doğum yapan anneler evde bebişime kendim çekim yaptım hepinizden bir maşallah alarak paylaşmak istedim fikir olsun sizlerde yapın benzer şeyler
Maasallah ben de yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum yapan anneler evde bebişime kendim çekim yaptım hepinizden bir maşallah alarak paylaşmak istedim fikir olsun sizlerde yapın benzer şeyler
26.09da oglusum geldi sonunda.. Yeni yeni kendime geliyorum cok zormus sezeryan Boyle olacagini tahmin edip istememistim zaten ogluma dogru durust bakamiyorum 2gun sanci cektim acilma olmayinca suyuda bittigi icin sezeryane aldilar spinal yapacaz dediler ama bebek ciktiktan sonra bi turlu bitiremediler anestezinin etkisi gecti Ben panikledim sonra uyutmuslar beni 40dk cikar demisler 1.5saat sonra cikmisim kendime gelirken epey bagirmisim ilk gun surekli takip ettiler cihaza bagli yattim. Bugun ayaga kalkabildim. Kalan arkadaslardan hala dogum yapmayanlar varsa allahim kolaylastirsin inshallah . Biraz sariligimiz var. sutum hemen gelmisti ama ikinci gun kesiliverdi. Mamayla takviye ediyorum. Tecrubeli annelerin onerilerine ihtiyacim var.
Maşallah eymenedoğum yapan anneler evde bebişime kendim çekim yaptım hepinizden bir maşallah alarak paylaşmak istedim fikir olsun sizlerde yapın benzer şeyler
Canım gözün aydın bende son dakikaya kadar normal dogum bekledim ama genel anesteziyle dogum yaptım zorlukları var bebeğimle bende ilk günler ilgilenemedim Dün akşamda çamaşırımın önünde küçük nokta kan vardı acile gittim korkudan Ağladım Meğerse sivilce varmış özel bölgemde o kanamış nasıl sevindim Allah herkese şifa versin bebeişlerimiz için bol bol süt versin inşallah geçicek bu günler26.09da oglusum geldi sonunda.. Yeni yeni kendime geliyorum cok zormus sezeryan Boyle olacagini tahmin edip istememistim zaten ogluma dogru durust bakamiyorum 2gun sanci cektim acilma olmayinca suyuda bittigi icin sezeryane aldilar spinal yapacaz dediler ama bebek ciktiktan sonra bi turlu bitiremediler anestezinin etkisi gecti Ben panikledim sonra uyutmuslar beni 40dk cikar demisler 1.5saat sonra cikmisim kendime gelirken epey bagirmisim ilk gun surekli takip ettiler cihaza bagli yattim. Bugun ayaga kalkabildim. Kalan arkadaslardan hala dogum yapmayanlar varsa allahim kolaylastirsin inshallah . Biraz sariligimiz var. sutum hemen gelmisti ama ikinci gun kesiliverdi. Mamayla takviye ediyorum. Tecrubeli annelerin onerilerine ihtiyacim var.
Tesekkur ederim,hadi bir an evvel gelirler insaallah.hastanede dogum bekleyenlere forumdakilere tum hamilelere dua ettim.canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah ne güzel bebeğin kilosuda boyu da sağolasın duaların içinde inşallah bizde hayırlısıyla kucağımıza alırız
Tesekkur ederim,aslinda pek kolay degildi cok zorlandim cok canim yandi.hem sancida hem dogumda.2.dogumum ama bu zor geldi bana.ortaligi birbirine kattim :)Hayırlı ugurlu olsun canım. Benim de aklım sendeydi, rahat bir doğum oldu anladigim kadariyla. Bende yarın Dr a gidicem kontrole bakalım bize ne diyecek . Artık darısı tüm bekleyenlerin başına
Allah kolaylik versin canim saglikla bebegine kavusursun inshallahcanım ya baya zorlu geçmiş doğumun geçmiş olsun neyseki ikinizde iyisiniz şimdi bende hep normal istedim ama olmadı bugün doktorum artık yarın alalım yoksa takip etmemizde zor olur sıkıntılı olur dedi bakalım yarın 9 a randevu aldık bizde spinal sezeryan için hala inanamıyorum doğum yapacağıma afalladım resmen
cnm çok saol eymen hiç bir emziği almadı en son resimdeki emziği aldı avent soothie ne yazık ki türkiyede satışı yok ablam yurt dışında o gönderdi bana.. ama instagramda 30 tl ye satışı var yada amazon diye yabancı bir site var orda 3-4 dolara alabilirsin amerikada hastanelerde yeni doğana bu emzik veriliyormuş anne göğsüne en yakın emzik eymen bi bunu tuttu..Larimar masallah canim ogluna
cok guzel dusunmussun.
kizlar emzik verenler,emzige nasil alistirdi?bizimki israrla diliyle itiyor.
Canm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün benimde göğsüm yara oldu oglum almakta çok zorlandı bende Lansinoh Göğüs ucu kremi sürdüm ve Göğüs kalkanını kullandım emzirecegim zaman da gögsümü ılıktan bir tık yüksek sıcaklıkta suyla yıkadım şükür düzeldi göğüslerim şuan rahatım denemeni Tavsiye ederimCanlar kızlar ve kuzuları. Nasılsınız. Dogurmayan var mı? Ben 22 sinde dogum yaptım biliyorsunuz. Normal dogum. Epiduralli. Çok şükür çok sorunum yok gögüslerim yara oldu. Cok acıyor bir de ödemim çok oldu dogum sonrası ve de bel agrısı. Dogum hikayeme gelince. 21 inde rahim acıcı fitil takildi saat öğlen 2 gibi. Sonra kendi sancılarım basladı 5 gibi. Acılmam sadece 1 cm. Zaten ben düzensiz sancı ve 1 cm avıklıkla gittim hastaneye çok sancı cektim ama normalde cekmediğim için anladım nasıl bi acı oldugunu. Bu arada suyum geldi. Evemiz 1 cm acılman ama acılırsa bşrden acılcak çok rahat dogurcaksın dedi. Bi kac saat sonra epidural verildi. Biraz rahatladım. Acılmam 7 cm oldu. İki tur attık esimle koridorda. Bi baktım nişanım gelmiş. Gece 11 gibi sancılarım artmaya basladı. Bebişin geldiğini anldım yatarsk ıkındırdı ebemiz bizi. Çok iyi bir ebemiz vardı. Bu esnada dr umu cagırdılar. Çünkü 100 sancı ve 10 cm acıklıga ulasmışım. Saat 12:45 gibi doguma alındım bebiş gelmiş zaten. Sürekli ıkındırarak 1 gibi bebişimi elime aldım çok şükür. O an hiç bir seyle kıyas edilemez. O kadar bekletti ki sıpa elime alınca inanamadım. Bu benek benim mi diye sorup durdum. Esimi içeri aldırmadım. O dısarıda heycandan ölmüş. Hem bana hem ona benziyor:) ne güzel duyguymuş rabbim. Gece 2 saatte bi kalkıp doyuruyorsun gögüslerin kopuyo acıdan ama o emdikçe için gidiyo. İçtikce içsin diyorsun. 3575 dogdu 3300 çıktık hastaneden. Allah bekleyen herkese nasip etsin. Bundan sonra yenidogan bebiş bakımı ve sorularla birbirimize destege devam etmek dikeğiylee :))) bu arada dıgurmayan kaldı mı?
Cok tesekkur ederim sagolasin :)Çok tebrik ederim maşallah bebişlerimize
Tesekkur ederim.hadi bakalim saglikla gelsin.Allah yardimcin olsun.bekliyoruz yazmani.belkide dogurmussundur.Canım benim hayırlı olsun. Gül'e Gül'e büyüt yavrunu. Bende de hafif sancılar başladı. On dakikada bir geliyor. Hadi Hayırlısı. Gözün aydın
Sen de paylaşır mısın canım? Ben de çok beğendim yapmak istiyorum.Maasallah ben de yaptim
Evetteşekkür ederim sizin sezeryanla mı olmuştu
merhaba herkese bende uzun zamandır giremedim topiğe. 48Dr beslenme yeterli olmayabilir dedi. Bugun sütüm arttı cis baya yapıyor şuan ama kaka 2 gundur yok. Bakalım beklicez
Canım bende arada veriyorum sütüm yetmeyince ama kaç gündür kendime çok iyi bakıyorum ve hıc mama vermedim kaç gündür rezene yapıyorum ısırgan otu kaynatiyorum bol yeşillik ozelliklede dere otu yiyorum dut kaynatiyorum çok güzel süt yapıyor bide dinlenmek tabi 10 15 uyku bile fayda ediyorSütü yetmeyip mama verenlerden biri de benim. İçim hiç rahat değil ama yapacak bisey yok
Bende inciri şu ile kaynatıp öyle yiyorum senin dediğin şekilde dahami iyi acaba Bende mi öyle yapsamBenim de sütün yetmiyor Mama da veriyorum. Son 3 gündür sütün içinde inciri kaynatıp bilenderdan geçirip içiyorum sütün artmaya başladı tavsiye ederim
Sağmak işkence ya bende kaç gündür ek olarak vermiyorum çok şükür kendime çok iyi bakıyorum amaSağmaya takılmayın bence benim de çıkmıyorsu sürekli emİrerek mamayı azalttım hatta 2 gündür hiç vermiyorum. Saatlere takılmadan sürekli emzirin bence. Günde 5-6 kez dolu dolu çişli bez varsa sorun yoktur. Bebek pompadan çok daha güçlü çekiyor merak etmeyin :))
Benim ogluşum doymadınca uyumuyor o şekilde anlıyorum bide yalaniyor elini emiyorCanım sütün yetmediğini nasıl anlıyorsun bende emziriyorum min.2 saatte bir uyuyor bırakıyor