- 20 Kasım 2014
- 90
- 71
- 23
Tahin pekmez bal rezene bol su yeşillik denediklerim bunlar bir de devamli emzirdim ve pompa ile gelse de gelmese de sagdim uyarmis oldum süt kanallarini bi dene bakalım
Fena değil ama bizim tsh değerinde problem çıktı yeniden yapıldı onu bekliyorum sonuca göre yine değişir durumum
Neden yarın mecburen doğuma gidiyorsun. Beklemene engel bi durum mu varBen yarin mecburen doguma gidicem.
bugun tam 40 haftaligim.
niye boyle oldu anlamadim resmen gelmiyor bu cocuk :)
hayirlisiyla doguralim artik.
Evet gebelik sekerim var.3 sayfa öncesinde yazdım durumu.az yiyorumda anca dusuyor.bazen yuksek seyrediyor.dr sekerin oldugu icin 40 tan fazla bekletemem,normalde 41'e kadar bekletirdim dedi.sabah suni sanci verilecek.Neden yarın mecburen doğuma gidiyorsun. Beklemene engel bi durum mu var
Evet var. 40+4 üm. Bekliyorum.Doğuramayanlar varmı hala?
Sancı çekip mi gittin canım hastaneye.Kızlar bende 40+5 te suni Sancı ile epidural normal doğum yaptım. Çok şükür bebeğimi kolay bi doğumla kucağıma aldım üstelik suyu azalmış ve boynuna kordon dolanmıştı ama elhamdulillah normal doğum oldu. Darısı tüm bekleyen Arkadaşlarıma. Hepinize dua ettim sancı çekerken.
Allah yardimcin olsun,inşallah çooook kolay bir doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucaginaEvet gebelik sekerim var.3 sayfa öncesinde yazdım durumu.az yiyorumda anca dusuyor.bazen yuksek seyrediyor.dr sekerin oldugu icin 40 tan fazla bekletemem,normalde 41'e kadar bekletirdim dedi.sabah suni sanci verilecek.
Allah razi olsun,bilmukabele.Allah yardimcin olsun,inşallah çooook kolay bir doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucagina
Hadi bakalim hayirlisi.Evet var. 40+4 üm. Bekliyorum.
Ucu mu yok? Cok küçükler işte bazen yorulduklari için emerken almıyorlarTeşekkür ederim deneyeceğim bunları ben emziremiyorum yani emmiyor(( sağıp ta veriyorum o da günde çok az
Canım sütün yetmediğini nasıl anlıyorsun bende emziriyorum min.2 saatte bir uyuyor bırakıyorSütü yetmeyip mama verenlerden biri de benim. İçim hiç rahat değil ama yapacak bisey yok
Sancı yok. Sarı akıntı geldi ama neye alamet bilmiyorum. Salı günü gel dedi doktor. Senin durum nasıl?Hadi bakalim hayirlisi.
senin durum ne,dr ne diyor?
var ve hic gelesi yokDoğuramayanlar varmı hala?
bende de hala sifir sanci 1 cm aciklikkBen varım 40+3 oldum, bugün dr a gittik sıfır sancı var:) şaka gibi ya
Canım normalde yaptırdığım banyosunu mu soruyorsun? Dirseğimi değdirdiğimde yakmayacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum suyu.Canim banyoyu nasil yaptiriyosun kaynamis suyla mi bilmiyorum(((
38.haftada 2 cm acilma ve yumusama var dedi dr,ama sanci vs.hic birsey yok.Sancı yok. Sarı akıntı geldi ama neye alamet bilmiyorum. Salı günü gel dedi doktor. Senin durum nasıl?
Bende de tık yok.sadece hareket edip duruyor o kadar.var ve hic gelesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?