Belden iğne yi hiç hissetmiyorsun.asil iğneden önce orası uyuşsun diye bir iğne vuruyorlar zaten oda acitmiyor o kısım kolay yani.4 dikisim vardı öyle aman aman bi aci hissetmedim doğumdan sonra. ama iyileşmesi 15 günü buldu tabi ikinci gün ayaktaydım sadece biraz aciyor üstüne pek oturamıyorsun tabi.simdi hepsi geçtiBelden iğne vurulma olayı nasıl o Acılı bişey değil emi?bi de doğum sonrası durumun nasıldı dikişin çok muydu çabuk iyileştin mi
Hayir ben hicbirsey kullanmiyorum canim 4gun kuvozde kaldi ordada sanirim birseh yapmamislar hastaneden cikarkende doktor birsey demedi kuru tutuyoruz yaniCanım günlük spreyi var ben onu sıkıyorum günde bir kere benim ki 5 günlük 10 güne düşer diye düşünüyorum sen herhangi birşey kullanmıyor musun ?
İlk 4gece kuvozdeydi ne yapildi bilmiyorum ama doktor herhangibirsey demedi kuru tutuyorum sadecePansuman değilde dr bana babusol adlı ilac yazmisti.sabah akşam onu sıkıyordum gobegine o kadar.5.gunde dusmustu gobegi.
size ilac verilmedi mi?
Tek dogurmayan ben mi kaldimm simdii :) Allahim bana yardim ett[/QUOT
Mrb cnm
Merak etme 41+1bende daha dogurmadim...Rabbim hepimize yardım etsin
Canim banyoyu nasil yaptiriyosun kaynamis suyla mi bilmiyorum(((Canım ben doğumdan sonra göbeğine herhangi bir şey kullanmadım. 5 . Gun düştü göbeği. Bu arada göbeği düşene kadar banyo yaptırmadık biz.
Gozun aydın cnm :)))))
Fena değil ama bizim tsh değerinde problem çıktı yeniden yapıldı onu bekliyorum sonuca göre yine değişir durumumCanim depresyondayim demistim nasil oldun?
10. Gün ama 2 gunlukten beri mama veriyorum. .
İcmedigim yemedigim şey kalmadı. .
Ama süt yetmiyor..
Tahin pekmez bal rezene bol su yeşillik denediklerim bunlar bir de devamli emzirdim ve pompa ile gelse de gelmese de sagdim uyarmis oldum süt kanallarini bi dene bakalımAynen mama veriyorum sağıyorum ama günde 30 40 ml anca çıkıyor gerisi hep mama emmiyor bir türlü 17. Gün tecrübeliler ne yapmalıyız yardımmmmmmmmm
Kesinlikle emzige alıştırin benim ilk kızım da öyleydi çok uğraştım ama alıştırin rahat ettimArkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum. Benim bebiş 10 günlük. Bir türlü uykuya dalamıyor. Sürekli emmek istiyor. Bazen 9 saat boyunca emziriyorum. Biraz dalsın rahatlasın diye saatlerce göğsümde tutuyorum yok yine de dalamıyor. Yatağına koyduktan 3 dak sonra ağlamaya başlıyor. Hiçbir şekilde susturamıyorum. Sinirlerim harap, göğsüm haşat oldu. Belim artık tutmuyor. Tecrübeli anneler yardım edin. Ve lütfen geçici deyin. Sinirlerim çok yıpranmış vaziyette.
Sağmaya takılmayın bence benim de çıkmıyorsu sürekli emİrerek mamayı azalttım hatta 2 gündür hiç vermiyorum. Saatlere takılmadan sürekli emzirin bence. Günde 5-6 kez dolu dolu çişli bez varsa sorun yoktur. Bebek pompadan çok daha güçlü çekiyor merak etmeyin :))Aynen mama veriyorum sağıyorum ama günde 30 40 ml anca çıkıyor gerisi hep mama emmiyor bir türlü 17. Gün tecrübeliler ne yapmalıyız yardımmmmmmmmm
Ben varım 40+3 oldum, bugün dr a gittik sıfır sancı var:) şaka gibi yaDoğuramayanlar varmı hala?
Benimde bugün 40+3 ve hiç sancı yok böyle giderse perşembe günü suni sancıyi denicez 41 bitmiş oluyor perşembe günü. Ben korkuyorum biraz suni sancı dan, hiç açılma da yok bende. Sende açılma varmıydi öncesindeKızlar bende 40+5 te suni Sancı ile epidural normal doğum yaptım. Çok şükür bebeğimi kolay bi doğumla kucağıma aldım üstelik suyu azalmış ve boynuna kordon dolanmıştı ama elhamdulillah normal doğum oldu. Darısı tüm bekleyen Arkadaşlarıma. Hepinize dua ettim sancı çekerken.
Ben yarin mecburen doguma gidicem.Ben varım 40+3 oldum, bugün dr a gittik sıfır sancı var:) şaka gibi ya
Sağmaya takılmayın bence benim de çıkmıyorsu sürekli emİrerek mamayı azalttım hatta 2 gündür hiç vermiyorum. Saatlere takılmadan sürekli emzirin bence. Günde 5-6 kez dolu dolu çişli bez varsa sorun yoktur. Bebek pompadan çok daha güçlü çekiyor merak etmeyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?