- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 36
masallaha annesi yine de kilosu cok iyiymiss :)Âmin canım teşekkür ederim evet fark etti 3.850 gr Doğdu ultrasonda 4,155 gr Dı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallaha annesi yine de kilosu cok iyiymiss :)Âmin canım teşekkür ederim evet fark etti 3.850 gr Doğdu ultrasonda 4,155 gr Dı :)
Âmin canım teşekkür ederim evet fark etti 3.850 gr Doğdu ultrasonda 4,155 gr Dı :)
kizlar bi aksilik olmazsa dr lariniz ne kadar daha bekleyip suni sanciyla dogumu baslatacaklar ? benimki 5 ekim dedi..
Bana en gec 40+6 ya kadar bekleriz dedi. Pazartesi suni verecekler sanirim alsammi direk sezeryanmi olsam bilemiyorum.kizlar bi aksilik olmazsa dr lariniz ne kadar daha bekleyip suni sanciyla dogumu baslatacaklar ? benimki 5 ekim dedi..
Bnm de haftaya ç.ba ya kadar bekleriz dedi 41 e kadar beklxz cnm ole dedikizlar bi aksilik olmazsa dr lariniz ne kadar daha bekleyip suni sanciyla dogumu baslatacaklar ? benimki 5 ekim dedi..
Gozun aydın cnmÂmin canım teşekkür ederim evet fark etti 3.850 gr Doğdu ultrasonda 4,155 gr Dı :)
Sorma burcu da degisti:)) terazi olcaklarHayirli bayramlar kizlar. Bugunde dogurmadik. BEbislerimizle bayramlasir el optururuz dedik ama olmadi. Artik baska bayramlara :)
evet ya olsun ama benimde yüklselenim terazi teraziler iyi olur sakin olurlar başaklar titiz dediğim dedikler birazSorma burcu da degisti:)) terazi olcaklar
Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaslar... Sezeryan olan anneler nasıl besleniyorsunuz ben Çorba içiyorum sürekli