- 23 Mayıs 2015
- 50
- 34
- 3
- 38
Merhaba hanimlar
bu sabah yatis yaptim ve 9 bucuk gibi suni sanci verildi.saat 2 ye kadar sadece 2 cm acilmisti.ve sancim yoktu.
2 den sonra sancilar artti ve acilmam 10 cm'i buldu.
4'ü çeyrek gece dogum yaptim.
oglum 3.640 gr,52 cm dogdu.
cok emiyor uzun sure emzirdim.
hemsire sutun iyi dedi.
doguramayanlarda hayirlisiyla dogurur insaallah.bol bol dua ettim.
Mrb canim bende senin gibi muzdaaribim galiba bende Ekim annesi olucam hayırlısıyla inşallah. Günüm geçiyor ama benim Yumurcak daha doğum kanalına bile girmeyi düşünmüyor itekleyip duruyor annesini
Hayırlı ugurlu olsun canım. Benim de aklım sendeydi, rahat bir doğum oldu anladigim kadariyla. Bende yarın Dr a gidicem kontrole bakalım bize ne diyecek . Artık darısı tüm bekleyenlerin başınaMerhaba hanimlar
bu sabah yatis yaptim ve 9 bucuk gibi suni sanci verildi.saat 2 ye kadar sadece 2 cm acilmisti.ve sancim yoktu.
hemsire sutun iyi dedi.
Merhaba hanimlar
hemsire sutun iyi dedi.
Dr beslenme yeterli olmayabilir dedi. Bugun sütüm arttı cis baya yapıyor şuan ama kaka 2 gundur yok. Bakalım beklicezDanışınca bize de yazarmısın
Benim oğlumda kakasını bi gün hiç yapmıyor ya da çok az yapıyor ertesi gün bezinden taşacak kadar çok yapıyor
Kilot seklndekini kullniom ben iyi ki almisim .buyuj bden aldm ben skmio . Hasta bzni zaten hastane amelyttn sonra takiolar sana .merhabalar anneler ben aralık annesiyim sezeryanla doğum yapanlara sorum olacak.. doğumum sezeryanla olacak hasta bezi alma koşunda kakrsızım sizce depentin kilot şeklinde olanını mı alayım yoksa hasta bezini mi alayım .kilot şeklinde olan ameliyat dikişlerini acıtır mı sizce
teşekkür ederim sizin sezeryanla mı olmuştuKilot seklndekini kullniom ben iyi ki almisim .buyuj bden aldm ben skmio . Hasta bzni zaten hastane amelyttn sonra takiolar sana .
Ayka nasılsın cnm sağlıkla büyüt bebisini.. Buralar baya değişmiş hiç tanımadığımız üyelerle dolmuş.. @miskamber e denk geldin mi hiç o nasıl.. Bu arada tabiki şebeke suyuyla yikamalisin fazla takıntılı bir anne olma tatlım unutma ki sakinan göze çöp batar.. Öpüyorum seni..Evet canim yani sormak istedigim sey hani kaynamis suyla mi yaptiriyorsun yoksa normal cesme suyuylami.ben diyorumki erikli su fln var ya o su bide kaynanmis suyla ayarliyim bebisin banyo suyunu mikrop acisinda daha guvenilir olur diye.hani sende mj ole yikiyosun yoksa cesme suyuyla mi
canim ben iki kere sezeryan oldum.ikisindede hastane hasta bezi verdi.o yeterli geldi.degistirme acisindanda sikinti olmadi.hasta bakici yattigin yerde degistiriyor.ben normal hasta bezi kullandim .ilk gun bana ic camasirda giydirmediler.sadece hasta bezi kondu.merhabalar anneler ben aralık annesiyim sezeryanla doğum yapanlara sorum olacak.. doğumum sezeryanla olacak hasta bezi alma koşunda kakrsızım sizce depentin kilot şeklinde olanını mı alayım yoksa hasta bezini mi alayım .kilot şeklinde olan ameliyat dikişlerini acıtır mı sizce
Canım uç çıksın diye masaj yada uç çıkarıcı deneyebilirsin... Silikon uçla da emebiliyorlarmış...Ama göğüs ucum yok almıyor ne yazık ki(((
Canim tesekkur ederim amin.evet miskamber ozge ayisigi bayadir ugramiyorlar siteye misk benden bir iki gun once dogum yapti yalnis hatirlamiyorsam sezeryan oldu o da.ozledim hepinizi kati eymen nasil buarada eymenide seni de opdum canimAyka nasılsın cnm sağlıkla büyüt bebisini.. Buralar baya değişmiş hiç tanımadığımız üyelerle dolmuş.. @miskamber e denk geldin mi hiç o nasıl.. Bu arada tabiki şebeke suyuyla yikamalisin fazla takıntılı bir anne olma tatlım unutma ki sakinan göze çöp batar.. Öpüyorum seni..
Canım benim hayırlı olsun. Gül'e Gül'e büyüt yavrunu. Bende de hafif sancılar başladı. On dakikada bir geliyor. Hadi Hayırlısı. Gözün aydınMerhaba hanimlar
hemsire sutun iyi dedi.
Arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum. Benim bebiş 10 günlük. Bir türlü uykuya dalamıyor. Sürekli emmek istiyor. Bazen 9 saat boyunca emziriyorum. Biraz dalsın rahatlasın diye saatlerce göğsümde tutuyorum yok yine de dalamıyor. Yatağına koyduktan 3 dak sonra ağlamaya başlıyor. Hiçbir şekilde susturamıyorum. Sinirlerim harap, göğsüm haşat oldu. Belim artık tutmuyor. Tecrübeli anneler yardım edin. Ve lütfen geçici deyin. Sinirlerim çok yıpranmış vaziyette.
doğum yapan anneler evde bebişime kendim çekim yaptım hepinizden bir maşallahalarak paylaşmak istedim fikir olsun sizlerde yapın benzer şeyler
Ama göğüs ucum yok almıyor ne yazık ki(((
Benim kızım da 3 günde bir yapıyor kaka bugün doktora soracam bende çok üzülüyorum ama cisini çok yapıyorDr beslenme yeterli olmayabilir dedi. Bugun sütüm arttı cis baya yapıyor şuan ama kaka 2 gundur yok. Bakalım beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?