- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 36
tesekkur ederim :)Eğer bebişin gelesi varsa tetikleyebilir. Muayeneden sonra evde hafif kan gelirse korkma,normal birşey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim :)Eğer bebişin gelesi varsa tetikleyebilir. Muayeneden sonra evde hafif kan gelirse korkma,normal birşey.
Doktorum iki Kere muayene etti beni ins dogum baslar dedim ama Tik yok kanama bile olmadi.kizlarr cati muayenesi dogum sancisini falan tetikler mi korkuyorum yarin randevum var muayene olucam.
Allah Allah. Nasıl azalmış kilosu yavrucağın? Ne kadar ilginç. Senin beslenmende bir değişiklik mi oldu? Karbonhidrata falan mi ağırlık verdin.Kızlarrr hepimize hayırlı doğumlar, artık gün sayıyoruz.
Bugün 39+0 ız biz. Ağrı,sancı,açılma,nişan,su gelmesi yok. Nst'de sancı çıkmıyor. Ben normal doğumdan aşırı korksamda sancıları ve açılmayı bekleyip normal doğumu denemeyi ve dayanamayacak duruma gelirsem sezeryanı tercih etmeyi düşünüyodum. Yani sezeryanda olcaksam bebek ne zaman gelmek isterse ozaman olurum diyodum.
Fakat bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yokken( çatı darlığı,suyun azalması,kireçlenme vs.) dünkü kontrolümüzde doktorum bebeğin gelişiminin yavaşladığını,plasentanın yaşlandığını, artık bebeği besleyemediğini, görevini yerine getiremediğini, bu yüzdende normal doğumu beklemenin bi anlamı olmadığını, eğer beklersek plesentanın sağladığı oksijenin ve kanında tehlikeye gireceğini söyledi. sezeryanı önerdi, cmt.tekrar görüşücez ve netlik kazanıcak. Başına böyle bişey gelen var mı ? yaşlanma olmasına rağmen bekleyip normal doğuran ? araya bayramda girecek, aslında haftasıda iyi artık sezeryan için.siz olsanız ne yapardınız ? şunu da belirtmem lazım bebeğim 5 gün önce 3.150 iken kg. almak yerine beslenemediği için kg vermiş ve 2.900'e düşmüş. normali beklersem 41.haftalara kadar ya 2.700 lere düşerse diyede korkuyorum.
Canım bebek kg si düşmez sadece kg alımı durur. Beni de bi keresinde öle demişti sordum bunlar tahmini oldugu için ortalama kg dimi dedim evet dedi. Yani telasa gircegimizi düşünmiip kg düşmüş diolar. Aslında anne besinini tam alamadçsa bile anneden alır yine alır yani bebek. He kg alma durabilir ama verme olayı yani ilginç bu drlar. Üzülme cnm. Ama sezeryan da bir dogum yöntemi. Yaslanma da önmli bişi kg durunca da orda kalmasının bi anlamı yok. Hakkında hayırlı olsn canımmKızlarrr hepimize hayırlı doğumlar, artık gün sayıyoruz.
Bugün 39+0 ız biz. Ağrı,sancı,açılma,nişan,su gelmesi yok. Nst'de sancı çıkmıyor. Ben normal doğumdan aşırı korksamda sancıları ve açılmayı bekleyip normal doğumu denemeyi ve dayanamayacak duruma gelirsem sezeryanı tercih etmeyi düşünüyodum. Yani sezeryanda olcaksam bebek ne zaman gelmek isterse ozaman olurum diyodum.
Fakat bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yokken( çatı darlığı,suyun azalması,kireçlenme vs.) dünkü kontrolümüzde doktorum bebeğin gelişiminin yavaşladığını,plasentanın yaşlandığını, artık bebeği besleyemediğini, görevini yerine getiremediğini, bu yüzdende normal doğumu beklemenin bi anlamı olmadığını, eğer beklersek plesentanın sağladığı oksijenin ve kanında tehlikeye gireceğini söyledi. sezeryanı önerdi, cmt.tekrar görüşücez ve netlik kazanıcak. Başına böyle bişey gelen var mı ? yaşlanma olmasına rağmen bekleyip normal doğuran ? araya bayramda girecek, aslında haftasıda iyi artık sezeryan için.siz olsanız ne yapardınız ? şunu da belirtmem lazım bebeğim 5 gün önce 3.150 iken kg. almak yerine beslenemediği için kg vermiş ve 2.900'e düşmüş. normali beklersem 41.haftalara kadar ya 2.700 lere düşerse diyede korkuyorum.
Yok canım olmadı olucak gibide gelmiyor Sancı arada oluyor Aşağıya doğru baskıda var Hatta kasıklarımda hareket edıyor yoğunluk var dogum için gününü bekliyor yavrucuğum artık beklicem Sabırla ...brnbrr canım seni kaçırdım doğum oldu mu ?
Merhaba benim de bugün 38+3. Kasılmalar ve küçük sancılar var ancak doğum için yeterli degil. Dr uma kalsa yarın suni sancı ile normal doğum deneyecek.bebek 2900 geçen haftadan bu yana ilerleme olmamış beklemeyelim diyor.plesenta yaslanmasi da yok demisti bi hafta once. Bayramdan önce halletmek istiyo sanırım.bayramda yokmuş.ben de çok kararsizim. Kendiliğinden başlamasını istiyorum dogumun.neticede bir gün bile kalsa kardir diyorlar.kafam çok karisikKızlarrr hepimize hayırlı doğumlar, artık gün sayıyoruz.
üstüne oturup hafif hafif zıplamalar daire çizme topu alıp elime aşşaya yukarı sguaat hareketleri dizleri kırarakPilates topuyla nasıl hareketler yapıyorsunuz ?
beni yine kandırdı velet ama bu seferkiler baba sancıydı 5dk falan sürüyor takip ettim 2si 25dk arayla geldi biri ilk olan hele boncuk boncuk terletiyor belden kasıklara giriyor karında dağılıyor o an dünyadan başka bi boyuta geçiyosun hakikaten eşim falan baya heyecanlandı gidiyoz hadi diye dedim panik yapma bekle bakalım ve geçti ama anlaşılmıcak gibi değil yani illaki anlarsınız farkını buarada yine yeni bir güne merhaba dedik oğluşumla tek beden olarak Rabbim yardımcımız olsun bayram bebekleri olacaklarsada yapacak bişey yok hayırlısıyla gelsinler doğum yapanlara hayırlı olsun doğuma gideceklere Allah yardım etsin,ve biz beleyenlere Rabbim sabır selamet hayırlı akibet versin aminnYok canım olmadı olucak gibide gelmiyor Sancı arada oluyor Aşağıya doğru baskıda var Hatta kasıklarımda hareket edıyor yoğunluk var dogum için gününü bekliyor yavrucuğum artık beklicem Sabırla ...
Hayırlı olsun allah analı babalı buyutmek nasip etsin canım.Kizlaaaar,
Bugun 20:51 de spinal anestezi ile kizimi kucagima aldim simdi yanimda uyuyor cok uykucu ama masallah cok guzel tutup emiyor memeyi. Dogum hikayemide yazacagim birazdan
Heyecanlanma canım allah hayırlısı ile kucağına almayi nasib etsin korkma sakin rabbim yanınızda olsun bi avazda kurtarsin inşallahÜhüü Ühüü suyum geldi ya benim gidiyorum doğurmaya arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. Sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum :))
Sariligi artar bebeğini zorla emzir emziremezsen kasikla verArkadaşlar lütfen yardım ;( ben sezeryan ile 4 gün önce doğum yaptım.ilk iki gün sütüm hiç yoktu ve kızım saatlerce emiyordu aç olduğu için.şimdi şükür sütüm çok fazla ama kızım uykudan uyanmıyor.uyansa da biraz emip tekrar uyuyor ;( göğüslerim yara olmuş pompa canımı çok yakıyor ve kanatıyor...elle boşalttım toplam 80-100 cc süt çıkıyor.bebeğimin midesi daha 20-30 cc yani tam boşaltması mümkün değil...ne yapacağımı şaşırdım.elle sağınca tam bir saat uğraşıyorum ve göğüslerim feci sızlıyor...çoğu kişi sütüm yetmiyor der benim derdim de sütüm çok,kanallar tıkanıp mastit olacam diye korkuyorum,ilk kızımda olmuştum...şimdi bana ne önerirsiniz lütfen yardım ;(