2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben Konya'da yaşıyorum. Üst içine askılı bi zıbın giydiriyorum, sonra da bi alt üst takım. Zaten hava sıcak terliyorlar.
Doğum yapmışsın gözün aydın Allah bağışlasın:)
Konya konusundan hatırlıyorum seni. Ben de Konya'da yaşıyorum. Doğum yapmadım (38+4) ama şimdiden bebeği nasıl giydirirsem üşümez diye derdine düştüm :) Evim çok soğuk oluyor kışın.
Nette okudum, ebeler yazmıştı, yeni doğan bebek üşümezmiş, az giydirmek lâzımmış. Ama gerek ev koşulundan gerek annelik şefkatinden dolayı giydirmeyi abartmam umarım:)

Kesin benden önce dogurursun benim hiç belirti yok
Benim de şimdilik belirti yok:) Sabaha karşı karnım çok ağrıdı, bir süre geçmedi, belime yayıldı. Tuvalete gittim, anladığım kadarıyla gaz sancısıymış. Öteki sancıysa da bilemiyorum, ayıredebilecek tecrübem yok henüz:) Ama doğum sancısı belden karna ve kasığa yayılıyordu de mi. Benimki tersi oldu bugün:)

slm hatunlar
14 eylül de spinal sezaryen oldum. bizim sıpa 3765 gr 50cm doğdu. iyiyiz Allah a şükür baya alıştık birbirimize bide şu memelerdeki problemleride atlatsak anneliğin tadına tam anlamıyla varcamda işte bakalım nolcak ameliyatta herşey beklediğimden daha kolay oldu hastanedede 1 gece kaldım zaten. bizden bilgiler bu kadar

Bende gece kasılma çok oldu sabaha doğru Sancı da girdi gün içindede ara ara Sancı giriyor kasığımda yoğunluk hissi var...beni gören senin yerine biz sıkıldık diyorlar sanki ben çok memnunum
sorma ben dışarı çıkmıyorum artık evde pilates topuyla hareketler yapıyorum insanlar çok tuaf sanki kendileri 5aylık doğurdular bendede o tuvalet yapma hissi oluşup karnım ağrıdı yine bugün ama baya iyi ağrıydı kalktım klozetten tık yokAllah yardımcımız olsun son zamanlar sabır ve selamet versin Rabbim

Bence etraftaki insanlar da etkiliyor bizi

Bayrama denk gelen doğumda Dr nuz gelebilir mi kızlar. Benim Dr bir gün oradayım dedi
Benim doktorum Bayram'ın 4. Günü izinliymiş onun dışında olmucak aslında hem para veriyoruz hemde denk gelirse doguma giriyorlar normal zamanda da öyle sanırım benim doktorum hiç konuşmadım ama sırf bu yüzden kaç kere devlet hastanesine gitmek istedim bir kere gittim Ordan da memnun kalmayınca devam ettim öZele

Off ayni durumdayim ben de ...ne olcak bilmem...dedigin gibi surkli ayni dr a gitmenin anlami kalmio olmadiktan sonra dogum esnasinda.

Off ayni durumdayim ben de ...ne olcak bilmem...dedigin gibi surkli ayni dr a gitmenin anlami kalmio olmadiktan sonra dogum esnasinda.
onun için ben devlete gidiyorum dr endişem yok acilden giriş kim varsa Allah kerimonu kafaya takmıyorum önemli olan hayırlısıyla bayrama kadar gelse bebişimama tab şüphesiz Rabbim ne yazdıysa o olur teslimim yaRab

Canını sıkma canım. Hangi yöntemle doğum yapmak istiyordun baştan beri?
Doktora sorsaydın, 15 gün içinde ne kadar kilo alır, normal doğum için sıkıntı teşkil eder mi sezaryene çevirir mi diye.

Bayrama denk gelen doğumda Dr nuz gelebilir mi kızlar. Benim Dr bir gün oradayım dedi
Bugün aradım hastaneyi. Bayramda nöbetçi doktor olacakmış hastanede. Yani kendiminki olmayabilir. Hangisi nöbetteyse o. Canımı sıktı biraz, doğum tarihimiz 27 Eylül ama bayrama doğuracağım belli değil, tık yok çünkü.

İlişkiden sonra kahverengi leke veya sıvı oldu mu tuvalette taharetlenirken? 2 gündür var gibi bende. İlişkiden mi oldu ki? Tedirgin olmalı mıyım?

A. selâm canım. Dediğin gibi hayırlısı olsun. Geçen sene miadı dolup 41, 42'de doğan kız bebeklere şahit oldum. Şimdi moda bu galiba, anne karnında nazlanmaya başlıyoruz. Bizim kızlar da öyle mi olacak bilmem. Tabi araya bayram girince sezaryeni de düşünüyor doktorlar. Allah yardımcımız olsun. Hayırlısı olsun sağlıcakla olsun.

Ben cicek alacagım orkide. İnsallah sonuna kadar hersey bugune geldiğimiz gibi olursa. Sağ salim bebişimi elime alayım daaa
Doktora orta hâlli bi çikolata alırız da eşim bana doğum yaptım diye çiçek neyim alacak mı acaba... Aklı ermez onun gerçi... Annesi kardeşi kulağına fısıldarsa belki

Pilates topuyla nasıl hareketler yapıyorsunuz ?

Benim şekerim çok düşüp çok yükselmeye başladı birkaç gündür, açken çok düşüyor, yemek yiyince birden yükseliyor. İlk 3 ayda da böyleydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…