aseriyorum. Kimisi patlicandaki nikotin kadar gecer sute diyor
Canim sakin oyle bisey yapma patlicandaki nikotin ile sigaradaki nikotin bir olsa sigara yerine patlican yiyerek birakirlardi sigarayi. Kat ve kat fazla nikotin oldugu gibi sigarada ayrica bebegine gececek en azindan 10-12 toksin daha var ve toksin dedigin sey bir cesit zehir bu kadar heyecan ve sabirsizlikla bekledigin bebegini zehirlemek istemezsin. Bende hamileljkten beri midye aseriyorum ama agir metal yuzunden yemiyorum. Canim cooookkkk istiyor ruyalarima giriyor ama aklima geldikce canim istedikce ogluma sarilip kokluyorum. Onun icin sabrediyorum. Allah sanada sabir ve dayanma gucu versin zor ama dayanmaliyiz.
Kızlar bebek için telsiz alıp kullanan memnun kalan varsa tavsiye alabilir miyim?
erkek canimBende de 1 cm açıklık ve sancı yok genelde erkek bebekler bekleyenler de böyle gecikmeler oluyor muş seninkinin cinsiyeti nedir
Oo :) maşallah baya beklemis senin minnak :) sütün bol olsun hayirli evlat olsun inşallah :)siz nerelere gecmissiniz ben bebisimi kucagima yeni aldimm :) 42.haftadaa
Ayni sey bendede var doktor fitil ve krem verdi ama ayakta cik kalinca usutunce ve kabiz olunca mahvediyo beni dikis agrisindan cok onun agrisini cekiyorum nasi gececekHanimlar galiba ben dogum sonrasi hemoroid oldum aciyi dikislerden zannediyordum ama bugin farkettim offf nasil doktora gidecem benne yapcam ya
Benim kizimin bezindede hemen hemen hergun sari kaka oluyo sanki ishal olmus gibi onu yapmadığı zaman ck sıkıntı cekiyor normal mi acabaBende normal zannediyordum canim ama 2 gunde bir kaka yaptigini yazanlar olmus beni de bir telas aldi asiya gittigimizde soracam bakalim insallahh normaldirr
Kizlar sütünü saklayanlarin hep derin dondurucusu mu var ya. Bende saklayayim dedim buzlukta 3 gün diyor ooof
banada sölermisin canım doktorun ne dediğini merak ettim bendeBende normal zannediyordum canim ama 2 gunde bir kaka yaptigini yazanlar olmus beni de bir telas aldi asiya gittigimizde soracam bakalim insallahh normaldirr
1 tane yersem irademi kirarim diye yemedim. Eger evdeki paket seni cezbediyorsa cope at elinle ki iraden guclensin.Insallah canim dayanirim insallah,evde bir paket var o bana bakiyor ben ona bakiyorum. O kadar dayandim hamilelikte, su 6 ayi da atlatsam bari.zararlarini okuyup duruyorum internette. Cok utaniyorum kendimden, bagimliyim heralde
Midye cok istiyorsan en azindan 1 tanecik yeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?