• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tahin pekmez bal rezene bol su yeşillik denediklerim bunlar bir de devamli emzirdim ve pompa ile gelse de gelmese de sagdim uyarmis oldum süt kanallarini bi dene bakalım

Teşekkür ederim deneyeceğim bunları ben emziremiyorum yani emmiyor :((( sağıp ta veriyorum o da günde çok az

Canim benimde gogus ucum yoktu.sol gogsumun birazvardi sag gogsumun hic yoktu.ama doktor emer bebek cikartir dedi hic vazgecme dedi.ilk 5gun sag gogsumu emmedi tutamadi sol gugsunude 2gun tutamadi.sonra sag gogsumu sut sagma makinasi ile sagdim ucunu cikarttim bebise verdim ucu catladi yara oldu ama yinede verdim vazgecnedim.ucu çkmadi aslında makina ile ceke ceke kahve rengi kismi uc yapti sobra bebek ceke ceke eme eme ucu büyüdü

Neden yarın mecburen doğuma gidiyorsun. Beklemene engel bi durum mu var
Evet gebelik sekerim var.3 sayfa öncesinde yazdım durumu.az yiyorumda anca dusuyor.bazen yuksek seyrediyor.dr sekerin oldugu icin 40 tan fazla bekletemem,normalde 41'e kadar bekletirdim dedi.sabah suni sanci verilecek.

Kızlar bende 40+5 te suni Sancı ile epidural normal doğum yaptım. Çok şükür bebeğimi kolay bi doğumla kucağıma aldım üstelik suyu azalmış ve boynuna kordon dolanmıştı ama elhamdulillah normal doğum oldu. Darısı tüm bekleyen Arkadaşlarıma. Hepinize dua ettim sancı çekerken.
Sancı çekip mi gittin canım hastaneye.

Evet gebelik sekerim var.3 sayfa öncesinde yazdım durumu.az yiyorumda anca dusuyor.bazen yuksek seyrediyor.dr sekerin oldugu icin 40 tan fazla bekletemem,normalde 41'e kadar bekletirdim dedi.sabah suni sanci verilecek.
Allah yardimcin olsun,inşallah çooook kolay bir doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucagina

Sancı yok. Sarı akıntı geldi ama neye alamet bilmiyorum. Salı günü gel dedi doktor. Senin durum nasıl?
38.haftada 2 cm acilma ve yumusama var dedi dr,ama sanci vs.hic birsey yok.
sabah doguma gidiyorum insaallah.
suni sanci ile dogum baslatilacak.
insaallah sorunsuz atlatiriz.

Arkadaslar 2014 Eylul annesiyim sütünün az oldugunu düsünen annelere tavsiyem beyaz yaş üzüm ve dere otu tüketmeleridir:KK25: ayrica bebisler simdi cok kücük emin olunki onlar uc bes dakika dahi emseler doyuyorlar mideleri neki:KK46:ben etrafin baskısına rağmen hic mama vermedim hep emzirdim ne kadar emmek isterse o kadar emdi yalniz 6 aya kadar hiç 2 saati gecirmedim geceleri alarm kurup 2 saatte bir kalkıp kızım uyusa bile emzirdim sonrasinda kendisi ne zaman kalkarsa o zaman emdi. Sadece emerek ilk ay 1.5 kilo diger aylarda yaklasik birer kilo aldi. Bence her annenin sutu yetiyordur bebek emerek sut uretimini kendi ayarliyor ne kadar sık emerse o kadar sut oluyor. Tabii birde bol su, fırsat buldukca dinlenme ve moral de cok önemli. Rahat olun bebisinize konsantre olup bol bol emzirin ilk gunler zordur ama gececek sabirli olum Allah yardimciniz olsun tum bebisleri korusun

var ve hic gelesi yok :KK43:
Bende de tık yok.sadece hareket edip duruyor o kadar.
Bir an önce gelir insaallah.
Allah sag salim kavusmayi nasip etsin cumlemize.
Kızımı uyuttum,şimdide ben uyuyacagim
malum sabah erken kalkip doguma gidecegim.
herkese hayirli dogumlar.
iyi geceler.

Back