Doktora orta hâlli bi çikolata alırız da eşim bana doğum yaptım diye çiçek neyim alacak mı acaba... Aklı ermez onun gerçi...Annesi kardeşi kulağına fısıldarsa belki
merhaba kızlar.. moralım bozuk drdan geldım sımdı bugun catı muanesı yaptı normalde olabılır son dk sezeryanada cevırebılır bebek 3600 gr oluğunu soyledı bugun 39.+1 ız dr ıstersen sezeryanda yapabılırız istedıgın an sıze kalmıs dedı normal ıcın bır 15 gunumuz var dedi hıc sancı yok dogum belirtısı yok ılk dogumum olacak ne yapsam bılemedım salı gıdıp sezeryanmı olsam offff kafam cok karısık
40+2 yim. pazartesiye sezaryen randevumu aldımHer gün nst ye giriyorum 2 günde bir doktor muayenesi.Sancılar arada uğruyor ama nst de kayda değer bisey yok.Kasığım ağrıyorbol bol ama bbaşka gelişme yok.Kendi sancımla doğururum inşallah artık 40+1 bitti
normal istiyorum canım sordum dr garantı veremem son anda normalken sezeryan olma ıhtımalı var dedi çok karısık kafam ne yapsam bılemıyorum :SCanını sıkma canım. Hangi yöntemle doğum yapmak istiyordun baştan beri?
Doktora sorsaydın, 15 gün içinde ne kadar kilo alır, normal doğum için sıkıntı teşkil eder mi sezaryene çevirir mi diye.
yok aslında ama gec kalacagız dıye korkuyorm bayrama denk gelırse dıye kafam fena karıstı:SNormal doğumla ilgili çok ciddi korkun ya da bebişle ilgili sıkıntı yoksa bekleyebilirsin aslında.
normal istiyorum canım sordum dr garantı veremem son anda normalken sezeryan olma ıhtımalı var dedi çok karısık kafam ne yapsam bılemıyorum :S
kizlarr cati muayenesi dogum sancisini falan tetikler mi korkuyorum yarin randevum var muayene olucam.
kizlarr cati muayenesi dogum sancisini falan tetikler mi korkuyorum yarin randevum var muayene olucam.
yok aslında ama gec kalacagız dıye korkuyorm bayrama denk gelırse dıye kafam fena karıstı:S[/QUOTE
Hmm. Doktorun bayramda olmayacaksa sıkıntı tabiki haklısın. Ben salı gittiğimde sormuştum bayramda burdamısınız gelecekmisiniz doğum başlarsa diye tabiki burdayım dedi.Bu beni çok rahatlattı tabi. Kendini nasıl güvende hissedersen öyle yap canım.yok aslında ama gec kalacagız dıye korkuyorm bayrama denk gelırse dıye kafam fena karıstı:S
A. selâm canım. Dediğin gibi hayırlısı olsun. Geçen sene miadı dolup 41, 42'de doğan kız bebeklere şahit oldum. Şimdi moda bu galiba, anne karnında nazlanmaya başlıyoruz. Bizim kızlar da öyle mi olacak bilmem. Tabi araya bayram girince sezaryeni de düşünüyor doktorlar. Allah yardımcımız olsun. Hayırlısı olsun sağlıcakla olsun.
evet ama bnm korkum başka.ilk bebğimi kaybettim.bunada olr dye korkuyorum.kendime bile olck dye değil.sabj 7 de gdeck kısmetse.bebsn kız mı erkek misaol canım seninde korku var mı?
dr um bana yarin bakicam dedi ..Benimde yarın kontrol var bende çatı muayenesi olmadim hala acaba yarın olur muyum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?