2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Doktora orta hâlli bi çikolata alırız da eşim bana doğum yaptım diye çiçek neyim alacak mı acaba... Aklı ermez onun gerçi... Annesi kardeşi kulağına fısıldarsa belki

Canım alırlar sanırım ama hastaneye almıyorlar ki. Çikolata kurabiye desen zaten var:) ben açıkcası beklemiyorum gerek yok. Zaten kızımla bana hediyesini almış yeter bunlar :))

Her gün nst ye giriyorum 2 günde bir doktor muayenesi.Sancılar arada uğruyor ama nst de kayda değer bisey yok.Kasığım ağrıyorbol bol ama bbaşka gelişme yok.Kendi sancımla doğururum inşallah artık 40+1 bitti

42 ye kadar yolu var kızlar. Evet son haftalar biraz yavaş geçiyor ancak çok çok az kaldı unutmayın. Normal doğumu bekleyin.

Canını sıkma canım. Hangi yöntemle doğum yapmak istiyordun baştan beri?
Doktora sorsaydın, 15 gün içinde ne kadar kilo alır, normal doğum için sıkıntı teşkil eder mi sezaryene çevirir mi diye.
normal istiyorum canım sordum dr garantı veremem son anda normalken sezeryan olma ıhtımalı var dedi çok karısık kafam ne yapsam bılemıyorum :S

normal istiyorum canım sordum dr garantı veremem son anda normalken sezeryan olma ıhtımalı var dedi çok karısık kafam ne yapsam bılemıyorum :S

Canım hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Eğer ssezeryan olacaksa da doğal bir şekilde başlaması bebeğin için en iyisi olur. Rahatlamaya çalış .O geleceği zamanı iyi bilir.

:) çok tuhafım ben . 42 ye kadar sağlıkla dursa içimde sesim çıkmaz.  22+4 haftalık ken erken doğum tehditi yaşadım. Nst de sancı ve Rahim ağzında hunileşme vardı. Önce Rabbim sonra Mükemmel doktorum sayesinde bu süreci atlattık çok şükür. Lütfen içimde kal kızım diye o kadar çok dua ettim ki günleri saatleri o kadar saydım ki şimdi hala o psikolojideyim sanırım :)

kizlarr cati muayenesi dogum sancisini falan tetikler mi korkuyorum yarin randevum var muayene olucam.

Kizlar bana ebe dediki progesteron kullandiysaniz gebelikte dogumu geciktiriyormus. 41-42yi buluyormus dogum.

Kızlarrr hepimize hayırlı doğumlar, artık gün sayıyoruz.
Bugün 39+0 ız biz. Ağrı,sancı,açılma,nişan,su gelmesi yok. Nst'de sancı çıkmıyor. Ben normal doğumdan aşırı korksamda sancıları ve açılmayı bekleyip normal doğumu denemeyi ve dayanamayacak duruma gelirsem sezeryanı tercih etmeyi düşünüyodum. Yani sezeryanda olcaksam bebek ne zaman gelmek isterse ozaman olurum diyodum.
Fakat bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yokken( çatı darlığı,suyun azalması,kireçlenme vs.) dünkü kontrolümüzde doktorum bebeğin gelişiminin yavaşladığını,plasentanın yaşlandığını, artık bebeği besleyemediğini, görevini yerine getiremediğini, bu yüzdende normal doğumu beklemenin bi anlamı olmadığını, eğer beklersek plesentanın sağladığı oksijenin ve kanında tehlikeye gireceğini söyledi. sezeryanı önerdi, cmt.tekrar görüşücez ve netlik kazanıcak. Başına böyle bişey gelen var mı ? yaşlanma olmasına rağmen bekleyip normal doğuran ? araya bayramda girecek, aslında haftasıda iyi artık sezeryan için.siz olsanız ne yapardınız ? şunu da belirtmem lazım bebeğim 5 gün önce 3.150 iken kg. almak yerine beslenemediği için kg vermiş ve 2.900'e düşmüş. normali beklersem 41.haftalara kadar ya 2.700 lere düşerse diyede korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…