Canlar kızlar ve kuzuları. Nasılsınız. Dogurmayan var mı? Ben 22 sinde dogum yaptım biliyorsunuz. Normal dogum. Epiduralli. Çok şükür çok sorunum yok gögüslerim yara oldu. Cok acıyor bir de ödemim çok oldu dogum sonrası ve de bel agrısı. Dogum hikayeme gelince. 21 inde rahim acıcı fitil takildi saat öğlen 2 gibi. Sonra kendi sancılarım basladı 5 gibi. Acılmam sadece 1 cm. Zaten ben düzensiz sancı ve 1 cm avıklıkla gittim hastaneye çok sancı cektim ama normalde cekmediğim için anladım nasıl bi acı oldugunu. Bu arada suyum geldi. Evemiz 1 cm acılman ama acılırsa bşrden acılcak çok rahat dogurcaksın dedi. Bi kac saat sonra epidural verildi. Biraz rahatladım. Acılmam 7 cm oldu. İki tur attık esimle koridorda. Bi baktım nişanım gelmiş. Gece 11 gibi sancılarım artmaya basladı. Bebişin geldiğini anldım yatarsk ıkındırdı ebemiz bizi. Çok iyi bir ebemiz vardı. Bu esnada dr umu cagırdılar. Çünkü 100 sancı ve 10 cm acıklıga ulasmışım. Saat 12:45 gibi doguma alındım bebiş gelmiş zaten. Sürekli ıkındırarak 1 gibi bebişimi elime aldım çok şükür. O an hiç bir seyle kıyas edilemez. O kadar bekletti ki sıpa elime alınca inanamadım. Bu benek benim mi diye sorup durdum. Esimi içeri aldırmadım. O dısarıda heycandan ölmüş. Hem bana hem ona benziyor:) ne güzel duyguymuş rabbim. Gece 2 saatte bi kalkıp doyuruyorsun gögüslerin kopuyo acıdan ama o emdikçe için gidiyo. İçtikce içsin diyorsun. 3575 dogdu 3300 çıktık hastaneden. Allah bekleyen herkese nasip etsin. Bundan sonra yenidogan bebiş bakımı ve sorularla birbirimize destege devam etmek dikeğiylee :))) bu arada dıgurmayan kaldı mı?