2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım normalde yaptırdığım banyosunu mu soruyorsun? Dirseğimi değdirdiğimde yakmayacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum suyu.
Sanirim çesme suyuyla mı,yoksa kaynamış ılımış suyla mı yıkıyorsun demek istedi.
Bazilari cesme suyuyla yikamiyorda.
ben cesme suyuyla yikadim hep.

Canım normalde yaptırdığım banyosunu mu soruyorsun? Dirseğimi değdirdiğimde yakmayacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum suyu.
Evet canim yani sormak istedigim sey hani kaynamis suyla mi yaptiriyorsun yoksa normal cesme suyuylami.ben diyorumki erikli su fln var ya o su bide kaynanmis suyla ayarliyim bebisin banyo suyunu mikrop acisinda daha guvenilir olur diye.hani sende mj ole yikiyosun yoksa cesme suyuyla mi

Bende 1 cmdi canım birgün öncesinde nişanım geldi ama sancılarımı hissetmiyordum. Doğum bir türlü başlamıyordu. Sabah suni Sancı için hastaneye gittiğimde 2 cm olmuştu.fakat sezeryana gider gibi gittim hiç ağrısız sancısız. Şükür normal oldu. Günü geçen herkesi çok iyi anlıyorum. Rabbim yardımcınız olsun.

Sancı çekip mi gittin canım hastaneye.
Canım sancım vardı ama ben hissetmiyordum. Doğumun Başlaması için yeterli değildi. Sancıyı suni Sancı takıldıktan sonra hastanede çektim.

hayirlisiyla dogsun insallah ben de tik yok dahaa
Doğurdum kızlar sipinal anestezi ile.dediğim gun cuma sancm geldi açlma olmaynca grdm ameliyata . Hayırlısı ile geldi ama cnm yandı baya. Çok şukur iyiyiz bugün çktm hastaneden. Haklarınızı helal ediniz bir çok şeyi brdan öğrendm opuyorm hepinizi

Canım sütün yetmediğini nasıl anlıyorsun bende emziriyorum min.2 saatte bir uyuyor bırakıyor[/QUOTE
Bugün mesela hiç kaka yapmadı iki defa cis yaptı sadece. Normalde yapması gerekiyor.yarın kontrolumuz var.Dr a danisacagim

Bugün mesela hiç kaka yapmadı iki defa cis yaptı sadece. Normalde yapması gerekiyor.yarın kontrolumuz var.Dr a danisacagim
Danışınca bize de yazarmısın
Benim oğlumda kakasını bi gün hiç yapmıyor ya da çok az yapıyor ertesi gün bezinden taşacak kadar çok yapıyor

Can'ım m normal çeşme suyuyla yıkıyorum, bence o kadar ayrıntıya gerek yok.

Bebeği sarılık olan varmı bizim 5 günlükken 12.6 çıkmıştı 7 günde 12.5 çıktı 2 satte bir emziriyorum ama düşmemiş fazla Göbegide hafif kanamış doktorlar sorun görmedi ama moralim Sıfır dokunsalar aglıcam ya bu arada biz gece lambader yakıyoruz sarı Işık veriyor sabaha kadar Yanık duruyor acaba etkisi oluyormudur

Selamlar güzel anneler ve hala bekleyen anne adayları :) Ben anne adaylığından anneliğe terfi ettim Çok şükür bebeğimi 18 Eylül'de kucağıma aldım. Bebişin keyfi yerindeydi hiç gelmeye niyeti yoktu. Doğum yoluna tam kafasını sokmadı o yüzden son günüme 2 gün kala spinal sezeryanla bebeğimize kavuştuk. Genel anesteziyi istemedimki bebeğimin ilk doğduğu anı görmek istedim. İyiki de öyle yapmışım, hemen yanıma getirdiler öptüm, kokladım, şükrettim Allah'a, hoşgeldin dedim bebeğime. Çok güzel fotoğraflar çekmişler :) Ben tabi ağlar vaziyettteim ama olsun Allah'ım isteyen herkese bu kokuyu nasip etsin inşallah. Bekleyenler de bi avazda kucaklarına alsınlar inşallah.

Canım merak etme 7.gün olmuş bundan sonra düşüşe geçer. Bizimde 14 e çıkmıştı sonra düşmeye başladı.göbek kanaması da oldu bizde k vitamini veriyorlar bu durumda doktoruna sor istersen.yani bu sıkıntılarının aynısını yaşadık normalmis canını sıkmana gerek yok

B
Bol bol emzir. En etkilisi o canım. Ben sürekli emzirdim. Çok şükür ışık tedavisi almadan atlattı. Doktor da emmesine bağladı bunu.

yok mu yeni doğum yapan bu gidişle ekim annesi olcam sanırım ben hiç kıpırtı yok oğlumda bakalım yarın doktor ne dicek yeni yürüyüş yaptım geldim hurma ahududu yiyorum sürekli ne yapcağım şaşırdım artık gelmeyince gelmiyo demek

Merhaba hanimlar
bu sabah yatis yaptim ve 9 bucuk gibi suni sanci verildi.saat 2 ye kadar sadece 2 cm acilmisti.ve sancim yoktu.
2 den sonra sancilar artti ve acilmam 10 cm'i buldu.
4'ü çeyrek gece dogum yaptim.
oglum 3.640 gr,52 cm dogdu.
cok emiyor uzun sure emzirdim.
hemsire sutun iyi dedi.
doguramayanlarda hayirlisiyla dogurur insaallah.bol bol dua ettim.

Mrb canim bende senin gibi muzdaaribim galiba bende Ekim annesi olucam hayırlısıyla inşallah. Günüm geçiyor ama benim Yumurcak daha doğum kanalına bile girmeyi düşünmüyor itekleyip duruyor annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…