2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben arife günü saat 2 den 8 e kadar bilerek gezdim. Eve geldiğimde sancılar başladı ufak ufak.gece 12 gibi de sıklasınca dusa girip hastaneye gittim. Sabaha karşı da doğum oldu.yuruyus ise yariyor gercekten

Herkese hayırlı bayramlar, bizim mucizemizde doğdu, arefe gecesi öncesi gece hiç uyuyamadım hafif hafif sancılar başladı, sabah nişanım ve suyum geldi, duşa girdim hemen. Sancılar için süre tuttum, evde dolana dolana geçirdim, eşimi uyandırdım mesai saati girer girmez gittik, zaten doktorum çarşamba muayeneye gel demişti, alttan muayene yaptı 2 cm açıklık var dedi, ultrasonda da baktı bebeğin suyu az kalmış dedi, hemen yatış işlemlerini başlattı, sancıların arası düşüyor şiddeti artıyordu, nst coşuyordu resmen ebe ne kadar çok sancın var ya dedi, dedim bana sor bir de, hemen 3 cm oldu açıklık sonra 4 cm.. sonra doktorum geldi bebeğin kalp atışları yavaş ve düzensiz dedi, alttan muayene etti ve bebek kakasını yapmış dedi gösterdi bana yemyeşil bir sıvı.. doğumun gayet iyi ilerliyor ama bebeği riske atamayız daha 10 cm açıklığa kadar dedi, normal doğumdan sezeryana hazırlamamız gerek dedi, istersen normal için bekleyelim ama bebeğe bir şey olursa mesul sensin dedi, çok moralim bozuldu, eşimle konuştuk mecbur ortak karar alarak evet dedik, hemen acil hazırlandım, 23 eylül saat 11.30 da spinal sezeryan ile eylülümüz dünyaya geldi, her acıya rağmen dünyanın en güzel şeyi. Bu arada benimle beraber gelen başka hamile bir kadın illa normal doğum olacak demiş bebekte bir sıkıntı varmış bebek maalesef ölü doğmuş, başka bir bebekte de bel açıklığı varmış muayene sırasında görmüşler, ne zor şey ya, binlerce şükür kızlar, evlatlarımız bizler sağlıklıyız gerisi biraz zaman. çifte bayram bu olsa gerek bayram şekerimiz uyuyor mışıl mışıl, merak edenler için en son ultrasonda 3700 falandı 3.300 doğdu..

Kızlar aranızda epidural normal doğum olan var mı ? Ya da fikri olan
Canım ben öyle doğurdum.iki kızımda epidural le oldu.ilk kızında sancıyla gittim hastaneye 4 cm ulaşınca acilmam epidural taktılar hic şancı hissetmedim ama yuruyebiliyorsun tabiki.hic şancı hissetmediğim için doğum biraz zor olmuştu uzun surdu cunki ne zaman okunacağını kestiremiyosun biraz vakitsiz ıkınıyorsun bebekte gelmiyo tabi.ama ikinci kizimda başka hastanede doğurdum epiduralin dozunu az verdiler san İyi biraz hissetmem gerekiyormus doğru zamanda ıkınmak için.baya şancı da hissettim hatta bi ara yoksa epidural vermediniz mi dedim o kadar yani ama dayanılmayacak gibi değildi.sanciyi hissettiğim için doğru zamanda ikindim ve 10 dk da bebeğime kavuştum.uygulamalar biraz farklı yani hastaneye gore değişiyor.

Ben
Kızlar aranızda epidural normal doğum olan var mı ? Ya da fikri olan
ben ebelere sordum kac Kere baya konforlu bise 4cm acilmadan sonra epidural yapiyorlar sancilar devam ederken sen hissetmiyorsun sadece ikinma hissi hissediliyormus sonrada bebek geliveriyor.. Yaptiranlar cok memnun..

Belden iğne vurulma olayı nasıl o Acılı bişey değil emi?bi de doğum sonrası durumun nasıldı dikişin çok muydu çabuk iyileştin mi

Canim doymuyor olabilir mi?

Herkese iyi bayramlar... dün 2cm açıklığım vardı. Bugün 1 cm dedi ebe. Böyle bişey başına gelen varmı sinirim bozuldu..

seninle ayni gunlerimiz 5 ekim e kadar bekleriz dedi dr um bi sknti olmazsaa
Ya bende hep bekleriz diye düsünüyodum bugün şaşırttı işte beni doktor dua ediyorum şimdi artık o güne kadar olsun inşallah diye gerçi hayırlısı olsun da diyorum bi yandan en azından sezeryan olacaksa bile bebeğimin gelmek istediği zaman olsun inşallah sende 5 Ekim'e kadar hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

Canım ben arife günü saat 2 den 8 e kadar bilerek gezdim. Eve geldiğimde sancılar başladı ufak ufak.gece 12 gibi de sıklasınca dusa girip hastaneye gittim. Sabaha karşı da doğum oldu.yuruyus ise yariyor gercekten
Cevabın için teşekkür ederim bende yürüyorum ama en fazla 1 saat falan yarın bende yollara atıcam kendimi anlaşıldı

Kizlar misafirlerimiz vardi gulup eglenirken suyum geldi. Simdi hastanedeyiz sancilarim basladi. Dua bekliyorum hepinizden...

Canım Allâh yardımcın olsun benimde sabah 9.15 te suyum geldi 17.30 da oğlumu kucağıma aldım darısı başına sancı geldikçe derin nefes al ver ama bir süre sonra siddetlenince bacaklarımı aç kapa yaptım öyle savdım sancıları

Gozun aydın cnm :)))))

Canım benim bebeğimde 20 günlük, ilk zamanlar sağıp verdim + mama verdim, sarılığı düşünce emmeye başladık, ilk zamanlar benimde öyle oldu, 6-7 saat sürekli emmek istedi, yatırınca uyandı vs. 2 gündürde gaz sancısı var, meme falan istemiyor şimdi, sancı yoruyor sanırım, biberonla veriyorum hemen uyuyor.
Çok yıpratma kendini, günleri birbirini tutmuyor, 5 saat uyuyup, 5 saat uyanık kalıyordu mesela, 40 dan sonra rahatlıyorlarmış genel olarak

Tecrubeli anneler bana yardimci olursaniz sevinirim gobek bagimiz henuz dusmedi 8gunluk oglum. pansuman yapmadik
Yapmamiz gerekiyormu bilmiyorum doktorda birsey soylemedi sizler dogum sonrasi nasil bakim yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…