• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Belden iğne vurulma olayı nasıl o Acılı bişey değil emi?bi de doğum sonrası durumun nasıldı dikişin çok muydu çabuk iyileştin mi
Belden iğne yi hiç hissetmiyorsun.asil iğneden önce orası uyuşsun diye bir iğne vuruyorlar zaten oda acitmiyor o kısım kolay yani.4 dikisim vardı öyle aman aman bi aci hissetmedim doğumdan sonra. ama iyileşmesi 15 günü buldu tabi ikinci gün ayaktaydım sadece biraz aciyor üstüne pek oturamıyorsun tabi.simdi hepsi geçti

Canım günlük spreyi var ben onu sıkıyorum günde bir kere benim ki 5 günlük 10 güne düşer diye düşünüyorum sen herhangi birşey kullanmıyor musun ?
Hayir ben hicbirsey kullanmiyorum canim 4gun kuvozde kaldi ordada sanirim birseh yapmamislar hastaneden cikarkende doktor birsey demedi kuru tutuyoruz yani

Aynen mama veriyorum sağıyorum ama günde 30 40 ml anca çıkıyor gerisi hep mama emmiyor bir türlü 17. Gün tecrübeliler ne yapmalıyız yardımmmmmmmmm
Tahin pekmez bal rezene bol su yeşillik denediklerim bunlar bir de devamli emzirdim ve pompa ile gelse de gelmese de sagdim uyarmis oldum süt kanallarini bi dene bakalım

Sütü yetmeyip mama verenlerden biri de benim. İçim hiç rahat değil ama yapacak bisey yok

Arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum. Benim bebiş 10 günlük. Bir türlü uykuya dalamıyor. Sürekli emmek istiyor. Bazen 9 saat boyunca emziriyorum. Biraz dalsın rahatlasın diye saatlerce göğsümde tutuyorum yok yine de dalamıyor. Yatağına koyduktan 3 dak sonra ağlamaya başlıyor. Hiçbir şekilde susturamıyorum. Sinirlerim harap, göğsüm haşat oldu. Belim artık tutmuyor. Tecrübeli anneler yardım edin. Ve lütfen geçici deyin. Sinirlerim çok yıpranmış vaziyette.
Kesinlikle emzige alıştırin benim ilk kızım da öyleydi çok uğraştım ama alıştırin rahat ettim

Benim de sütün yetmiyor Mama da veriyorum. Son 3 gündür sütün içinde inciri kaynatıp bilenderdan geçirip içiyorum sütün artmaya başladı tavsiye ederim

Kızlar bende 40+5 te suni Sancı ile epidural normal doğum yaptım. Çok şükür bebeğimi kolay bi doğumla kucağıma aldım üstelik suyu azalmış ve boynuna kordon dolanmıştı ama elhamdulillah normal doğum oldu. Darısı tüm bekleyen Arkadaşlarıma. Hepinize dua ettim sancı çekerken.

Aynen mama veriyorum sağıyorum ama günde 30 40 ml anca çıkıyor gerisi hep mama emmiyor bir türlü 17. Gün tecrübeliler ne yapmalıyız yardımmmmmmmmm
Sağmaya takılmayın bence benim de çıkmıyorsu sürekli emİrerek mamayı azalttım hatta 2 gündür hiç vermiyorum. Saatlere takılmadan sürekli emzirin bence. Günde 5-6 kez dolu dolu çişli bez varsa sorun yoktur. Bebek pompadan çok daha güçlü çekiyor merak etmeyin :))

Kızlar bende 40+5 te suni Sancı ile epidural normal doğum yaptım. Çok şükür bebeğimi kolay bi doğumla kucağıma aldım üstelik suyu azalmış ve boynuna kordon dolanmıştı ama elhamdulillah normal doğum oldu. Darısı tüm bekleyen Arkadaşlarıma. Hepinize dua ettim sancı çekerken.
Benimde bugün 40+3 ve hiç sancı yok böyle giderse perşembe günü suni sancıyi denicez 41 bitmiş oluyor perşembe günü. Ben korkuyorum biraz suni sancı dan, hiç açılma da yok bende. Sende açılma varmıydi öncesinde

Sağmaya takılmayın bence benim de çıkmıyorsu sürekli emİrerek mamayı azalttım hatta 2 gündür hiç vermiyorum. Saatlere takılmadan sürekli emzirin bence. Günde 5-6 kez dolu dolu çişli bez varsa sorun yoktur. Bebek pompadan çok daha güçlü çekiyor merak etmeyin :))

Ama göğüs ucum yok almıyor ne yazık ki :((((

Back