• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İviiitt :KK19: valla şimdi 40 + ike ilgili yazıları okuyorum. Bir ebe yazmış dogum dogal yolla baslamalıdır. Bir sorun yoksa(su azalması, yaslanma, kireclenme, hareketlerde yavaslama beya gelişim durması gibi) dogum normal yolla baslamalıdır diyor. Kesinlikle bebeğin kilosunun fazla olması tüp bebek veya ikiz olması suni veya sezeryan için bir senep değilmiş. 42. Hafta ya kadar çok rahat beklenmelidir di yor. Ama miyadın doldu derler ya o miyad bu miyadmış:KK48: yani bizim canım miyadımız doldu:-)
Mutlaka öyle dogal yolla başlamalı ne zaman isterse o zaman gelmeli bebişler ama önümüz bayram o beni geriyor muayene edilmesi lazım sürekli kaka yapabilir farketmeyebiliriz

Selam anneler. 33+3 haftalık gebeyim. Erken doğum riskim var geçen hafta kanamam olmuştu 2gün hastanede serumla durdurdular. Bugün nst de 50 civarı düzken 100 e yükseldi tekrar 50 ye düştü sancım. Normal mi bu sancı?Teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inş bebekleri

opera opera canım boynum boğazım sirtim her tarafım ağrıyor soğuk soğuk terliyorum bide emzirirken daha beter oluyorum evde serin ama bende sorun var diye düşünüyorum

image.jpg
Yerim ya çok tatlı bayrama kadar gelseler toplarlar harçlıkları :KK49::KK46:

Günaydın kızlarr..Bugün doğumu olan güzel anneler,Allah yardımcınız olsun,sağlıkla kavuşun bebişlerinize.Ben de yarın kavuşuyorum kızıma.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah im nasip ederse bende yarın alaçam oğlumu kucağıma. Sancim gelmedi. Yarın yatacakmis gibi gel dedi Dr. Allah bi avazda kurtarir inş hepimizi...

Herkese merhaba 10 eylulde sezeryanla dogum yaptim firsat bulunca anlatcam hijayemi dogum yapan anneler yardimijiza ihtiyacim var havalar sicak bebekleri nasil giydiriyosunuz tek zibinla usuyo gibi geluyo takim giydiriyorum terliyo napcam hasta olacakndiye korkuyorum
Cnm ayni gun sezeryanla dogum yaptim bende ).biz citcitli badi uzerine alt ust takim veya tulum arti penye battaniyeye sariyorum evdeyken arti uyurken uzerine birazcik kalin battaniye daha ortuyorum buarada takimin altinda minicik corabimizda oluyo))))

merhaba kızlar.. moralım bozuk drdan geldım sımdı bugun catı muanesı yaptı normalde olabılır son dk sezeryanada cevırebılır bebek 3600 gr oluğunu soyledı bugun 39.+1 ız dr ıstersen sezeryanda yapabılırız istedıgın an sıze kalmıs dedı normal ıcın bır 15 gunumuz var dedi hıc sancı yok dogum belirtısı yok ılk dogumum olacak ne yapsam bılemedım salı gıdıp sezeryanmı olsam offff kafam cok karısık

Kızlar selamün aleyküm,
doktora gittim geldim. Bugün sat'a göre tam 40. haftadayım. Ağrı, sancı, kanama vs yok. Ultrasonda da bir şey çıkmadı, keyfçi kızım öyle takılıyor. Bebeğimin başı hala kanala girmemiş, suyu kalp atışları vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı. :((
Moralim bozuldu ya. Pazartesi 40+4 oluyorum, tekrar gel dedi doktorum. Bayramda da arife gününden sonra yokmuş. :((
Off, hayırlısı olsun;ama demoralize oldum. Olmadı zaten sezeryana alacam seni dedi doktor.
Bebeğin kanala girmesi için de dıştan annenin müdahalesel yapabileceği bir şey yokmuş, doktora sordum da.

Kızlar selamün aleyküm,
doktora gittim geldim. Bugün sat'a göre tam 40. haftadayım. Ağrı, sancı, kanama vs yok. Ultrasonda da bir şey çıkmadı, keyfçi kızım öyle takılıyor. Bebeğimin başı hala kanala girmemiş, suyu kalp atışları vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı. :KK43:(
Moralim bozuldu ya. Pazartesi 40+4 oluyorum, tekrar gel dedi doktorum. Bayramda da arife gününden sonra yokmuş. :KK43:(
Off, hayırlısı olsun;ama demoralize oldum. Olmadı zaten sezeryana alacam seni dedi doktor.
Bebeğin kanala girmesi için de dıştan annenin müdahalesel yapabileceği bir şey yokmuş, doktora sordum da.
aynı durumu bende yasıyorum napacagız bız ya allah yardımcımız olsun dr bana soyledıgı tek sey bol yuruyus dogumu tetıkler dedı:S

merhaba kızlar.. moralım bozuk drdan geldım sımdı bugun catı muanesı yaptı normalde olabılır son dk sezeryanada cevırebılır bebek 3600 gr oluğunu soyledı bugun 39.+1 ız dr ıstersen sezeryanda yapabılırız istedıgın an sıze kalmıs dedı normal ıcın bır 15 gunumuz var dedi hıc sancı yok dogum belirtısı yok ılk dogumum olacak ne yapsam bılemedım salı gıdıp sezeryanmı olsam offff kafam cok karısık

Anneler ayin 10u dogum yaptim bebegim nefes alirken hiriltilar oluyo bronslari dolu doktor grip degil diyo sizin bebeklerdede varmi??korkuyorum

bilmiyorum ya:63:kandırıkçı bu çocuk anneye yapılırmı böyle dün gecede sancı kasılma ağrı oldu 10dk s0nra bişey yok:mad:
hayırlısıyla yarın dra gidelim balalım:cry:sende deurum ne
Bende gece kasılma çok oldu sabaha doğru Sancı da girdi gün içindede ara ara Sancı giriyor kasığımda yoğunluk hissi var...beni gören senin yerine biz sıkıldık diyorlar sanki ben çok memnunum :mad:

Kızlar selamün aleyküm,
doktora gittim geldim. Bugün sat'a göre tam 40. haftadayım. Ağrı, sancı, kanama vs yok. Ultrasonda da bir şey çıkmadı, keyfçi kızım öyle takılıyor. Bebeğimin başı hala kanala girmemiş, suyu kalp atışları vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı. :KK43:(
Moralim bozuldu ya. Pazartesi 40+4 oluyorum, tekrar gel dedi doktorum. Bayramda da arife gününden sonra yokmuş. :KK43:(
Ayni durumdayiz Canim bayram bizi sikintiya soktu . Bende sanirim yarin veya cmt suni sanci alcam.

Back