2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Geçmiş olsun. Gözün aydın. Allah bağışlasın.

Merhaba herkese ben.bisey sorucam dogumda sskli calisan esleriniz dogum parasi olarak bisey aldi mi biz calisan annelere yatirilan para haricinde babalara verilen.bi para varmi
Eşim SSK'lı. Onlara az bir meblağ doğum yardımı diye bir şey yatıyormuş.

Hanimlar galiba ben dogum sonrasi hemoroid oldum aciyi dikislerden zannediyordum ama bugin farkettim offf nasil doktora gidecem benne yapcam ya

Kızlar gaz sancısı için ne yapıyosunuz annem 2 çay kaşıgı rezene çayı içir bebege dedi deniycem bugün inş zararı olmaz

Haftada 250 gr gayet iyi canım, daha ne olsun ki

Iste annelik evhami galiba sutum yetiyomu diye telase ediyorum mama da vermek istemiyorum zaten 3 ay sonra ise baslayacagim mecburen mama vercez yanindayken bol bol emziriyorum bende

[QUOTE="seda 78, post: 42865245, member: 664kullandığımmn bende verdim burda okudum verenler olmus bir cay kasigi verdim sonra karnina masaj yaptim rahatladi[/QUOTE]
Canim gaz icin ilac kullaniyorum once nurse kullandim faydavetmedi onra bifiform kullandim fayda etmedi sindi metsil kullaniyorum biraz fayda etti.kendim rezene ve kimyon karisimi cay iciyorum gunde 3bardak.bebegin karnina ayak altibana zeytin yagla masaj yapiyorum sonra havluyu utuyle isitip karnina koyuyorum buraz daha rahat ediyor kuzum.bebeğime kimyon suyu verdim sonra doktor bidaha sakin verme dedi kimyonun ne derece kullanman gerektigini bilmedigimiz icin bebege zarar verebilirsin dedi onun icin vermiyorum kimyon suyu ve rezene.sadece gunde ac karna bi cay kasigi zwytin yagi veriyorum kakasinida zor yapiyor diye.bide poposuba pisik kremi yerine zeytin yagi sürüyorum cok hassa bi cildi var zeytin yagi hic pisik yapmadi tavsiye ediyorum popsuns zeytin yagi surun hafif poposunda bastirin içine biraz girsin daha rahat yapiyor.

Kızlar sütümü cam biberona sagsam buzdolabında 2-3 saat bekletim sicak su icinde isitip versem nolur? Bazen bitiremiyor sütü dün gece yine sıtma tuttu beni

Benim kızım da 3 günde bir yapıyor kaka bugün doktora soracam bende çok üzülüyorum ama cisini çok yapıyor
Canım 5-6 güne kadar normalmiş... Ayrıca anne sütünün % 60 suymuş, zaten çoğunu çişle çıkarıyordur... sıkıntısı yoksa dert etme bence

Canım bende 10. gün başladım emzirmeye, göğüs ucum yoktu, sarılık olduk zaten, sağıp verdim+mama verdim...
10. gün dr kontrole gitmiştim, yollarda sağmakta, yanında mama taşımakta çok zor oluyor... Doktorumda çok sitem etti zaten, sağarak max 6 ay süt verebilirsin falan dedi, o gazla bebeği zorladım biraz, silikon uç kullandım ama pek işe yaramadı, uç çıkarıcı kullandım, bol bol ağladım dua ettim, ilk günler yeterki emsin diye 2 kat oluyordum, sonra alıştı şükür... Şimdi hem biberon hem memeyi alıyor, darısı başına inş.

Canım ben sarılıktan çıkana kadar 60 cc ye tamamladım, mesela 20 cc sağdıysam 40 cc de mama veriyorsdum, sütün olabilir ama bebeğin çekemiyordur belki

Kızlar sütümü cam biberona sagsam buzdolabında 2-3 saat bekletim sicak su icinde isitip versem nolur? Bazen bitiremiyor sütü dün gece yine sıtma tuttu beni
Canım dolaba koymasanda dışarda 3 saat kalabilir sen yine dolabın koy sonra sıcak suyun içine koyup verebilirsin

Gaz sorununu napacam bilmiyorum ya çocuğu emziriyorum sonrada kivraniyor nurse harveys kullanıyoruz bugun rezene de verdim simdi karnını ayak altlarıni adaçayı yağı bir damla bebek yağı ile karıştırıp masaj yaptım kivraniyor içim acıyor başka bir öneriniz varmı?

Oyle yapayim bari resmen gogus uclarima igneler batiyor o usume aninda berbat birsey gaz icin bio gaia damlatiyoruz bol bol masaj bir de ben rezene iciyorum. Gun asiri banyo da rahatlatiyor. Ama bazen ne yaparsam yapayim kipkirmizi oluyor yavrum
Canım dolaba koymasanda dışarda 3 saat kalabilir sen yine dolabın koy sonra sıcak suyun içine koyup verebilirsin

selamlar bayanlar elimde hiç kullanmadığım BOBA 4G kanguru var satmak istiyorum almak isteyen olursa bana dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…