• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
herkese iyi bayramlarr ne zaman dogacak bu bebislerrr Allah im sen en kisa surede kavusmamizi nasip eyle .aminn

Herkese iyi bayramlar...
Ben de mercimek kizimla ugrasiyorum sarilik derecesi 11 cikti.Azicik yuzu de sari fototerapi 17den sonrasinda veriliyormus yarin tekrar kan alinacak. Baskacsu sarilikla cebellesen var mi
Bir de Allahim bebisine kavusmamislari sag salim kavustursun inssss
Ben Varım canım 4 günlüğüz sarılık 15.3 çıktı mama takviyesi verdi Dr :((

Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaslar... Sezeryan olan anneler nasıl besleniyorsunuz ben Çorba içiyorum sürekli
Tuvalete cikana kadar sıvı ağırlıklı sonra normal diyete geçmiştim. Süt için her gün 1 maltana ve 200 ml. Rezene çayı içiyorum. Bol meyve suyu ve en az 500 ml. Süt içiyorum.

Slm kizlar sabah40+4 yazdim sonra saat 14:22de cennet kokulumu kucagima aldim hersey cok cabuk oldu musait olunca yazarim 3 gun hastanedeyim fransa kanunu darisi sizlere olsun cok sukur kavusturana:KK49::KK46:
vayyy süper hayırlı olsun darısı başımıza olsun:KK75:

Ameliyattan yaklasik uc dort saat sonra corba tavuk fln geldi hastanede. Sonrada soyle dediler istedigin herseyo yiyebilirsin sadece 10 gun boyunca sut muz nohut ve mercimek disinda. Herseyi yedim oyle aman aman bir gaz sancisi da yasamadim.

Arkadaşlar burayı sürekli takip ediyorum. Benim bebiş 10 günlük. Bir türlü uykuya dalamıyor. Sürekli emmek istiyor. Bazen 9 saat boyunca emziriyorum. Biraz dalsın rahatlasın diye saatlerce göğsümde tutuyorum yok yine de dalamıyor. Yatağına koyduktan 3 dak sonra ağlamaya başlıyor. Hiçbir şekilde susturamıyorum. Sinirlerim harap, göğsüm haşat oldu. Belim artık tutmuyor. Tecrübeli anneler yardım edin. Ve lütfen geçici deyin. Sinirlerim çok yıpranmış vaziyette.

Slm kizlar sabah40+4 yazdim sonra saat 14:22de cennet kokulumu kucagima aldim hersey cok cabuk oldu musait olunca yazarim 3 gun hastanedeyim fransa kanunu darisi sizlere olsun cok sukur kavusturana:KK49::KK46:
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza. Doğum hikayesi de bekliyoruz müsait bir zamanda ☺️

Herkese iyi bayramlar. Bayramın 1. Günü bayram şekeri niyetine geldi oglum:KK46:sabah ezani ile birlikte normal doğum yaparak aldım kucagima. Akşamüstü de eve geldik. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.

Herkese iyi bayramlar. Bayramın 1. Günü bayram şekeri niyetine geldi oglum:KK46:sabah ezani ile birlikte normal doğum yaparak aldım kucagima. Akşamüstü de eve geldik. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
Âmin. Çok teşekkürler. Gözün aydın. Hayırla büyüt yavrunu.

Mrb hanımlar herkese hayırlı bayramlar.
40+6 olucaz yarın ama oğlum bir türlü gelmek istemiyorrrrr ama ben çok sabirsizim pazar günü günümüz doluyor bakalım ne olcak dua edin inşallah sağlıcakla kalin

Tuvalete cikana kadar sıvı ağırlıklı sonra normal diyete geçmiştim. Süt için her gün 1 maltana ve 200 ml. Rezene çayı içiyorum. Bol meyve suyu ve en az 500 ml. Süt içiyorum.
Canım süt gaz yapmiyor mu.ben sevdiğim halde bebekte gaz yapar diye içemiyorum.

Back