Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22.09 Salı günü oldu canımKacinci gun canim?
Ben Varım canım 4 günlüğüz sarılık 15.3 çıktı mama takviyesi verdi Dr (Herkese iyi bayramlar...
Ben de mercimek kizimla ugrasiyorum sarilik derecesi 11 cikti.Azicik yuzu de sari fototerapi 17den sonrasinda veriliyormus yarin tekrar kan alinacak. Baskacsu sarilikla cebellesen var mi
Bir de Allahim bebisine kavusmamislari sag salim kavustursun inssss
Aynen gitti düzenli,titiz babylerHiç deme BAŞAK olacak diye seviniyordum. Ama teraziye döndü
22.09 Salı günü oldu canım
herkese iyi bayramlarr ne zaman dogacak bu bebislerrr Allah im sen en kisa surede kavusmamizi nasip eyle .aminn
Tuvalete cikana kadar sıvı ağırlıklı sonra normal diyete geçmiştim. Süt için her gün 1 maltana ve 200 ml. Rezene çayı içiyorum. Bol meyve suyu ve en az 500 ml. Süt içiyorum.Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaslar... Sezeryan olan anneler nasıl besleniyorsunuz ben Çorba içiyorum sürekli
vayyy süper hayırlı olsun darısı başımıza olsunSlm kizlar sabah40+4 yazdim sonra saat 14:22de cennet kokulumu kucagima aldim hersey cok cabuk oldu musait olunca yazarim 3 gun hastanedeyim fransa kanunu darisi sizlere olsun cok sukur kavusturana
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza. Doğum hikayesi de bekliyoruz müsait bir zamandaSlm kizlar sabah40+4 yazdim sonra saat 14:22de cennet kokulumu kucagima aldim hersey cok cabuk oldu musait olunca yazarim 3 gun hastanedeyim fransa kanunu darisi sizlere olsun cok sukur kavusturana
Âmin. Çok teşekkürler. Gözün aydın. Hayırla büyüt yavrunu.Herkese iyi bayramlar. Bayramın 1. Günü bayram şekeri niyetine geldi oglumsabah ezani ile birlikte normal doğum yaparak aldım kucagima. Akşamüstü de eve geldik. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
Hayırlı evlat olsun inşallahHerkese iyi bayramlar. Bayramın 1. Günü bayram şekeri niyetine geldi oglumsabah ezani ile birlikte normal doğum yaparak aldım kucagima. Akşamüstü de eve geldik. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
Canım süt gaz yapmiyor mu.ben sevdiğim halde bebekte gaz yapar diye içemiyorum.Tuvalete cikana kadar sıvı ağırlıklı sonra normal diyete geçmiştim. Süt için her gün 1 maltana ve 200 ml. Rezene çayı içiyorum. Bol meyve suyu ve en az 500 ml. Süt içiyorum.