2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah ne güzel bebeğin kilosuda boyu da sağolasın duaların içinde inşallah bizde hayırlısıyla kucağımıza alırız

Mrb canim bende senin gibi muzdaaribim galiba bende Ekim annesi olucam hayırlısıyla inşallah. Günüm geçiyor ama benim Yumurcak daha doğum kanalına bile girmeyi düşünmüyor itekleyip duruyor annesini

son zamanda bile girebiliyormuş canım ya inşallah seninkide öyle olur benimki 3-4 haftadır kanalda lakin yine tık yok napalım beklicez biraz daha bakalım sağlıklı olsunlarda 280 gün sabrettik az daha sabredelim bakalım:))

Hayırlı ugurlu olsun canım. Benim de aklım sendeydi, rahat bir doğum oldu anladigim kadariyla. Bende yarın Dr a gidicem kontrole bakalım bize ne diyecek . Artık darısı tüm bekleyenlerin başına

Çok tebrik ederim maşallah bebişlerimize

Danışınca bize de yazarmısın
Benim oğlumda kakasını bi gün hiç yapmıyor ya da çok az yapıyor ertesi gün bezinden taşacak kadar çok yapıyor
Dr beslenme yeterli olmayabilir dedi. Bugun sütüm arttı cis baya yapıyor şuan ama kaka 2 gundur yok. Bakalım beklicez

merhabalar anneler ben aralık annesiyim sezeryanla doğum yapanlara sorum olacak.. doğumum sezeryanla olacak hasta bezi alma koşunda kakrsızım sizce depentin kilot şeklinde olanını mı alayım yoksa hasta bezini mi alayım .kilot şeklinde olan ameliyat dikişlerini acıtır mı sizce

Kilot seklndekini kullniom ben iyi ki almisim .buyuj bden aldm ben skmio . Hasta bzni zaten hastane amelyttn sonra takiolar sana .

Ayka nasılsın cnm sağlıkla büyüt bebisini.. Buralar baya değişmiş hiç tanımadığımız üyelerle dolmuş.. @miskamber e denk geldin mi hiç o nasıl.. Bu arada tabiki şebeke suyuyla yikamalisin fazla takıntılı bir anne olma tatlım unutma ki sakinan göze çöp batar.. Öpüyorum seni..

canim ben iki kere sezeryan oldum.ikisindede hastane hasta bezi verdi.o yeterli geldi.degistirme acisindanda sikinti olmadi.hasta bakici yattigin yerde degistiriyor.ben normal hasta bezi kullandim .ilk gun bana ic camasirda giydirmediler.sadece hasta bezi kondu.

Ama göğüs ucum yok almıyor ne yazık ki (((
Canım uç çıksın diye masaj yada uç çıkarıcı deneyebilirsin... Silikon uçla da emebiliyorlarmış...
Bende ilk 10 gün sağdım, mama verdim...
Doktorum sitem etti baya, uc için masaj falan önerdi, emmeyi öğrendi oğlum şükür, artık ucu bile çıktı

Canim tesekkur ederim amin.evet miskamber ozge ayisigi bayadir ugramiyorlar siteye misk benden bir iki gun once dogum yapti yalnis hatirlamiyorsam sezeryan oldu o da.ozledim hepinizi kati eymen nasil buarada eymenide seni de opdum canim

Canım benim hayırlı olsun. Gül'e Gül'e büyüt yavrunu. Bende de hafif sancılar başladı. On dakikada bir geliyor. Hadi Hayırlısı. Gözün aydın

doğum yapan anneler evde bebişime kendim çekim yaptım hepinizden bir maşallah alarak paylaşmak istedim fikir olsun sizlerde yapın benzer şeyler

Eklentiler

• 12063513_10153654159662458_5129909740397414624_n.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 188
  • 12049484_10153654164707458_9136211082872381810_n.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 205

cnm bnm bebeğimde 1 aylık emzik dene o seni bi süre dinlendirir ve gazını kesinlikle çıkar bizde öyleyiz ama geçici sürelermiş 3 yada 4 aylık olana kadar biraz böyle olurmus Allah sağlık versin bebişlere...

Ama göğüs ucum yok almıyor ne yazık ki (((

cnm bi kaba soğuk suyu koy göğsünü içine koy ve bekle bi süre sonra ucunu asıl göğsünü topluyo bebeğin tutması kolay oluyo ben bu şekilde emzire bildim umarım işe yarar güle güle büyüt bebişi...

Dr beslenme yeterli olmayabilir dedi. Bugun sütüm arttı cis baya yapıyor şuan ama kaka 2 gundur yok. Bakalım beklicez
Benim kızım da 3 günde bir yapıyor kaka bugün doktora soracam bende çok üzülüyorum ama cisini çok yapıyor

Larimar masallah canim ogluna
cok guzel dusunmussun.

kizlar emzik verenler,emzige nasil alistirdi?bizimki israrla diliyle itiyor.

26.09da oglusum geldi sonunda.. Yeni yeni kendime geliyorum cok zormus sezeryan Boyle olacagini tahmin edip istememistim zaten ogluma dogru durust bakamiyorum 2gun sanci cektim acilma olmayinca suyuda bittigi icin sezeryane aldilar spinal yapacaz dediler ama bebek ciktiktan sonra bi turlu bitiremediler anestezinin etkisi gecti Ben panikledim sonra uyutmuslar beni 40dk cikar demisler 1.5saat sonra cikmisim kendime gelirken epey bagirmisim ilk gun surekli takip ettiler cihaza bagli yattim. Bugun ayaga kalkabildim. Kalan arkadaslardan hala dogum yapmayanlar varsa allahim kolaylastirsin inshallah . Biraz sariligimiz var. sutum hemen gelmisti ama ikinci gun kesiliverdi. Mamayla takviye ediyorum. Tecrubeli annelerin onerilerine ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…