Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnının iki yanina legen kemiği üzerine dairesel masaj yapip bacaklari karnına dogru kaldirip indiriyorum ise yariyor denemis miydin? Benimki de kıpkırmızı oluyor bazen üzülüyorumAynı benim kızım ama benim kızım ıkınıp da kaka yapamıyor anca fitille her zaman fitilde verilmez ki öyle bir ağlıyor ki sanki Eti'nden et kopuyor çok üzülüyorum öyle canı acırken bir de seninki ıkınıyor mu devamlı
Ben veriyorum ama sadece mecbur kaldığımda. Bazen sirf agzinda tutup uykuya dalmak icin meme istiyor o zaman veriyorum ama uyuduğunda ağzında bırakmıyorum alıyorum hemen.Kızlar emzik verenler var mı aranızda? Ben @kattina nın önerdiği Avent Soothie emzik getirttim , bugün geldi. İnş alırsa vermek istiyorum. Verenler öneride bulunursa sevinirim.
canım bende senin gibi olmuştum ilk iki gün sütüm gelmedi kızım hiç ağlamadı ama hep uyuyodu kafayı yicektim aç biliyorum sütte yok ama uyuyo sürekli emzirdim sarılık olmasın diye bide sütüm gelsin diye geldi ama bu seferde bizimki hep uyumak istedi emse bile biraz emip uyuyodu evet sağma işlemi biraz acılı ama dayancan ben sağdım öle rahatlamıştım. yavaş yavaş sağ acele etme şuan yeni olduğu için uçları yara. bide kızın uyuyo diye bırakma uyandır emzir sarılık olur sakın izin verme uyumasına zaten çok uyuyosa sarılık belirtisidir. bizimkinede okadar dikkat ettim şuan biraz varArkadaşlar lütfen yardım ;( ben sezeryan ile 4 gün önce doğum yaptım.ilk iki gün sütüm hiç yoktu ve kızım saatlerce emiyordu aç olduğu için.şimdi şükür sütüm çok fazla ama kızım uykudan uyanmıyor.uyansa da biraz emip tekrar uyuyor ;( göğüslerim yara olmuş pompa canımı çok yakıyor ve kanatıyor...elle boşalttım toplam 80-100 cc süt çıkıyor.bebeğimin midesi daha 20-30 cc yani tam boşaltması mümkün değil...ne yapacağımı şaşırdım.elle sağınca tam bir saat uğraşıyorum ve göğüslerim feci sızlıyor...çoğu kişi sütüm yetmiyor der benim derdim de sütüm çok,kanallar tıkanıp mastit olacam diye korkuyorum,ilk kızımda olmuştum...şimdi bana ne önerirsiniz lütfen yardım ;(
Kızlar emzik verenler var mı aranızda? Ben @kattina nın önerdiği Avent Soothie emzik getirttim , bugün geldi. İnş alırsa vermek istiyorum. Verenler öneride bulunursa sevinirim.
Can'ım göbeği düştüyse yıkayabilirsin artık. Benim kızımda da göbeği düşünce bi kaç gün göbeğinde hafif kuru kanlı kaldı. Sonra geçiyor kendiliğinden.Ay kızlar dertlerimiz hep aynı. Allah sağlık versin de uykusuz kalalım gögüskerimşz yRa olsun napalım. Bizimki çokemmek istiyo. Hem iki gögsümü de emziriyorum hem de sağıyorum bi diyişte 80-90 cc içiyor. Sizin ne kadar emiyor?? Bi de göbegi düştü 8. Gün ama kökünde biraz kanlı gibi sarı bişi kaldı o nasıl gitcek. Ne zamn yıkancak bebek?
Can'ım tabi alışık olmadığı için hemen almıyor, azıcık tatlandırarak vermeye çalışıyorum, inş alır. Sanalpazar sitesinden 33 tl ye 2 tane ücretsiz kargodan aldık. Çarşamba gece sipariş verdik, bugün sabah 10 gibi geldi.canim kattina nin onerdigi emzigi aldi mi bebegin?
bende siparis vermek istiyorum.nerden siparis verdin?
Nasıl emzikmiş CNm bende alayımcanim kattina nin onerdigi emzigi aldi mi bebegin?
bende siparis vermek istiyorum.nerden siparis verdin?
ben avent damla uçlu emzik veriyorum emmemek için direndi ben verdim şimdi onunla uykuya dalmayada alıştı ohh rahat ettim valla. ama insanların bu emzik verme konusundaki ısrarı çok sinir bozucuKızlar emzik verenler var mı aranızda? Ben @kattina nın önerdiği Avent Soothie emzik getirttim , bugün geldi. İnş alırsa vermek istiyorum. Verenler öneride bulunursa sevinirim.
bezini acmadan once bisiklet hareketi yaptirin yavasca 6 ya kadar sayin. 10 defa falann.karnini saat yonunde ovalayin biraz da olsa rahatlatir insAynı benim kızım ama benim kızım ıkınıp da kaka yapamıyor anca fitille her zaman fitilde verilmez ki öyle bir ağlıyor ki sanki Eti'nden et kopuyor çok üzülüyorum öyle canı acırken bir de seninki ıkınıyor mu devamlı
Nasıl emzikmiş CNm bende alayım
canim seni takipteyim.insallah seninkide alisir.alusirsa bende siparis vereyim.acilen emzige alustirmam lazim.benim kiz 24 saat memedeCan'ım tabi alışık olmadığı için hemen almıyor, azıcık tatlandırarak vermeye çalışıyorum, inş alır. Sanalpazar sitesinden 33 tl ye 2 tane ücretsiz kargodan aldık. Çarşamba gece sipariş verdik, bugün sabah 10 gibi geldi.
doğum yapan anneler evde bebişime kendim çekim yaptım hepinizden bir maşallah alarak paylaşmak istedim fikir olsun sizlerde yapın benzer şeyler
Avent soothie canım. İnş alır canım.Nasıl emzikmiş CNm bende alayım
Mrb cnm sen nasilsin.bizdede ayni mosmor oluyo ikinmakdan yavrumSelam bayanlar nasılsınız valla özledim hepinizi :) bizim bir gaz sorunumuz var çok fena ( ağlamaktan helak oluyor sizler nasılsınız bebişler Nasıl :) @ayka777 @kattina @LuckyLover @oskeortmen @miskamber @Patates01
Katticim Artik tecrubeli Anne oldunuz bizim gibi comez annelere yardimci olsaniz. 5gunluk olduk bizde sariligi var. emzirme olayini bi turlu oturtamadim. Sik emzir deniyor ama nasil bi siklik Benim yavru iskence etmeme ragmen uyanmiyor sutum yetmiyor. Her meme arkasindan mama veriyorum. Burda atkadaslar toplamda 30-60ml verdiklerini soyluyorlardi. Ama bizimki Her emzirme sonrasi 30ml aliyor gunde nerdeyse 250ml mama iciyor gunluk. Cokmu oluyor bilemiyorum. Her istediginde vermek dogrumu? Memeyi unutacak diye de korkuyorum. Help me?
Kızlar emzik verenler var mı aranızda? Ben @kattina nın önerdiği Avent Soothie emzik getirttim , bugün geldi. İnş alırsa vermek istiyorum. Verenler öneride bulunursa sevinirim.
Merhaba bende ilk gunden verdim ama cok alisti onsuz uyumak istemiyor dustugu zaman agliyor surekliBen verdim hemde hastanede hemen verdik alissin diye rahat ettim gercekten
Merhaba bende ilk gunden verdim ama cok alisti onsuz uyumak istemiyor dustugu zaman agliyor surekli