• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba arkadaşlar,
herkese hayırlı olsun öncelikle.sizlere bir sorum olacak yardımınızı rica ediyorum.ben 22 haftalık gebeliğimin içerisindeyim salı akşamı eşimle beraber olduk ve dun kahverengi akıntım geldi dğn akşam da biraz geldi şimdilik birşey yok.dün doktora gittim kalp atışları herşeyi normal çok şükür.sizinde bu dönemde başınıza gelmiş miydi?bir de bebek baya aşağıdaymış ve suyum çokmuş bu dönemlerde herşey bizi çok korkutuyo kimse net bişeyde demiyor.lütfen görüşlerinizi paylaşın çok korkuyorum.

GünAydın hanımlar
Sabah suni sanci ile dogum baslatilacak tam 41+0 oluyorum. Bu gece cok sancim var karnim surekli kasiliyor. Sanci sıklıgını saymak istemiyorum ne zaman saydiysam sancim kacti cunku. Sabah ola hayrola bakalim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Canm dualarımz seninle allah yardımcın olsun :KK17: haberdar et bizi :KK54:

merhaba arkadaşlar,
herkese hayırlı olsun öncelikle.sizlere bir sorum olacak yardımınızı rica ediyorum.ben 22 haftalık gebeliğimin içerisindeyim salı akşamı eşimle beraber olduk ve dun kahverengi akıntım geldi dğn akşam da biraz geldi şimdilik birşey yok.dün doktora gittim kalp atışları herşeyi normal çok şükür.sizinde bu dönemde başınıza gelmiş miydi?bir de bebek baya aşağıdaymış ve suyum çokmuş bu dönemlerde herşey bizi çok korkutuyo kimse net bişeyde demiyor.lütfen görüşlerinizi paylaşın çok korkuyorum.
Benım eşim yanımda yoktu 30 .haftada yda sanırım gelmıstı bırlıkte olduk ılk oldugumuz zaman kahverengı akıntım oldu dıkate almadım cunku bunun normal oldugunu duymustum drdan kızkardesımdede aynı sey olmustu 8.ayında uzun zamandır hırlıkte olmayınca akıntısı olmustu kahverengı ondan aonra bız yıne bırkıkte olduk olmamıstı bırdaha suyun fazla olması da yedıklerınden kaynaklı olabılır şekerın olabılır ekmek hamurlu sekerlı karpuz vb meyvelerı azaltacaksın duzelıyormus suyu bebek bıraz ırı oluyormus erken almak zorunda kalıyorlar bebegı yanı 9:ayın basında

Anladim tatlim da 5 gune gunun doluyor ya normalde ekime kadar neden uzarmis hani. Bende cok mecbur kalinmadigi surece sezeryan taraftari degilim. Bebegi sakin sakin dururken birden alinmasina kiyamam ya.
Normal doğum istediğim için canım 41i doldurana 42ye kadar bekliyor. Tabi muhtemelen kontrolleri sıklaştırır ama inşaAllah hiç gerek kalmaz günü dolmadan gelir bebişler..

Benım eşim yanımda yoktu 30 .haftada yda sanırım gelmıstı bırlıkte olduk ılk oldugumuz zaman kahverengı akıntım oldu dıkate almadım cunku bunun normal oldugunu duymustum drdan kızkardesımdede aynı sey olmustu 8.ayında uzun zamandır hırlıkte olmayınca akıntısı olmustu kahverengı ondan aonra bız yıne bırkıkte olduk olmamıstı bırdaha suyun fazla olması da yedıklerınden kaynaklı olabılır şekerın olabılır ekmek hamurlu sekerlı karpuz vb meyvelerı azaltacaksın duzelıyormus suyu bebek bıraz ırı oluyormus erken almak zorunda kalıyorlar bebegı yanı 9:ayın basında
çok teşekkürler çok tedirgin dönemler sizler ne güzel sona yaklaştınız Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım inşaAllah başlar ve açılmamız da olur :KK43: benim sancım çıktı nst de ama açılmam yok :KK43::KK43::KK43: hurma yiyorum sıcak suda oturuyorum hareket ediyorum daha ne yapılır bilmiyorum.
Sancım cıkti derken hangi araliktaydi sancin canim? Yani kayda deger sanci sayilmasi icin kaclarda cikmasi lazim ? Bir de araliginin düzenli mi olmasi lazim 10dk.da bir falan ?

Eveet, son hazırlıklar da tamam. Sabahki suni sancı seansına ve olası sezeryana hazırız artık. Tek sıkıntı uyuyamıyor oluşum. Tontik oğlum da çıkış kapısına doğru sağlam hamleler yapıp canımı yakıyor ama o kadar. Anca fragman zaten, kendiliğinden gösterime giremedi gitti :63: inşallah suni sancı işe yarar, hayırlısı artık. Yarın en geç akşamüstü dünyamız değişicek kısmetse. 9 ocakta varlığından haberdar olduğumuz mis kokulumuza kavuşuyoruz nihayet. Bizim gebelik
serüvenimiz yarın son buluyor. Allah
olmayanlara da en kısa zamanda nasip
etsin inşallah bu heyecanı ve mutluluğu.
:KK200::KK200::KK200:
Hadi hayirlisi olsun suniyle cok kolay bi dogumun olur insallah canim.Senden haber bekliyorum durumumuz ayni insallah iyi gecer ameliyata gerek kalmaz.

Sancım cıkti derken hangi araliktaydi sancin canim? Yani kayda deger sanci sayilmasi icin kaclarda cikmasi lazim ? Bir de araliginin düzenli mi olmasi lazim 10dk.da bir falan ?

Hadi hayirlisi olsun suniyle cok kolay bi dogumun olur insallah canim.Senden haber bekliyorum durumumuz ayni insallah iyi gecer ameliyata gerek kalmaz.
Düzenli olarak 80leri aşan civardaydı ama ben hissetmiyordum. Evde daha şiddetlilerini hissetmiştim. Fakat şimdi geçti. Daha doğurmicam belli yani :( kendimi sonsuza dek hamile kalacakmış gibi hissediyorum..

Selam anneler. 33+3 haftalık gebeyim. Erken doğum riskim var geçen hafta kanamam olmuştu 2gün hastanede serumla durdurdular. Bugün nst de 50 civarı düzken 100 e yükseldi tekrar 50 ye düştü sancım. Normal mi bu sancı? Teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inş bebekleri

Son düzenleme:
Geçmiş olsun :KK43: minicik yavru neler atlattı
Başka hastaneye gidiyorsunuz di mi?

Evet canım Zekai tahir é dava açtık zaten kazanmasak bile içimizde kalmasın dedik.
Özel çocuk dr götürdüm bazı tahlilleri devlet de yaptiriyiruz.
Özel de ki kalça çıkıkligi için de baktı cikiklik yok dedi daha bi aylıgiz iki aylıkken diyorlar cikiklik için ama erken oldu bizim ki

selamfulyacım iiz çok şükür oğluşumla aşk yaşıyoruz :) siz nasılsınız?
Çok şükür canım göğüs uclarim hala yara ama yinede emzırmeye devam çok terliyorum çok yoruluyorum oğlumda arada bir ateşlenirdi fakat çok şükür iyi ogluşum herseye değer çok şükür büyüyorlar bambaşka biseymis anne olmak canım evelsugun gogusum şişti mastit olmuşum atesim 39.9 çıktı çok kötüydum allah başa vermesin oğlumun da ateşi yükseldi hastaneye gittim göğsümu iyice bosalttim göğsüm kıpkırmızı olmustu mahvoldumşimdi çok şükür iyiyim sizdede oluyormu çok terliyorum su gibi oluyorum topikte de eskilerden fazla kimse kalmamış gerçi genelde doğum yaptıkları için meleklerle ilgileniyoruz..öpüyorum canım allahım size bagislasin

Herkese merhaba 10 eylulde sezeryanla dogum yaptim firsat bulunca anlatcam hijayemi dogum yapan anneler yardimijiza ihtiyacim var havalar sicak bebekleri nasil giydiriyosunuz tek zibinla usuyo gibi geluyo takim giydiriyorum terliyo napcam hasta olacakndiye korkuyorum

Bende senin g
Çok şükür canım göğüs uclarim hala yara ama yinede emzırmeye devam çok terliyorum çok yoruluyorum oğlumda arada bir ateşlenirdi fakat çok şükür iyi ogluşum herseye değer çok şükür büyüyorlar bambaşka biseymis anne olmak canım evelsugun gogusum şişti mastit olmuşum atesim 39.9 çıktı çok kötüydum allah başa vermesin oğlumun da ateşi yükseldi hastaneye gittim göğsümu iyice bosalttim göğsüm kıpkırmızı olmustu mahvoldumşimdi çok şükür iyiyim sizdede oluyormu çok terliyorum su gibi oluyorum topikte de eskilerden fazla kimse kalmamış gerçi genelde doğum yaptıkları için meleklerle ilgileniyoruz..öpüyorum canım allahım size bagislasin
iBende senun gibiyim su gibi terliyorum dogumdannciktigimdan beri

Ay o terleme bende de var ya;( ee banyoya girmek bile bazen zor olunca, ter işi zorluyor maalesef:KK43:

Herkese merhaba 10 eylulde sezeryanla dogum yaptim firsat bulunca anlatcam hijayemi dogum yapan anneler yardimijiza ihtiyacim var havalar sicak bebekleri nasil giydiriyosunuz tek zibinla usuyo gibi geluyo takim giydiriyorum terliyo napcam hasta olacakndiye korkuyorum
Canım ben Konya'da yaşıyorum. Üst içine askılı bi zıbın giydiriyorum, sonra da bi alt üst takım. Zaten hava sıcak terliyorlar.

Biz şimdi haftası dolupta dogum yapamayanlar Bölümü'neMi giriyoruz :KK75:
İviiitt :KK19: valla şimdi 40 + ike ilgili yazıları okuyorum. Bir ebe yazmış dogum dogal yolla baslamalıdır. Bir sorun yoksa(su azalması, yaslanma, kireclenme, hareketlerde yavaslama beya gelişim durması gibi) dogum normal yolla baslamalıdır diyor. Kesinlikle bebeğin kilosunun fazla olması tüp bebek veya ikiz olması suni veya sezeryan için bir senep değilmiş. 42. Hafta ya kadar çok rahat beklenmelidir di yor. Ama miyadın doldu derler ya o miyad bu miyadmış:KK48: yani bizim canım miyadımız doldu:-)

İviiitt :KK19: valla şimdi 40 + ike ilgili yazıları okuyorum. Bir ebe yazmış dogum dogal yolla baslamalıdır. Bir sorun yoksa(su azalması, yaslanma, kireclenme, hareketlerde yavaslama beya gelişim durması gibi) dogum normal yolla baslamalıdır diyor. Kesinlikle bebeğin kilosunun fazla olması tüp bebek veya ikiz olması suni veya sezeryan için bir senep değilmiş. 42. Hafta ya kadar çok rahat beklenmelidir di yor. Ama miyadın doldu derler ya o miyad bu miyadmış:KK48: yani bizim canım miyadımız doldu:-)
Ben de korkuyorum çok bekleyip kakasını yaparsa diye

Normal doğum istediğim için canım 41i doldurana 42ye kadar bekliyor. Tabi muhtemelen kontrolleri sıklaştırır ama inşaAllah hiç gerek kalmaz günü dolmadan gelir bebişler..
Ama beklemek de ayrı sıkıntı. Gerci 41 i dolduran görmedim burada henüz 40+larda dogurdular en fazla. Son günlerde evham da artiyor gece uyanip uyanip dürtüyorum bebisi.

Back