Benim kizimda ayni pazartesi dr soracam peki gaz sabcisi cekiyo mu cok ikiniyomuKizlar benim oglumun neredeyse her bezinde kaka oluyor simdi birkac kisi yazmis iki gunde bir yapiyor falan diye sutum yaramiyor mu acaba
Canım Haklısın laf söyleyen çok. Ama uygulamak okadar kolay olmuyor bol bol uyu diyorlar sık sık emzir diyorlar bu nasıl mümkün olacak geberıyorum yorgunluktan saatte bir emzir alt değiştir gaz çıkar tekrar emzirme zamanı geliyor bişe yemeye vakit kalmıyor süt olmuyor Kafayı yicem. Ben Oğluma bakamayacam sanırımCanim yasadiklarini bende yasadim sarilik degerimiz 13 tu 5 gunlukkken doktor sık sık emzie dedi dedigin gibi uyandirmak cok zor oluyor cunku sarilik cocukta uyku yapiyor benonce altini degistiriyordum biraz uyanir gibi olunca hemen veriyordum memeyi iki uc saat ugrasip bi yudum ixiremedigimi bilirim ama pes etme biz 19 gunluk olduk sukur azaldi sariligimiz allah sabir versin hem lohusalik hem cevre bide bunlar eklenince yipratiyor
Benim kizimda ayni pazartesi dr soracam peki gaz sabcisi cekiyo mu cok ikiniyomu
Bendede durum ayni canim
Canım Haklısın laf söyleyen çok. Ama uygulamak okadar kolay olmuyor bol bol uyu diyorlar sık sık emzir diyorlar bu nasıl mümkün olacak geberıyorum yorgunluktan saatte bir emzir alt değiştir gaz çıkar tekrar emzirme zamanı geliyor bişe yemeye vakit kalmıyor süt olmuyor Kafayı yicem. Ben Oğluma bakamayacam sanırım
Canım Haklısın laf söyleyen çok. Ama uygulamak okadar kolay olmuyor bol bol uyu diyorlar sık sık emzir diyorlar bu nasıl mümkün olacak geberıyorum yorgunluktan saatte bir emzir alt değiştir gaz çıkar tekrar emzirme zamanı geliyor bişe yemeye vakit kalmıyor süt olmuyor Kafayı yicem. Ben Oğluma bakamayacam sanırım
Kızlar dogum yapan annelere birsey soracagım,benim oglum bugun 29 gunluk oldu ama uyku sorunumuz var. Doyuruyorum- kilo alımı yeterli olmadıgı icin gunde 2-3 defa mama veriyorum malesef- altı da temiz ama uykuya dalamıyor. Uyuyor 5dk sonra kıpırdanarak uyanıyor,boyle 1 saat geciyor sonra sızıyor sanırım yorgunluktan.bunun nedeni nedir? Bilen veya yasayan var mı. Bir de gogsumde doymuyor.1 saat emiyor sonra ben sagıp veriyorum kaşıklasanki hic emmemiş gibi iciyor sutu. Ne yapacagımı bilemiyorum,suandaannem yanımda sagıp vermek kolay oluyor ama o gidince beni cok zorlar cunku karnımızı doyurmamızminimum 1,5 saar alıyor.
Annem de kundak onerisinde bulundu,kendi ellerinden uyanıyor dedi.battaniyenin icine sokıyorum ama cıkarıyor cok hareketli cunku.Canim uyurken kollarini hareket ettiremeyecegi sekilde battaniyenin altina koy benim oglumda oyle kendi elinden kolundan uyaniyor ama ne zaman yarim kundak gibi yapsam derin uykuya daliyor
Aynı benim kızımama benim kızım ıkınıp da kaka yapamıyor anca fitille her zaman fitilde verilmez ki öyle bir ağlıyor ki sanki Eti'nden et kopuyor çok üzülüyorum öyle canı acırken bir de seninki ıkınıyor mu devamlı[/QUOTE
tatlım benim oğlum kakasını yapıyor.ama gaz sancısıyla yavrum ağlarken gözünden yaş geliyor. çok hareketli kıyamam gazını çıkarmak için çırpınıp duruyor bacaklar kollar durmuyor.bugün doktora gittim.birde uzayan sarılığımız varmışbenim sütümden kaynaklanıyormuş.doktorun önerisi ile biogayda aldık günde 1 defa 5 kez veriyorum.2 güne bir banyo yaptır dedi.2 saatte bir emzir sonrasında mutlaka gazını çıkar.birde gazını çıkarması için bacaklarını destekle dedi.diğer doktorumuzda günde bir çay kaşığı saf zeytinyağı içir kakasını rahat yapar demişti.
Cnm kac saatde bir emziriyorsun sutunu sag ver en iyisi 2saatde bir doyur karnini en guzeli kac cc oldugunu bilerek doyurmak bebisi baktin sutun yok stres yapma mama ver onemli olan bebisin buyumesi )Kızlar dogum yapan annelere birsey soracagım,benim oglum bugun 29 gunluk oldu ama uyku sorunumuz var. Doyuruyorum- kilo alımı yeterli olmadıgı icin gunde 2-3 defa mama veriyorum malesef- altı da temiz ama uykuya dalamıyor. Uyuyor 5dk sonra kıpırdanarak uyanıyor,boyle 1 saat geciyor sonra sızıyor sanırım yorgunluktan.bunun nedeni nedir? Bilen veya yasayan var mı. Bir de gogsumde doymuyor.1 saat emiyor sonra ben sagıp veriyorum kaşıklasanki hic emmemiş gibi iciyor sutu. Ne yapacagımı bilemiyorum,suandaannem yanımda sagıp vermek kolay oluyor ama o gidince beni cok zorlar cunku karnımızı doyurmamızminimum 1,5 saar alıyor.
Bizim dr.ilk doğduğunda sarılık çıkmıştı her emzirmeden sonra 30ml mama yada sütünü sağ ver demistiKatticim Artik tecrubeli Anne oldunuz bizim gibi comez annelere yardimci olsaniz. 5gunluk olduk bizde sariligi var. emzirme olayini bi turlu oturtamadim. Sik emzir deniyor ama nasil bi siklik Benim yavru iskence etmeme ragmen uyanmiyor sutum yetmiyor. Her meme arkasindan mama veriyorum. Burda atkadaslar toplamda 30-60ml verdiklerini soyluyorlardi. Ama bizimki Her emzirme sonrasi 30ml aliyor gunde nerdeyse 250ml mama iciyor gunluk. Cokmu oluyor bilemiyorum. Her istediginde vermek dogrumu? Memeyi unutacak diye de korkuyorum. Help me?
Annem de kundak onerisinde bulundu,kendi ellerinden uyanıyor dedi.battaniyenin icine sokıyorum ama cıkarıyor cok hareketli cunku.
Sutum var ama bazı ogunlerde mama veriyorum. 110cc ile doyuyor oğluşum. Gunduzleri 3 saatte bir gece ise 4-5 saatte bir uyandiriyorum ama emmince doymuyor,sagip vermekte cok zor. Emip uyusun istiyorum ama olmuyorCnm kac saatde bir emziriyorsun sutunu sag ver en iyisi 2saatde bir doyur karnini en guzeli kac cc oldugunu bilerek doyurmak bebisi baktin sutun yok stres yapma mama ver onemli olan bebisin buyumesi )
Ben sütüm birikmişse sirayla emziriyorum her öğünde tek göğüs veriyorum eger o an az gelirse teki digerine geçiyorumherkese iyi geceler.uyanık olan annelere bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.doktorumuz oğlumu 2 saatte bir ve 15 dk boyunca emzirmemi her iki memede 7 dk emzirmem gerektiğini söyledi:S benim bildiğim ve araştırdığım da bebeğin tek memeden emmesi çünkü ilk süt sulu emdikçe yağlanıyor ve bu süt bebeği doyuruyor.bu süre zarfında ise diğer memede süt depolanıyor ki bebekler hiç aç kalmıyor.sizler nasıl emziriyorsunuz???
Benim kızda da genelde kakası oluyor canım. Bence olması iyi bir şey, karnı doyuyordur.Kizlar benim oglumun neredeyse her bezinde kaka oluyor simdi birkac kisi yazmis iki gunde bir yapiyor falan diye sutum yaramiyor mu acaba
Teşekkürler.Allah analı babalı büyütsün inş
Geçmiş olsun. Allah bağışlasın.Tesekkur ederim,aslinda pek kolay degildi cok zorlandim cok canim yandi.hem sancida hem dogumda.2.dogumum ama bu zor geldi bana.ortaligi birbirine kattim :)
agladim bagirdim.
yinede cok detay yazmayayim :)
ebe eliyle uyardi ve o an sancim basladi.
yoksa acilma cok az ilerliyordu.
plates topunda hareketler yaptim.koridorda yurudum.
sanci 2 saat surdu ama mahvoldum.
kucuk bir travma atlattim :)
neyse bitti gitti.suan iyiyim ama ara ara sanci geliyor.
dr ikinci dogumlarda boyle olur benimde aynisi oldu dedi.rahim kendini toparliyormus.
kolay dogumlariniz olsun insaallah.
Bizde de aynı sorun vardı, gaz geldi mi çıkaramıyor feryat figan ağlıyordu. Aile hekimi Zinco damla önerdi, onu aldık. Kilomuz az olduğu için 2 damla veriyoruz sabah akşam. Çok rahatlattı bebeğimi.Iyi aksamlar herkese bende sezeryanla 10 eylülde doğum yaptim cok sukur 2950 gr dogdu minik kizim 2700 ciktik hastahaneden 21 günlük olduk gaz sancisi cok zorluyo ikinmaktan kipkirmizi oluyo yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?