• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen bnm de canım. Babam yok :KK43: vefat etti annem de burda Allah dan ama o çok rasyoneldir agrım vs olunca bagrma bile diyebilir :) olsun anniş anniştir. Bugün aramış kv diyo ki bişi lazımmı. Dedim herseyimi kendim yaptım annneciğim sağlıgınıııZ :)))

Keske canım yaa olsun yine de gelir o zMn herseyine koşturur kv den iidir. Onlara da haksızlık etmek istemiom ama dogruya dogru bak cay demletip koyduruolar yaa annelerimize Allah sağlık versin:)
Allah rahmet eylesin tatlım :( ben aglarsam annem de aglayabilir ama anne iste :-) onlarin dedigo sana senin dedigin ona batmiyor. Seninki yine sormus yalanciktan :) benimki esime soruyor o doğuracak ya

Aynen bnm de canım. Babam yok :KK43: vefat etti annem de burda Allah dan ama o çok rasyoneldir agrım vs olunca bagrma bile diyebilir :) olsun anniş anniştir. Bugün aramış kv diyo ki bişi lazımmı. Dedim herseyimi kendim yaptım annneciğim sağlıgınıııZ :)))

Keske canım yaa olsun yine de gelir o zMn herseyine koşturur kv den iidir. Onlara da haksızlık etmek istemiom ama dogruya dogru bak cay demletip koyduruolar yaa annelerimize Allah sağlık versin:)
Âmin inşallah. Anneler insanın neye ihtiyacı olduğunu biliyor ya. Taa nerden geldi bebek kıyafetlerini ütüledi sağolsun. Kv bi mahalle ötede ama hiç faydası yok

Indi indi geliyor de :KK70:benim kine Nişan geldi dedim o ne diyor gelde anlat :))
ayy sorma yaa ;)) çorba yaptı herif her şeyi, hergün anlat bakayım suni sancı neydi nasıldı epidural neydi ne zamandı vs :)) millet her gün kaç posta arıyor zaten bir de tıbbi bilgi verir oldum ;))

Olur olur ben bile şüpheli bakıyorum kendime artık :-) degisik hallerdeyim :-)
banyo yaptım her ihtimale karşı hazırlandım:-)kasılmalar beni uyutmucak bu gece herhalde ilk defa karnımada aynı ishal sancısı giriyor geçiyor ne educum boncuk boncukta terliyorum sıkıntılı bi durum sabahı bi etsek hayırlısıyla:110::KK57:

banyo yaptım her ihtimale karşı hazırlandım:-)kasılmalar beni uyutmucak bu gece herhalde ilk defa karnımada aynı ishal sancısı giriyor geçiyor ne educum boncuk boncukta terliyorum sıkıntılı bi durum sabahı bi etsek hayırlısıyla:110::KK57:
Canim dun aksamdan bu sabaha kadar benimde aynisi oldu karnimda surekli ishal sancisi gibi sanci vardi ama sabah gecti. Bugun sanki karnim asagi dustu gibi :110:

tabi canım bende 3-4gndür var gaz sancısı gibi tuvalete gidiyorum bişey yok gaz çıkıyor ıkın ıkın.bide bugün öyle hafifim sanki hamile değilim anneme diyom gidelim gezelim çarşıda :KK49::KK76:öyle enerjiğim bilmem hayır olsun:KK9::KK73:
bide yazmıştım ya arkadaşım suni sancı alıp doğurcak bugün diye suni verdiler 6cm oldu sezeryanla aldılar :cry:ikiside iyiler şükür bebek büyükmüş göya 4300 doğmuş çok tatlı ama maşaallah :nazar:
bence özelde olduğu için dr tatile gidicek bayrama gelmesin diye aldı:KK12:ben inanmıyorum bu özeldekilere:KK11:
6 cm den sonrami anlamislar kilolu vebek oldugunu:KK20: devlette olsa beklerlerdi normal dogumu.

Ay ben hergün yıkan fön cek evi derle bavula bak. Bi gün yapmıcam kesin o gün dogururum. Bu arada şohusa serbeti için bardak bulamadım bi o eksik :((

Artik sıkıştiriyor desene persembeye kalmayacak mi ne ;)

Artik sıkıştiriyor desene persembeye kalmayacak mi ne :KK66:
bilmiyomki çok kasıyor aşşaya baskı var sancı nasıl bişeyki uyuyamıyorum yani iişte ordan biçin normalde ben 9buçukta horul horul uyuyan biriydim bu geceye kadar:KK51:aşşaya bıçak saplanıyor sanki:KK22::KK34:

evet canım kasılma ona diyoruz benim kasılan taraf uyuşuk gibi oluyor.bi tarafı kalkıyor iniyor sıklaşmıyor ama saatte bir falan oluyor.bilmiyorum bugün ben çok iyi hissediyorum kendimi hayır olsun inşaallah bebeğin hareketleri azaldı normal olarak yeri dar artık kasılma gevşeme rahimin bebeği itmesini sağlıyor akardiyon gibi düşünün kasılıp gevşeyerek bebek aşşağı itiliyor:KK46::KK49:
Sağol cnm dr hareketleri takip et dedi bugün tekrar gittim hareketi az hissettim die nst çektrdm sancı fln çıkmadı ebe ,sola yat,bol su iç,ayaklarına çorap giy dedi yok ben doğuramıcam bu gidişle millet de doğmadı mı deyip duruo,dr bayrama olablr dio,anlamadım ben bu işi

6 cm den sonrami anlamislar kilolu vebek oldugunu:KK20: devlette olsa beklerlerdi normal dogumu.
tabi canım kadın tatile gidicek dr oda haklı şimdi zırt diye tatilin orta yerinde sancısı tutsa kızın gelebilcekmi hayır eee napçak ozaman yok kafası büyük yok kilolu dicek günü dolmadan kızı alcak doğuma sonrada aaa açılma olmadı bebek büyük haydi sezeryana:63::KK67:

bilmiyomki çok kasıyor aşşaya baskı var sancı nasıl bişeyki uyuyamıyorum yani iişte ordan biçin normalde ben 9buçukta horul horul uyuyan biriydim bu geceye kadar:KK51:aşşaya bıçak saplanıyor sanki:KK22::KK34:
Benimki de hem hickiriyor ham asagiya ittiriyor kendini ne yapacagini sasirdi :-/ benceeee yarin bi anne dogabilir hazir ol :)

Back