sen doğurda arkadan getirirler valizi
Zaten amacım valiz diil yani dr deseydi en azından getrin die bişiler netlesirdi. Şimdi net diil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen doğurda arkadan getirirler valizi
Allah rahmet eylesin tatlım ben aglarsam annem de aglayabilir ama anne iste onlarin dedigo sana senin dedigin ona batmiyor. Seninki yine sormus yalanciktan :) benimki esime soruyor o doğuracak yaAynen bnm de canım. Babam yok vefat etti annem de burda Allah dan ama o çok rasyoneldir agrım vs olunca bagrma bile diyebilir :) olsun anniş anniştir. Bugün aramış kv diyo ki bişi lazımmı. Dedim herseyimi kendim yaptım annneciğim sağlıgınıııZ :)))
Keske canım yaa olsun yine de gelir o zMn herseyine koşturur kv den iidir. Onlara da haksızlık etmek istemiom ama dogruya dogru bak cay demletip koyduruolar yaa annelerimize Allah sağlık versin:)
bende ayniyim sennle cuma günü sezaryen olcm kısmetse.Allah yardımcımız olsn....kısmetse bende eylül annesiyim bu cuma doğum var(sezeryan) birazcıkta korku allah yardımcımız olsun ya
Âmin inşallah. Anneler insanın neye ihtiyacı olduğunu biliyor ya. Taa nerden geldi bebek kıyafetlerini ütüledi sağolsun. Kv bi mahalle ötede ama hiç faydası yokAynen bnm de canım. Babam yok vefat etti annem de burda Allah dan ama o çok rasyoneldir agrım vs olunca bagrma bile diyebilir :) olsun anniş anniştir. Bugün aramış kv diyo ki bişi lazımmı. Dedim herseyimi kendim yaptım annneciğim sağlıgınıııZ :)))
Keske canım yaa olsun yine de gelir o zMn herseyine koşturur kv den iidir. Onlara da haksızlık etmek istemiom ama dogruya dogru bak cay demletip koyduruolar yaa annelerimize Allah sağlık versin:)
ayy sorma yaa ) çorba yaptı herif her şeyi, hergün anlat bakayım suni sancı neydi nasıldı epidural neydi ne zamandı vs :)) millet her gün kaç posta arıyor zaten bir de tıbbi bilgi verir oldum )Indi indi geliyor de benim kine Nişan geldi dedim o ne diyor gelde anlat :))
Olur olur ben bile şüpheli bakıyorum kendime artık degisik hallerdeyimayyy inşallah ağzın bal yesin keşke öyle olsun
Dogumuna az kalmis annelerdi galiba konu ac oku bak :)nerdeymiş o arkadaş bağlantıya geçeyim hemen
banyo yaptım her ihtimale karşı hazırlandımkasılmalar beni uyutmucak bu gece herhalde ilk defa karnımada aynı ishal sancısı giriyor geçiyor ne educum boncuk boncukta terliyorum sıkıntılı bi durum sabahı bi etsek hayırlısıylaOlur olur ben bile şüpheli bakıyorum kendime artık degisik hallerdeyim
nerde kk damı linki atsana merak ettimDogumuna az kalmis annelerdi galiba konu ac oku bak :)
Canim dun aksamdan bu sabaha kadar benimde aynisi oldu karnimda surekli ishal sancisi gibi sanci vardi ama sabah gecti. Bugun sanki karnim asagi dustu gibibanyo yaptım her ihtimale karşı hazırlandımkasılmalar beni uyutmucak bu gece herhalde ilk defa karnımada aynı ishal sancısı giriyor geçiyor ne educum boncuk boncukta terliyorum sıkıntılı bi durum sabahı bi etsek hayırlısıyla
6 cm den sonrami anlamislar kilolu vebek oldugunu devlette olsa beklerlerdi normal dogumu.tabi canım bende 3-4gndür var gaz sancısı gibi tuvalete gidiyorum bişey yok gaz çıkıyor ıkın ıkın.bide bugün öyle hafifim sanki hamile değilim anneme diyom gidelim gezelim çarşıda öyle enerjiğim bilmem hayır olsun
bide yazmıştım ya arkadaşım suni sancı alıp doğurcak bugün diye suni verdiler 6cm oldu sezeryanla aldılar ikiside iyiler şükür bebek büyükmüş göya 4300 doğmuş çok tatlı ama maşaallah
bence özelde olduğu için dr tatile gidicek bayrama gelmesin diye aldıben inanmıyorum bu özeldekilere
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ebeler-bu-konuya.851720/page-46#post-42633668 oku bak :)nerde kk damı linki atsana merak ettim
Artik sıkıştiriyor desene persembeye kalmayacak mi nebanyo yaptım her ihtimale karşı hazırlandımkasılmalar beni uyutmucak bu gece herhalde ilk defa karnımada aynı ishal sancısı giriyor geçiyor ne educum boncuk boncukta terliyorum sıkıntılı bi durum sabahı bi etsek hayırlısıyla
bilmiyomki çok kasıyor aşşaya baskı var sancı nasıl bişeyki uyuyamıyorum yani iişte ordan biçin normalde ben 9buçukta horul horul uyuyan biriydim bu geceye kadaraşşaya bıçak saplanıyor sankiArtik sıkıştiriyor desene persembeye kalmayacak mi ne
Sağol cnm dr hareketleri takip et dedi bugün tekrar gittim hareketi az hissettim die nst çektrdm sancı fln çıkmadı ebe ,sola yat,bol su iç,ayaklarına çorap giy dedi yok ben doğuramıcam bu gidişle millet de doğmadı mı deyip duruo,dr bayrama olablr dio,anlamadım ben bu işievet canım kasılma ona diyoruz benim kasılan taraf uyuşuk gibi oluyor.bi tarafı kalkıyor iniyor sıklaşmıyor ama saatte bir falan oluyor.bilmiyorum bugün ben çok iyi hissediyorum kendimi hayır olsun inşaallah bebeğin hareketleri azaldı normal olarak yeri dar artık kasılma gevşeme rahimin bebeği itmesini sağlıyor akardiyon gibi düşünün kasılıp gevşeyerek bebek aşşağı itiliyor
Artık et sunarız bebek görmeye gelene,kurdana batırıpBayrama gelmesi işime geliyor valla, kayınpedergille 3976 kapı gezip ziyaret yapmaktan yırtarım yoksa bu yürüyemeyen hâlimle bile acımaz bana.
tabi canım kadın tatile gidicek dr oda haklı şimdi zırt diye tatilin orta yerinde sancısı tutsa kızın gelebilcekmi hayır eee napçak ozaman yok kafası büyük yok kilolu dicek günü dolmadan kızı alcak doğuma sonrada aaa açılma olmadı bebek büyük haydi sezeryana6 cm den sonrami anlamislar kilolu vebek oldugunu devlette olsa beklerlerdi normal dogumu.
Senin kaçıncı haftanEvet sertleşme oluyormuş diye okudum nette. Bende tık yok galiba ya Ben günümde doğurayım istiyorum tam bayramda:)
Benimki de hem hickiriyor ham asagiya ittiriyor kendini ne yapacagini sasirdi :-/ benceeee yarin bi anne dogabilir hazir ol :)bilmiyomki çok kasıyor aşşaya baskı var sancı nasıl bişeyki uyuyamıyorum yani iişte ordan biçin normalde ben 9buçukta horul horul uyuyan biriydim bu geceye kadaraşşaya bıçak saplanıyor sanki