Doğum yapmışsın gözün aydın Allah bağışlasın:)Canım ben Konya'da yaşıyorum. Üst içine askılı bi zıbın giydiriyorum, sonra da bi alt üst takım. Zaten hava sıcak terliyorlar.
Benim de şimdilik belirti yok:) Sabaha karşı karnım çok ağrıdı, bir süre geçmedi, belime yayıldı. Tuvalete gittim, anladığım kadarıyla gaz sancısıymış. Öteki sancıysa da bilemiyorum, ayıredebilecek tecrübem yok henüz:) Ama doğum sancısı belden karna ve kasığa yayılıyordu de mi. Benimki tersi oldu bugün:)Kesin benden önce dogurursun benim hiç belirti yok
AynennnnnDüzenli olarak 80leri aşan civardaydı ama ben hissetmiyordum. Evde daha şiddetlilerini hissetmiştim. Fakat şimdi geçti. Daha doğurmicam belli yanikendimi sonsuza dek hamile kalacakmış gibi hissediyorum..
BurNu tikalidirAnneler ayin 10u dogum yaptim bebegim nefes alirken hiriltilar oluyo bronslari dolu doktor grip degil diyo sizin bebeklerdede varmi??korkuyorum
sorma ben dışarı çıkmıyorum artık evde pilates topuyla hareketler yapıyorum insanlar çok tuaf sanki kendileri 5aylık doğurdular bendede o tuvalet yapma hissi oluşup karnım ağrıdı yine bugün ama baya iyi ağrıydı kalktım klozetten tık yokBende gece kasılma çok oldu sabaha doğru Sancı da girdi gün içindede ara ara Sancı giriyor kasığımda yoğunluk hissi var...beni gören senin yerine biz sıkıldık diyorlar sanki ben çok memnunum
Bence etraftaki insanlar da etkiliyor bizisorma ben dışarı çıkmıyorum artık evde pilates topuyla hareketler yapıyorum insanlar çok tuaf sanki kendileri 5aylık doğurdular bendede o tuvalet yapma hissi oluşup karnım ağrıdı yine bugün ama baya iyi ağrıydı kalktım klozetten tık yokAllah yardımcımız olsun son zamanlar sabır ve selamet versin Rabbim
Benim doktorum Bayram'ın 4. Günü izinliymiş onun dışında olmucak aslında hem para veriyoruz hemde denk gelirse doguma giriyorlar normal zamanda da öyle sanırım benim doktorum hiç konuşmadım ama sırf bu yüzden kaç kere devlet hastanesine gitmek istedim bir kere gittim Ordan da memnun kalmayınca devam ettim öZeleBayrama denk gelen doğumda Dr nuz gelebilir mi kızlar. Benim Dr bir gün oradayım dedi
Off ayni durumdayim ben de ...ne olcak bilmem...dedigin gibi surkli ayni dr a gitmenin anlami kalmio olmadiktan sonra dogum esnasinda.Benim doktorum Bayram'ın 4. Günü izinliymiş onun dışında olmucak aslında hem para veriyoruz hemde denk gelirse doguma giriyorlar normal zamanda da öyle sanırım benim doktorum hiç konuşmadım ama sırf bu yüzden kaç kere devlet hastanesine gitmek istedim bir kere gittim Ordan da memnun kalmayınca devam ettim öZele
onun için ben devlete gidiyorum dr endişem yok acilden giriş kim varsa Allah kerimOff ayni durumdayim ben de ...ne olcak bilmem...dedigin gibi surkli ayni dr a gitmenin anlami kalmio olmadiktan sonra dogum esnasinda.
Canını sıkma canım. Hangi yöntemle doğum yapmak istiyordun baştan beri?merhaba kızlar.. moralım bozuk drdan geldım sımdı bugun catı muanesı yaptı normalde olabılır son dk sezeryanada cevırebılır bebek 3600 gr oluğunu soyledı bugun 39.+1 ız dr ıstersen sezeryanda yapabılırız istedıgın an sıze kalmıs dedı normal ıcın bır 15 gunumuz var dedi hıc sancı yok dogum belirtısı yok ılk dogumum olacak ne yapsam bılemedım salı gıdıp sezeryanmı olsam offff kafam cok karısık
Bugün aradım hastaneyi. Bayramda nöbetçi doktor olacakmış hastanede. Yani kendiminki olmayabilir. Hangisi nöbetteyse o. Canımı sıktı biraz, doğum tarihimiz 27 Eylül ama bayrama doğuracağım belli değil, tık yok çünkü.Bayrama denk gelen doğumda Dr nuz gelebilir mi kızlar. Benim Dr bir gün oradayım dedi
İlişkiden sonra kahverengi leke veya sıvı oldu mu tuvalette taharetlenirken? 2 gündür var gibi bende. İlişkiden mi oldu ki? Tedirgin olmalı mıyım?Banada doktr özellkle ilişkiye gir dedigiriyorz Zaten dedim e bol bol hurmada yedim ne biliyim sürekli dışardaymda yürüyormda dogum belirtileride var bi aydr belki ama dogmuyo işte benm karnım hep taş gibi hep kasılıyo ama yok yani bu kız benle oyun oynuyo bu hafta ne yapıp edip sancıları başlat dedi doktr
A. selâm canım. Dediğin gibi hayırlısı olsun. Geçen sene miadı dolup 41, 42'de doğan kız bebeklere şahit oldum. Şimdi moda bu galiba, anne karnında nazlanmaya başlıyoruz. Bizim kızlar da öyle mi olacak bilmem. Tabi araya bayram girince sezaryeni de düşünüyor doktorlar. Allah yardımcımız olsun. Hayırlısı olsun sağlıcakla olsun.Kızlar selamün aleyküm,
doktora gittim geldim. Bugün sat'a göre tam 40. haftadayım. Ağrı, sancı, kanama vs yok. Ultrasonda da bir şey çıkmadı, keyfçi kızım öyle takılıyor. Bebeğimin başı hala kanala girmemiş, suyu kalp atışları vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı.(
Moralim bozuldu ya. Pazartesi 40+4 oluyorum, tekrar gel dedi doktorum. Bayramda da arife gününden sonra yokmuş.(
Off, hayırlısı olsun;ama demoralize oldum. Olmadı zaten sezeryana alacam seni dedi doktor.
Bebeğin kanala girmesi için de dıştan annenin müdahalesel yapabileceği bir şey yokmuş, doktora sordum da.
Doktora orta hâlli bi çikolata alırız da eşim bana doğum yaptım diye çiçek neyim alacak mı acaba... Aklı ermez onun gerçi...Ben cicek alacagım orkide. İnsallah sonuna kadar hersey bugune geldiğimiz gibi olursa. Sağ salim bebişimi elime alayım daaa
Pilates topuyla nasıl hareketler yapıyorsunuz ?sorma ben dışarı çıkmıyorum artık evde pilates topuyla hareketler yapıyorum insanlar çok tuaf sanki kendileri 5aylık doğurdular bendede o tuvalet yapma hissi oluşup karnım ağrıdı yine bugün ama baya iyi ağrıydı kalktım klozetten tık yokAllah yardımcımız olsun son zamanlar sabır ve selamet versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?