Mutlaka öyle dogal yolla başlamalı ne zaman isterse o zaman gelmeli bebişler ama önümüz bayram o beni geriyor muayene edilmesi lazım sürekli kaka yapabilir farketmeyebilirizİviiittvalla şimdi 40 + ike ilgili yazıları okuyorum. Bir ebe yazmış dogum dogal yolla baslamalıdır. Bir sorun yoksa(su azalması, yaslanma, kireclenme, hareketlerde yavaslama beya gelişim durması gibi) dogum normal yolla baslamalıdır diyor. Kesinlikle bebeğin kilosunun fazla olması tüp bebek veya ikiz olması suni veya sezeryan için bir senep değilmiş. 42. Hafta ya kadar çok rahat beklenmelidir di yor. Ama miyadın doldu derler ya o miyad bu miyadmış yani bizim canım miyadımız doldu
demekki yalnız degilmisin canım biz 23 günlüğüz 40 dan sonra geçer inş.Bende senin g
iBende senun gibiyim su gibi terliyorum dogumdannciktigimdan beri
mEskilerden fazla kimse kalmamış sanırım bebek olunca çok fazla zaman olmuyor @cryofangelSUHAN bebisleriniz nasıl
Günaydın kızlarr..Bugün doğumu olan güzel anneler,Allah yardımcınız olsun,sağlıkla kavuşun bebişlerinize.Ben de yarın kavuşuyorum kızıma.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Cnm ayni gun sezeryanla dogum yaptim bende ).biz citcitli badi uzerine alt ust takim veya tulum arti penye battaniyeye sariyorum evdeyken arti uyurken uzerine birazcik kalin battaniye daha ortuyorum buarada takimin altinda minicik corabimizda oluyo))))Herkese merhaba 10 eylulde sezeryanla dogum yaptim firsat bulunca anlatcam hijayemi dogum yapan anneler yardimijiza ihtiyacim var havalar sicak bebekleri nasil giydiriyosunuz tek zibinla usuyo gibi geluyo takim giydiriyorum terliyo napcam hasta olacakndiye korkuyorum
aynı durumu bende yasıyorum napacagız bız ya allah yardımcımız olsun dr bana soyledıgı tek sey bol yuruyus dogumu tetıkler dedı:SKızlar selamün aleyküm,
doktora gittim geldim. Bugün sat'a göre tam 40. haftadayım. Ağrı, sancı, kanama vs yok. Ultrasonda da bir şey çıkmadı, keyfçi kızım öyle takılıyor. Bebeğimin başı hala kanala girmemiş, suyu kalp atışları vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı.(
Moralim bozuldu ya. Pazartesi 40+4 oluyorum, tekrar gel dedi doktorum. Bayramda da arife gününden sonra yokmuş.(
Off, hayırlısı olsun;ama demoralize oldum. Olmadı zaten sezeryana alacam seni dedi doktor.
Bebeğin kanala girmesi için de dıştan annenin müdahalesel yapabileceği bir şey yokmuş, doktora sordum da.
merhaba kızlar.. moralım bozuk drdan geldım sımdı bugun catı muanesı yaptı normalde olabılır son dk sezeryanada cevırebılır bebek 3600 gr oluğunu soyledı bugun 39.+1 ız dr ıstersen sezeryanda yapabılırız istedıgın an sıze kalmıs dedı normal ıcın bır 15 gunumuz var dedi hıc sancı yok dogum belirtısı yok ılk dogumum olacak ne yapsam bılemedım salı gıdıp sezeryanmı olsam offff kafam cok karısık
hayrlısı olsun cnm normal olmaz mı dedı de cumartesı gun verdı benımkıne kalsa daha 15 gun var dıyor 39+1 olmama ragmen:S kafam cok karısıkRabbim kolaylik versin.bende 38+1im bebegim 3600 dedi.cumartesi sezaryan gunu verdi drum.
bilmiyorum yaBiz şimdi haftası dolupta dogum yapamayanlar Bölümü'neMi giriyoruz
Normali bekleyebilirsin dedi.ama ben istemedim.hayrlısı olsun cnm normal olmaz mı dedı de cumartesı gun verdı benımkıne kalsa daha 15 gun var dıyor 39+1 olmama ragmen:S kafam cok karısık
Haftasina gore kilosu fazla.beklersemde bi ihtimal sezaryan olur diye.ilk dogumumda normal epiduraldi.Normali bekleyebilirsin dedi.ama ben istemedim.
Bende gece kasılma çok oldu sabaha doğru Sancı da girdi gün içindede ara ara Sancı giriyor kasığımda yoğunluk hissi var...beni gören senin yerine biz sıkıldık diyorlar sanki ben çok memnunumbilmiyorum yakandırıkçı bu çocuk anneye yapılırmı böyle dün gecede sancı kasılma ağrı oldu 10dk s0nra bişey yok
hayırlısıyla yarın dra gidelim balalımsende deurum ne
Ayni durumdayiz Canim bayram bizi sikintiya soktu . Bende sanirim yarin veya cmt suni sanci alcam.Kızlar selamün aleyküm,
doktora gittim geldim. Bugün sat'a göre tam 40. haftadayım. Ağrı, sancı, kanama vs yok. Ultrasonda da bir şey çıkmadı, keyfçi kızım öyle takılıyor. Bebeğimin başı hala kanala girmemiş, suyu kalp atışları vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı.(
Moralim bozuldu ya. Pazartesi 40+4 oluyorum, tekrar gel dedi doktorum. Bayramda da arife gününden sonra yokmuş.(
Off, hayırlısı olsun;ama demoralize oldum. Olmadı zaten sezeryana alacam seni dedi doktor.
Bebeğin kanala girmesi için de dıştan annenin müdahalesel yapabileceği bir şey yokmuş, doktora sordum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?