Herkese hayırlı bayramlar, bizim mucizemizde doğdu, arefe gecesi öncesi gece hiç uyuyamadım hafif hafif sancılar başladı, sabah nişanım ve suyum geldi, duşa girdim hemen. Sancılar için süre tuttum, evde dolana dolana geçirdim, eşimi uyandırdım mesai saati girer girmez gittik, zaten doktorum çarşamba muayeneye gel demişti, alttan muayene yaptı 2 cm açıklık var dedi, ultrasonda da baktı bebeğin suyu az kalmış dedi, hemen yatış işlemlerini başlattı, sancıların arası düşüyor şiddeti artıyordu, nst coşuyordu resmen
ebe ne kadar çok sancın var ya dedi, dedim bana sor bir de, hemen 3 cm oldu açıklık sonra 4 cm.. sonra doktorum geldi bebeğin kalp atışları yavaş ve düzensiz dedi, alttan muayene etti ve bebek kakasını yapmış dedi
gösterdi bana yemyeşil bir sıvı.. doğumun gayet iyi ilerliyor ama bebeği riske atamayız daha 10 cm açıklığa kadar dedi, normal doğumdan sezeryana hazırlamamız gerek dedi, istersen normal için bekleyelim ama bebeğe bir şey olursa mesul sensin dedi, çok moralim bozuldu, eşimle konuştuk mecbur ortak karar alarak evet dedik, hemen acil hazırlandım, 23 eylül saat 11.30 da spinal sezeryan ile eylülümüz dünyaya geldi, her acıya rağmen dünyanın en güzel şeyi. Bu arada benimle beraber gelen başka hamile bir kadın illa normal doğum olacak demiş bebekte bir sıkıntı varmış bebek maalesef ölü doğmuş, başka bir bebekte de bel açıklığı varmış muayene sırasında görmüşler, ne zor şey ya, binlerce şükür kızlar, evlatlarımız bizler sağlıklıyız gerisi biraz zaman. çifte bayram bu olsa gerek
bayram şekerimiz uyuyor mışıl mışıl, merak edenler için en son ultrasonda 3700 falandı 3.300 doğdu..