• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar ;) biz evlatlarımızı kucağımıza aldık, alamayan arkadaşlar da inş bi an önce sağlıkla kavuşur evlatlarına. Rabbim nice nice sağlıklı Bayramlar görmeyi nasip eder inş bizlere......

Herkese iyi bayramlar...
Ben de mercimek kizimla ugrasiyorum sarilik derecesi 11 cikti.Azicik yuzu de sari fototerapi 17den sonrasinda veriliyormus yarin tekrar kan alinacak. Baskacsu sarilikla cebellesen var mi
Bir de Allahim bebisine kavusmamislari sag salim kavustursun inssss

herkese hayırlı bayramlar bu bayramki Hz.İbrahimin teslimiyetiyle evladı Hz.ismailin canı bağışlandı bizimde bugün hürmetine teslim olduk ya Rab evlatlarımızı hayırlısıyla bize bağışla YA RAB kavuştur bizi cennet kuşlarımıza cennet kokularını duyalım artık amin:KK75:

Cümleten bayramamımız mübarek olsun inşaAllah. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda ve benim gibi bekleyen Arkadaşlarıma da sabır diliyorum. Bizde en hayırlı zamanda, en hayırlı şekilde sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza..

Bende BAŞAK burcuyum, kızımda öyle olacak diye seviniyordum. Uysal oluyordu başak burçları.. Kısmet olmadı. Hayırlısı artık :)

Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaslar... Sezeryan olan anneler nasıl besleniyorsunuz ben Çorba içiyorum sürekli

Back