Ben sezeryan oldum ama sürekli çorba içmedim Can'ım, sadece ilk günler kabız olmamaya dikkat etsen yeterli bence.Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaslar... Sezeryan olan anneler nasıl besleniyorsunuz ben Çorba içiyorum sürekli
Sut bana normalde de gaz yapmadığından sütüme gaz yapmadığını düşünüyorum. Ama bana da bulgur gaz yapıyor diye yemiyorum. Laktoz intoleransın varsa süt içmemelisin yada laktozssuz süt içmelisin.Canım süt gaz yapmiyor mu.ben sevdiğim halde bebekte gaz yapar diye içemiyorum.
Aslında laktozla ilgili sıkıntım yokta hangi siteye baksam sut gaz yapar içmeyin yazıyor. O yüzden denemedim bile gaz yapıyor mu diye.bebegimde gaz oldukça var zaten dikkat ettiğim halde.Sut bana normalde de gaz yapmadığından sütüme gaz yapmadığını düşünüyorum. Ama bana da bulgur gaz yapıyor diye yemiyorum. Laktoz intoleransın varsa süt içmemelisin yada laktozssuz süt içmelisin.
Canım dr.bana iki gün dikkat et dedi sonra istediğini yiyebilirsin dedi çorba komposto meyve bile yemedim meyve suyu bile içmedim zorda olsa yürüdüm çok şükür çabuk toparlandım hiç yatmadim diyebilirimHerkesin bayramı mübarek olsun arkadaslar... Sezeryan olan anneler nasıl besleniyorsunuz ben Çorba içiyorum sürekli
40 + 1 daha :)Takvim silinmis :) kac oldu?
hayirli olsunn darisi basimizaa :)Slm kizlar sabah40+4 yazdim sonra saat 14:22de cennet kokulumu kucagima aldim hersey cok cabuk oldu musait olunca yazarim 3 gun hastanedeyim fransa kanunu darisi sizlere olsun cok sukur kavusturana
41 + 3 te dogan da varmis puffBnm de haftaya ç.ba ya kadar bekleriz dedi 41 e kadar beklxz cnm ole dedi
Ben korkmaya başladım sancım var açlma yok acile gittik baklm ne Olcak bekliom evde41 + 3 te dogan da varmis puff
Arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum. Benim bebiş 10 günlük. Bir türlü uykuya dalamıyor. Sürekli emmek istiyor. Bazen 9 saat boyunca emziriyorum. Biraz dalsın rahatlasın diye saatlerce göğsümde tutuyorum yok yine de dalamıyor. Yatağına koyduktan 3 dak sonra ağlamaya başlıyor. Hiçbir şekilde susturamıyorum. Sinirlerim harap, göğsüm haşat oldu. Belim artık tutmuyor. Tecrübeli anneler yardım edin. Ve lütfen geçici deyin. Sinirlerim çok yıpranmış vaziyette.
Canım benım kızımdada sımdı oglumdada anlatıgın gıbıydı kızımda ılk ay mama takvısesıy yapmıstım sımdıde 17 gunluguz aynı sekılde once emzırıyorum gazını alıyorum memelerımı bosaltama kadar nerdeyse bır saat emzırıyorum sonr a yataga koyunca aglıyor 30 ml mama yapıyorum gazı nı alıyorum uyuyor hemen ama daha sutum doyurmuyor dr kızımda onermıstı mama takvıyesı yap bır kere ver gunde demıstı gunde en fazla 3 kere verıyorum toplamda 90 ml gazı ıcın dr zınco verdı gunde 3 kere verıyorum ve ben kendıme rezene kımyon cayı yapıyorum oglumada kımyon ıcırıyorum cok rahatlatıyor bır kasıkCanım bende seninle aynı durumdayım... Bende tecrübeli annelere bunu sorcaktm..
Sezeryanla doğum yaptım benim bebiş de 2 haftalık oldu gece gündüz uyutmuyor...dewamlı emme gereği duyuyor..sütüm yetersiz dedik mama werdik derken zehirli ishal oldum daha iyileşemeden bebişimle bütünleşemeden..ilaç aldığımdan 5 gün emmedi mamaya dewam ve dewamlı emme refleksi gerek duyduğundan anne memesiyle uyumlu meme de aldk ama nafile... Dewam ettim anne sütüne azalmıştı tektar sütüm şimdi arttı sanırım ama halaaaa ağlıo... Gazı mı war diyorum yok altımı pis yine ağlıo...elimde uyuyo hop beşikte ağlıo sağı solu arıoki meme war mı mama veriom anca duruo bazen...gerçekten kafayı yiyecem onu mutlu edemiyorum diye ağladım kaç gece ama zayıf düşmekten korkuyorum...
Eğer tecbüreli anneler yardımcı olursa bizim gibi yeni annelere sewinirim... Allah yawrularımızın güzel günlerini görmeyi nasip etsin ve bu günler emek dolu hatıralar olarak kalsın inşallah...iyi bayramlar...
Maşallah ne guzel hemde normal doğum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah bende normal istiyorum ama hiç kıpırtı yok sen özel bişey yaptın mı acaba doğumun başlaması için bu sabah randevum vardı salıya kadar doğmazsa alttan muayene edecek ona göre karar veririz dedinama sanki alırız gibi konustu off ya cok karışık durumlar kimisi 41 e kadar bekliyor dedim işte kaka yapma riski falan dedi size ne diyo acaba doktorlarınız kızlarHerkese iyi bayramlar. Bayramın 1. Günü bayram şekeri niyetine geldi oglumsabah ezani ile birlikte normal doğum yaparak aldım kucagima. Akşamüstü de eve geldik. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
Ben ısteyecektım dr dan ama ıkıncı dogum dıye yapmayalım gerek yok dedı kı cok kolaydı sukur 3 saate dogurdum ıkımcı dogum dıyeKızlar aranızda epidural normal doğum olan var mı ? Ya da fikri olan
Teşekkür ederim cevabın için walla aynı durumda bi ben deilmişim demekki dedim ama insan tecrübwsiz olunca şaşırıyor ne yapacağımı... Kimyon rezene duymuştum deniycem...annemler 40 ı geçince düzene girer inşallah diyor ama bazı bebeklerin huyu bu sanırm.umarım bizimkiler öyle deildir...Canım benım kızımdada sımdı oglumdada anlatıgın gıbıydı kızımda ılk ay mama takvısesıy yapmıstım sımdıde 17 gunluguz aynı sekılde once emzırıyorum gazını alıyorum memelerımı bosaltama kadar nerdeyse bır saat emzırıyorum sonr a yataga koyunca aglıyor 30 ml mama yapıyorum gazı nı alıyorum uyuyor hemen ama daha sutum doyurmuyor dr kızımda onermıstı mama takvıyesı yap bır kere ver gunde demıstı gunde en fazla 3 kere verıyorum toplamda 90 ml gazı ıcın dr zınco verdı gunde 3 kere verıyorum ve ben kendıme rezene kımyon cayı yapıyorum oglumada kımyon ıcırıyorum cok rahatlatıyor bır kasık
hayirlisiyla dogsun insallah ben de tik yok dahaaBen korkmaya başladım sancım var açlma yok acile gittik baklm ne Olcak bekliom evde
seninle ayni gunlerimiz 5 ekim e kadar bekleriz dedi dr um bi sknti olmazsaaMaşallah ne guzel hemde normal doğum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah bende normal istiyorum ama hiç kıpırtı yok sen özel bişey yaptın mı acaba doğumun başlaması için bu sabah randevum vardı salıya kadar doğmazsa alttan muayene edecek ona göre karar veririz dedinama sanki alırız gibi konustu off ya cok karışık durumlar kimisi 41 e kadar bekliyor dedim işte kaka yapma riski falan dedi size ne diyo acaba doktorlarınız kızlar
Maşallah ne guzel hemde normal doğum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah bende normal istiyorum ama hiç kıpırtı yok sen özel bişey yaptın mı acaba doğumun başlaması için bu sabah randevum vardı salıya kadar doğmazsa alttan muayene edecek ona göre karar veririz dedinama sanki alırız gibi konustu off ya cok karışık durumlar kimisi 41 e kadar bekliyor dedim işte kaka yapma riski falan dedi size ne diyo acaba doktorlarınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?