• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam bayanlar nasılsınız valla özledim hepinizi :) bizim bir gaz sorunumuz var çok fena :KK43:( ağlamaktan helak oluyor :KK43: sizler nasılsınız bebişler Nasıl :) @ayka777 Larimar Larimar @LuckyLover @oskeortmen @miskamber @Patates01
Cnm iyiyiz şükür eymende de gaz sancısı oluyor ama çok zorlamıyor.. Sürekli agliyorsa kolik olabilir ve kolige hiçbirşey fayda etmiyor ne yazık ki 3. Ayı doldurana kadar sürüyor.. Normal gaz sancısına çörek otu iyi geliyor yarım cezve suya 1 cay kaşığı kaynayıp günde 2 3 kere bebeğe verebilirsin birkaç kaşık.. Rezeneyi de hem sen hem bebeğe içilebilirsin.. Sab simplex damla da işe yarıyor ama her damlanin içinde sakinlestirici olduğu icin ben kullanmiyorum ve zaten 15 gün sonra bünyesi alıştığı için damlalarda fayda etmiyor..

Kızlar emzik verenler var mı aranızda? Ben Larimar Larimar nın önerdiği Avent Soothie emzik getirttim , bugün geldi. İnş alırsa vermek istiyorum. Verenler öneride bulunursa sevinirim.
Cnm o emzigi gönül rahatlığıyla verebilirsin kesinlikle damak yapısına zarar vermez ve seni emmesini engellemez..

Ben de 30 Eylül Sabahı zor bir doğum Yaptım. Minnoş bir kızım oldu şükür. Sanırım Şimdi hepimizin derdi meme uçlarındaki yaralar İnşallah hepimizinki düzelir. Kızlar bir sorum var özel hastanede doğum yapanlar doğum Süreci boyunca muayenenizi ebe mi yaptı Sancı Odasında takiplerinizi ebe mi yaptı. Doktor bende son bi kaç ıkınmada geldi. Özel hastanede böyle bi durumla karşılaşınca şaşırdım. Bütün özel hastanelerde böyle mi oluyor. Neticede özeli doktor için seçiyoruz

Canım peki sen nasıl alıştırdın emziğe eymen i?
sürekli emmek istiyordu dr emme refleksi kuvetli olduğu için sürekli meme verme emziğe alıştır dedi her türlü emziği denedim almadı midesi bulandı itti en son avent shoothie emziği aldı çok şükür uykuya geçişlerde kullanıyorum veya çok ağlarsa ve karnı toksa veriyorum susuyor ben çok memnun kaldım cnm..

Ben de 30 Eylül Sabahı zor bir doğum Yaptım. Minnoş bir kızım oldu şükür. Sanırım Şimdi hepimizin derdi meme uçlarındaki yaralar İnşallah hepimizinki düzelir. Kızlar bir sorum var özel hastanede doğum yapanlar doğum Süreci boyunca muayenenizi ebe mi yaptı Sancı Odasında takiplerinizi ebe mi yaptı. Doktor bende son bi kaç ıkınmada geldi. Özel hastanede böyle bi durumla karşılaşınca şaşırdım. Bütün özel hastanelerde böyle mi oluyor. Neticede özeli doktor için seçiyoruz
Canim hayirli evlat olsun Allah anali babali buyutsun oncelikle :) ve evet canim ebe ilgilendi ne zaman catala ciktim bebek dayandi doktor gedi dogum oldu dikis atti gitti. Sonra tamponlari almaya ve taburcu etmeye geldi. Ama benim ebem cok motive ediciydi sansima. Bu arada goguslerine kendi sutunu sur bana cok iyi geldi.

cnm hiçbir dr doğumun sancı kısmında ilgilenmez son evresinde ilgilenir en iyi dr bile açılma 6 cm olmadan girmez yanına.. diğer her türlü işlem ebenin görevidir.. için rahat olsun sağlıkla büyüt bebişi ve meme ucuna bal sür ve kuru tut..

Canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bende özel hastanede doğum yaptım doktor ilk açıklığa bakmak için muayene etti sonra kordon dolanmasi var mi diye baktı suyumu patlattı en son doğuma alınacağı zaman açıklığı kontrol etti. Doğum esnasında yanda oturdu bebegin kafası çıktığı an bir hışımla yerinden kalkıp bebeği aldı o kadar.dikişleri de doktor attı tabi

Cok sukur kizlar hepimiz kavustuk yavrularimiza Rabbim saglikla buyutmwyi nasip etsin.gel gelelim kilolara kac kilonuz kaldi?kilo vetmek icin ozel bisey yapiyomusunuz?

Oyle yapayim bari resmen gogus uclarima igneler batiyor o usume aninda berbat birsey :KK43: gaz icin bio gaia damlatiyoruz bol bol masaj bir de ben rezene iciyorum. Gun asiri banyo da rahatlatiyor. Ama bazen ne yaparsam yapayim kipkirmizi oluyor yavrum
Benim gogusum resmen kanadı bugün canım sildim yinede verdim mecbur...bizde yarın dr.gidecez soylicem bakalım belki başka bişey verir emzirmek istemiyorum bu gaz için ya

Canim hayirli evlat olsun Allah anali babali buyutsun oncelikle :) ve evet canim ebe ilgilendi ne zaman catala ciktim bebek dayandi doktor gedi dogum oldu dikis atti gitti. Sonra tamponlari almaya ve taburcu etmeye geldi. Ama benim ebem cok motive ediciydi sansima. Bu arada goguslerine kendi sutunu sur bana cok iyi geldi.
Teşekkür ederim mememi yalancı emzik olarak kullanan bir bebişim olduğu için Meme ucu için tavsiye edilen hiçbir şeyi yapmaya fırsat kalmıyor. Bu durumu yaşayan var mi. Hiç iş yapamıyorum hatta Yüzümü bile yıkayamıyorum sürekli emiyor uyumuyor bile. 4 günlük bebeğe emzik verilebilir mi

Cok sukur kizlar hepimiz kavustuk yavrularimiza Rabbim saglikla buyutmwyi nasip etsin.gel gelelim kilolara kac kilonuz kaldi?kilo vetmek icin ozel bisey yapiyomusunuz?
slm cnm ben 24 kilo almıştım tam 62 gün oldu doğum yapalı 14 kilo gitti kaldı 10 kg fazlam 66 kg şuanda hedef gebelik öncesi kilom 56 olmak.. yememden kısmıyorum ama evde hergün spor yapmaya gayret ediyorum 10 dk olsa basen ve göbek hareketleri yapıyorum..

Kızlar bende eyll annesym bütün yazdıklarnzı okudum ama hiç yazmamştım.ben doğm yapalı 20gün olacak bebeğim emmiyor emdiremiyorm denemedğim şey kalmadı ama emdrmdim..bu saattn snra nasıl emdirebilirm.şimdi ağzı pamukçuk oldu çok huzursuz .

cnm hiçbir dr doğumun sancı kısmında ilgilenmez son evresinde ilgilenir en iyi dr bile açılma 6 cm olmadan girmez yanına.. diğer her türlü işlem ebenin görevidir.. için rahat olsun sağlıkla büyüt bebişi ve meme ucuna bal sür ve kuru tut..
Doğumevlerinde falan doktorlar ilgileniyor bu süreçle diye biliyorum.para verip doktorla muhatap olamamak tuhaf geldi. Teşekkür ederim canım. Bebiş emip duruyor mememi. Rahat bırakırsa yapayım

Canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bende özel hastanede doğum yaptım doktor ilk açıklığa bakmak için muayene etti sonra kordon dolanmasi var mi diye baktı suyumu patlattı en son doğuma alınacağı zaman açıklığı kontrol etti. Doğum esnasında yanda oturdu bebegin kafası çıktığı an bir hışımla yerinden kalkıp bebeği aldı o kadar.dikişleri de doktor attı tabi
tüm bu aşamaları doktorla atlatmışsın o bile rahatlatıyor canım. Benim suyumu ebe patlattı. Hatta ebe ıkındırmaya başladı ondan sonra doktor geldi

Hayirli olsun, genelde doktor son anda geliyor en buyuk hastanelerde bile.

Larimar Larimar 0hatu0 0hatu0 kizlar selam, ben de aventin emziginden siparis verdim, umarim cabuk gelir 9-27 ekim diye uzun bir aralik verdiler. Anne memesine yakin bir biberon tavsiyeniz var mi?

Ben aldığım 6,kiloyu verdim hatta 1 kiloda benden gitti ;)

Larimar Larimar 0hatu0 0hatu0 kizlar selam, ben de aventin emziginden siparis verdim, umarim cabuk gelir 9-27 ekim diye uzun bir aralik verdiler. Anne memesine yakin bir biberon tavsiyeniz var mi?
Canım ben avent inkini kullanıyorum. Nie o kadar uzun sure verdiler, benim sipariş verdikten iki gün sonra elime ulaştı.

15 gün oldu 6 gitti kaldi 11 :-/ son dikis acıları gitsin spora başlarim artik

Back