Canım ben arife günü saat 2 den 8 e kadar bilerek gezdim. Eve geldiğimde sancılar başladı ufak ufak.gece 12 gibi de sıklasınca dusa girip hastaneye gittim. Sabaha karşı da doğum oldu.yuruyus ise yariyor gercektenMaşallah ne guzel hemde normal doğum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah bende normal istiyorum ama hiç kıpırtı yok sen özel bişey yaptın mı acaba doğumun başlaması için bu sabah randevum vardı salıya kadar doğmazsa alttan muayene edecek ona göre karar veririz dedinama sanki alırız gibi konustu off ya cok karışık durumlar kimisi 41 e kadar bekliyor dedim işte kaka yapma riski falan dedi size ne diyo acaba doktorlarınız kızlar
Canım ben öyle doğurdum.iki kızımda epidural le oldu.ilk kızında sancıyla gittim hastaneye 4 cm ulaşınca acilmam epidural taktılar hic şancı hissetmedim ama yuruyebiliyorsun tabiki.hic şancı hissetmediğim için doğum biraz zor olmuştu uzun surdu cunki ne zaman okunacağını kestiremiyosun biraz vakitsiz ıkınıyorsun bebekte gelmiyo tabi.ama ikinci kizimda başka hastanede doğurdum epiduralin dozunu az verdiler san İyi biraz hissetmem gerekiyormus doğru zamanda ıkınmak için.baya şancı da hissettim hatta bi ara yoksa epidural vermediniz mi dedim o kadar yani ama dayanılmayacak gibi değildi.sanciyi hissettiğim için doğru zamanda ikindim ve 10 dk da bebeğime kavuştum.uygulamalar biraz farklı yani hastaneye gore değişiyor.Kızlar aranızda epidural normal doğum olan var mı ? Ya da fikri olan
41+6 oldum Tik yok bekleyecekmisiz.. Moral sifir ama cok sukur oglum Iyi napalim bekleyelim..41 + 3 te dogan da varmis puff
ben ebelere sordum kac Kere baya konforlu bise 4cm acilmadan sonra epidural yapiyorlar sancilar devam ederken sen hissetmiyorsun sadece ikinma hissi hissediliyormus sonrada bebek geliveriyor.. Yaptiranlar cok memnun..Kızlar aranızda epidural normal doğum olan var mı ? Ya da fikri olan
Belden iğne vurulma olayı nasıl o Acılı bişey değil emi?bi de doğum sonrası durumun nasıldı dikişin çok muydu çabuk iyileştin miCanım ben öyle doğurdum.iki kızımda epidural le oldu.ilk kızında sancıyla gittim hastaneye 4 cm ulaşınca acilmam epidural taktılar hic şancı hissetmedim ama yuruyebiliyorsun tabiki.hic şancı hissetmediğim için doğum biraz zor olmuştu uzun surdu cunki ne zaman okunacağını kestiremiyosun biraz vakitsiz ıkınıyorsun bebekte gelmiyo tabi.ama ikinci kizimda başka hastanede doğurdum epiduralin dozunu az verdiler san İyi biraz hissetmem gerekiyormus doğru zamanda ıkınmak için.baya şancı da hissettim hatta bi ara yoksa epidural vermediniz mi dedim o kadar yani ama dayanılmayacak gibi değildi.sanciyi hissettiğim için doğru zamanda ikindim ve 10 dk da bebeğime kavuştum.uygulamalar biraz farklı yani hastaneye gore değişiyor.
daha fazla bekletiyo mu dr larr bilmiyordumm ben en son 41+6 saniyodumm41+6 oldum Tik yok bekleyecekmisiz.. Moral sifir ama cok sukur oglum Iyi napalim bekleyelim..
Canim hic sorun yoksa 42yi bulduruyorlarmis. Sikildim sezeryan yapin oyle sey olmaz dediler. Yurtdisinda 43e kadar bekleniyirmus.daha fazla bekletiyo mu dr larr bilmiyordumm ben en son 41+6 saniyodumm
Canim doymuyor olabilir mi?Arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum. Benim bebiş 10 günlük. Bir türlü uykuya dalamıyor. Sürekli emmek istiyor. Bazen 9 saat boyunca emziriyorum. Biraz dalsın rahatlasın diye saatlerce göğsümde tutuyorum yok yine de dalamıyor. Yatağına koyduktan 3 dak sonra ağlamaya başlıyor. Hiçbir şekilde susturamıyorum. Sinirlerim harap, göğsüm haşat oldu. Belim artık tutmuyor. Tecrübeli anneler yardım edin. Ve lütfen geçici deyin. Sinirlerim çok yıpranmış vaziyette.
Ya bende hep bekleriz diye düsünüyodum bugün şaşırttı işte beni doktor dua ediyorum şimdi artık o güne kadar olsun inşallah diye gerçi hayırlısı olsun da diyorum bi yandan en azından sezeryan olacaksa bile bebeğimin gelmek istediği zaman olsun inşallah sende 5 Ekim'e kadar hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsınseninle ayni gunlerimiz 5 ekim e kadar bekleriz dedi dr um bi sknti olmazsaa
Cevabın için teşekkür ederim bende yürüyorum ama en fazla 1 saat falan yarın bende yollara atıcam kendimi anlaşıldıCanım ben arife günü saat 2 den 8 e kadar bilerek gezdim. Eve geldiğimde sancılar başladı ufak ufak.gece 12 gibi de sıklasınca dusa girip hastaneye gittim. Sabaha karşı da doğum oldu.yuruyus ise yariyor gercekten
Kizlar misafirlerimiz vardi gulup eglenirken suyum geldi. Simdi hastanedeyiz sancilarim basladi. Dua bekliyorum hepinizden...
Gozun aydın cnm :)))))Canım Allâh yardımcın olsun benimde sabah 9.15 te suyum geldi 17.30 da oğlumu kucağıma aldım darısı başına sancı geldikçe derin nefes al ver ama bir süre sonra siddetlenince bacaklarımı aç kapa yaptım öyle savdım sancıları
Gözünaydın cnm, Allah analı babalı büyütsün, detayları yazman biraz zaman alabilir, ben 20 gündür yazamadımKızlar ben normal doğum ile 40+1 haftalikken bugün 17.30da oğlumu kucağıma aldım detaylari yazarım eve gidince çok ama çok güzel bir duygu hala soktayim
Canım benim bebeğimde 20 günlük, ilk zamanlar sağıp verdim + mama verdim, sarılığı düşünce emmeye başladık, ilk zamanlar benimde öyle oldu, 6-7 saat sürekli emmek istedi, yatırınca uyandı vs. 2 gündürde gaz sancısı var, meme falan istemiyor şimdi, sancı yoruyor sanırım, biberonla veriyorum hemen uyuyor.Arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum. Benim bebiş 10 günlük. Bir türlü uykuya dalamıyor. Sürekli emmek istiyor. Bazen 9 saat boyunca emziriyorum. Biraz dalsın rahatlasın diye saatlerce göğsümde tutuyorum yok yine de dalamıyor. Yatağına koyduktan 3 dak sonra ağlamaya başlıyor. Hiçbir şekilde susturamıyorum. Sinirlerim harap, göğsüm haşat oldu. Belim artık tutmuyor. Tecrübeli anneler yardım edin. Ve lütfen geçici deyin. Sinirlerim çok yıpranmış vaziyette.
Allah yardimcin olsun canim.Kizlar misafirlerimiz vardi gulup eglenirken suyum geldi. Simdi hastanedeyiz sancilarim basladi. Dua bekliyorum hepinizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?