• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar, göğüs uçlarım hep deforme oldu ya çok acıyor, güya doğum öncesi başladım lansinoh sürmeye ama fayda etmedi, ayaklarımı vura vura emziriyorum, tavsiyelerinize açığım kızlar.
Tahin yagi sur canım o iyi geliyormuş

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti:KK43:
Canım 5 çok yüksek değil. En azından zeka Geriliği yada başka birşey yapacak kadar değil. Verdiği ilaçla kısa sürede toparlar. Hiç canını sıkma strese girme. Benim 13-14 hastalıktan 4 çıkmıştı ilaç kullandım ve toparladı hemen. Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

Benim bir derdim var sevgili anneler o sebeple bakınıyordum aslında.. Benim dün bir anda sütüm kesildi yaa :KK61: şu an oğlum babasının kucağında önceden sağıp dondurucuya attığım sütlerden içiyor.. Bense ağlayıp duruyorum :KK61: moralimi bozmak daha da azaltır biliyorum ama azalacak birşey de yok ki.. Bıçakla kesilmiş gibi bitti gitti sütüm ki önceden emzirip üstüne sağıp dondurucuya atıyordum hatta pazartesi akşamı da böyle yapmıştım ama salı akşamüstü kesildi ya :KK61:var mı böyle birşey yaşayan? Ne fayda eder de sütüm gene gelir diye aranmaktan, rezene soda şerbet içmekten yoruldum..
Canım ısırgan otu kaynat dere otuda çok güzel süt yapıyor kuru dut özellikle bir avuç kuru Dutu yarım lt kaynamis suda beş dk daha kaynat ılıyınca iç çok faydası varmış sutu olmayanlara bile sut yapiyormus ben hergun yapiyorum stres yapma birazda uyuma lazım

Cnm aventin naturel biberonuyla mama verirsen memeyi unutmaz anne memesine en yakin emzik o çünkü.. Sık sık emzir 2 saatte bir emzirmek ideal emzirdikce sütün artacak yani sira humananin still tea cayi var ondan al 1 kutu 1 hafta gidiyor günde 3 fincan iç.. Ve 15.gunden sonra gaz sanciai2 baslayacak onun icin simdiden gunde 3 fincan da dogadan markasinin rezenesini ic sallama olan.. Inan cok faydası oluyor..
Tesekkur ederim canim. Deneyelim bakalim inshallah basaracaz.

Canım kuru dut çok güzel süt yapıyor bir avu
Benim bir derdim var sevgili anneler o sebeple bakınıyordum aslında.. Benim dün bir anda sütüm kesildi yaa :KK61: şu an oğlum babasının kucağında önceden sağıp dondurucuya attığım sütlerden içiyor.. Bense ağlayıp duruyorum :KK61: moralimi bozmak daha da azaltır biliyorum ama azalacak birşey de yok ki.. Bıçakla kesilmiş gibi bitti gitti sütüm ki önceden emzirip üstüne sağıp dondurucuya atıyordum hatta pazartesi akşamı da böyle yapmıştım ama salı akşamüstü kesildi ya :KK61:var mı böyle birşey yaşayan? Ne fayda eder de sütüm gene gelir diye aranmaktan, rezene soda şerbet içmekten yoruldum..
Canim kuru dut yarım lt kaynamis suya bir avuç kuru dut at 5dk kaynat ılıyınca iç hatta birazda pekmez de koyabilirsin hergün yap ısırgan otu rezene humana içiyorum aktaran tea Milk diye bişe aldım şeker gibi kaynamis suyun içine atıyorum kuru incir hurma dinlenmek te lazım uyumak özellikle bende dikkat etmezler yediklerime az oluyor sütüm mama vermek zorunda kalıyorum dere otuda çok iyi allahım bol bol süt verir inş canim

Kızlar bende meme ucu catlağı olustu onu emzırırken canım cıkıyor neredeyse kocaman yarık oluştu bu zor gunler ne zaman son bulacak....

Canım krem sürüp havalandırmayı dene benim yara olmadı ama acı çok oldu sağ göğsümde gece yatarken açık bıraktım rahat ettim bugün çok iyi

Biber
Dun sabahladik bugunde uyumadi rezeneyi verdim simdi rahatladi gibi bubgece boyle gecer insallah yorgunluktan sutum azalıyor
biberon ile mi veriyorsunuz bide ne kadar veriyorsunuz ben bir kaç kaşık veriyorum korkuyorum fazlasını vermeye

Iyi günler hanımlar oglumun sarılığı hala devam ediyor 2 satte bir emzirmeye dikkat ediyorum gece zorla uyandırıyorDum artık biraz alıştı kendi Uyanıyor meme istiyor ama uyku halinde meme emiyor içim rahat etmedi dün akşam mama yaptım 30 ml anında bitirdi biraz Zaman geçti yine meme istedi nasıl olucak bilmiyorum daha fazla mama vermelimiyim Sizler günde ne kadar mama veriyorsunuz ???
Ayni durumdayiz canim. Ben gunde yaklasik 8kez emziriyorum ve sonrasinda 30-50ml mama veriyorum. Tum gunde 250ml iciyor yoksa cok agliyor ellerini yiyor resmen..

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti:(
Canım çok yüksek değil tsh. Ben tiroit hastasıyım zaten ilaç kullanıyordum gebelikte biraz da artırdık dozunu. Meral etme hiç bişi olmaz. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar, göğüs uçlarım hep deforme oldu ya çok acıyor, güya doğum öncesi başladım lansinoh sürmeye ama fayda etmedi, ayaklarımı vura vura emziriyorum, tavsiyelerinize açığım kızlar.

Garmastan pomad ve kati kakao yagini eritip suruyorum ben. Ikisi karisik yapiyorum. Kakao yagi yumusatiyor baya.

Seni cok iyi anliyorum, dun gece ruyamda gogus ucum kopmustu ve ben de emziremicem diye cok uzuluyordum, pompayla cektirsem belki gelir diye dusunuyordum:KK49::KK49::KK49:

Kızlar bu bebekler e rezene vermek zararlı değil mi ki
Ben kendim kahvaltı da çay niyetine iki fincan içiyorum da kızıma vermedim

Herkese merhabalar oncelikle bebeklerinizi gule gule buyutun allah uzun saglikli ana babali mutlu bir omur versin evlatlariniza.. Bende cicegi burnunda hamileyim ama aksamdan beri cok kotuyum moralmen coktum deneyimlerinize ihtiyacim var basiniza bile gelmese duymussunuzdur birinden kismetse mayis annesi olucam 8 haftalik hamileyim gecen hafta test yaptik dun doktora gosterdim tsh yuksek dedi ve ic hastaliklarina yonlendirdi o doktor da ilac yazdi 10 gun kullanmam icin ama dedikleri aklimi kacirmama neden olacakti nerdeyse zeka geriliği yapabilir dedi ben gec kalmadim dimi 8+3 um bugun basladim hap icmeye tsh 5 cikti:KK43:
Acnim sıkıntı yapma hamilelikten dolayi yükseliyormus zaten benim de yükselmisti ilaclarini iç üzme bebisi de kendini de ;)

Katticim Artik tecrubeli Anne oldunuz bizim gibi comez annelere yardimci olsaniz. 5gunluk olduk bizde sariligi var. emzirme olayini bi turlu oturtamadim. Sik emzir deniyor ama nasil bi siklik Benim yavru iskence etmeme ragmen uyanmiyor sutum yetmiyor. Her meme arkasindan mama veriyorum. Burda atkadaslar toplamda 30-60ml verdiklerini soyluyorlardi. Ama bizimki Her emzirme sonrasi 30ml aliyor gunde nerdeyse 250ml mama iciyor gunluk. Cokmu oluyor bilemiyorum. Her istediginde vermek dogrumu? Memeyi unutacak diye de korkuyorum. Help me? :110:
Mrb cnm veriyim mama miktarı çok değil zaten iyi beslenmesi lazimki sarılığı atsin)insalah iyileşir cnm

Iyi günler hanımlar oglumun sarılığı hala devam ediyor 2 satte bir emzirmeye dikkat ediyorum gece zorla uyandırıyorDum artık biraz alıştı kendi Uyanıyor meme istiyor ama uyku halinde meme emiyor içim rahat etmedi dün akşam mama yaptım 30 ml anında bitirdi biraz Zaman geçti yine meme istedi nasıl olucak bilmiyorum daha fazla mama vermelimiyim Sizler günde ne kadar mama veriyorsunuz ???
Sütum geldiğinde süt veriyorum sağarak kaç cc olduğunu bileyim diye yoksa memede doyduguna inanmıyorum sütümü sagamamissam ve ya sütüm yoksa hemen mama veriyoruz canim

Bir uyanma ve emzirme seansından merhaba:KK43: 2:30 dan beri ayaktayız, inş yeni uykuya daldı:KK200:
Mrb cnm benmkide 5 dakika emdi uyudu mama hazırladım baktim deniz bey uykuya dalmış bile uyandırmak istedim uyanmadi benimki)))gazı baya sorun çıkartıyor mosmor oluyo onuncin uyuduğunda dokunamiyorum bile kiyamiyorum)

uzun bir aradan sonra herkese merhaba:)benim gazlı oğlumdan dolayı tuvalete gitmek bir lüks.sizler bir çözüm buldunuz mu??? benim oğlum fön makinesiyle susuyor ayrıca arabayla turlamak da işe yarıyor.gaz damlası da kullanıyoruz sanırım kolik bilmiyorum ne yapıcam.yavrum ağladığında onu susturamamak beni çok üzüyor:(

uzun bir aradan sonra herkese merhaba:)benim gazlı oğlumdan dolayı tuvalete gitmek bir lüks.sizler bir çözüm buldunuz mu??? benim oğlum fön makinesiyle susuyor ayrıca arabayla turlamak da işe yarıyor.gaz damlası da kullanıyoruz sanırım kolik bilmiyorum ne yapıcam.yavrum ağladığında onu susturamamak beni çok üzüyor:KK43:
Aynı benim kızım :KK43: ama benim kızım ıkınıp da kaka yapamıyor anca fitille her zaman fitilde verilmez ki :KK43: öyle bir ağlıyor ki sanki Eti'nden et kopuyor :KK43: çok üzülüyorum öyle canı acırken :KK43: bir de seninki ıkınıyor mu devamlı

Back