• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bilmiyorum ya çok ilginç ama kasılmalarım var evet bide tuvalete gidince sanki büyük tuvaletim var karnım ağrıyor ıkınıyom ıkınıyom bişey yok ne acayip bişey kalkıyorum klozetten geçiyor:KK35:buarada randevum cumaymış cuma gideyim diyorum bigünden bişey olmaz zaten 3-4gün sonra gel dedi:KK55:
Arkadasin dogumu oyle baslamis az once okudum :) cumaya kalmasin bebis kavusun artik sira bize gelsin :)

Aynen yaa. Gerci bnmkiler uzakta ondan hmn gelemezler ama gelseler de evde kalcak yer yok bissürü kişi kalcak ev dandini olcak. En iisi haber vermemek inş esim vermez hmn ki kesin verir
Benim de annemler uzakta ya. Insanın nazı annesine geçiyo ya. Keşke yakında olsalar

Hastanede yalniz olma birini cagir diyolar annem hemen gelemez bana uzak kv takimi gelirse o sanciyla fena carlarim en iyisi yalnizlik dogumhaneye alinca haber versinler. Dogumdan cok ne kadar kalirlar dusuncesi var. Kizdim iste.

Öyle yap bence de. Olmayınca olmuyor işte. Tutmadı frekanslar. Kabul etsinler. Razı olsunlar.

Ben iki haftadir dogumhaneye girene kadar haber vermek yok diyorum. Zaten ne anlami olur evi dugun evine cevirmenin bilmem. 9 aydir kimse yardim etmedi dogunca mi gelcekler ayrica.

Aynen bnm de canım. Babam yok :( vefat etti annem de burda Allah dan ama o çok rasyoneldir agrım vs olunca bagrma bile diyebilir :) olsun anniş anniştir. Bugün aramış kv diyo ki bişi lazımmı. Dedim herseyimi kendim yaptım annneciğim sağlıgınıııZ :)))

Benim de annemler uzakta ya. Insanın nazı annesine geçiyo ya. Keşke yakında olsalar

Keske canım yaa olsun yine de gelir o zMn herseyine koşturur kv den iidir. Onlara da haksızlık etmek istemiom ama dogruya dogru bak cay demletip koyduruolar yaa annelerimize Allah sağlık versin:)

Ne için sordun, doğumu kolaylaştırsın diye mi? Eğer öyleyse işe yarar diye biliyorum. Hatta ben hamileliğin ortalarında bayağı aşırı üşüttüm birkaç kez.. annem "sakın karnına sıcak su torbası filan koyma" diye tembihlemişti, düşük yaparım diye. Annem beni normal tarihten 15 gün önce doğurmuş, o da bana hamileyken bilmeyerek sıcak çaydanlık konulan minderin üstüne oturmuş da sancıları başlamış, doğum olmuş :)

Tam olarak sormak istediğimi anlayıp cevaplamışsın :)) teşekkürler canım

Kızlaaarr bi sorum olcekk ; şimdi bnm 39+4yani son 3 günüm. Dr um cöt ye gel dedi ki 40+1 olcam o gün. Demiştim ya normalde 15 inden sora bekleriz ama olmazsa cmt duruma göre bakarız dedi. Şimdi zaten vaktim gecmiş olcak ki agrı nişan da olmadogını düşünelim direkt suniyle doguma alcak veya bebiş cok irilestiyse belki hiç konusmadıysak da sezeryana alır belki bilmiom. Soruma gelince. Bu dr aslında sizcede dememeli miydi cmt hazırlıklı gel bavulunla. Onu demedi napcam nolcak hiç anlamadım puffffo_O ya takmiim dicem ama cok mu rahat acep bnmki yarın bi arasammı???

Yaa madem öyle kendi ailen gelsin ve seni çalıştırması ya olur mu öyle sey. Ya yoldaki karnı burnunda kediye bile uzuluyo insan bu insan ve gelinin. Nası böyle yaparlar. Elimize yapısmaz bi çay ama ayıp yine de. Çok kızdım. Kızım da kızdı tepip duruyoooo :) ya gaz a vermek için değil ama hayatımızda en önemli anda kendimize değer vermezsek kimse vermez bize değer aa yapıo der yaptırır. İşteyken de ben öyle calıstımm. 37. Haftaya kadar kimse hamile muamelesi yapmadı neden çünkü ben öyle hissettirmedim. Ay agrım var de uzan kayınvaliden getirsin. Valla aksam aksam kızdım yaaaaa:KK11:

Yok kıız anneme kıyamam ben, zaten her geldiğinde mutfağa girer çıkmaz canım annem...
Kendi annem gibi olmadı işte... Önyargılı oldular, olumsuz düşündüler, anlamadılar, kötülediler, kabullenmediler. Yemek, bulaşık kısmında yardım etti de çay öyle oldu.. Varsın sıcak içsinler dedim.. Ben normalde kendimi kasardım da hamileliğin son günlerinde olunca tınlayasım gelmedi, ne süpürdüm ne sildim ne toz aldım ne yemek yaptım, dışardan hazır söyledik (ama kayınpeder bizi yemeğe götürmek için gelmiş, öyle de iyi insanlar.. dışarı çıkmak için gücüm olup olmadığını sormaksızın kendi kendine plân yapıp emrivakiyle uygularlar, çok iyi niyetliler).
Kızma sen, sakin ol, dikkat et kendine:) Kızcığın da kızmasın, boşversin bunları:)

Kızlaaarr bi sorum olcekk ; şimdi bnm 39+4yani son 3 günüm. Dr um cöt ye gel dedi ki 40+1 olcam o gün. Demiştim ya normalde 15 inden sora bekleriz ama olmazsa cmt duruma göre bakarız dedi. Şimdi zaten vaktim gecmiş olcak ki agrı nişan da olmadogını düşünelim direkt suniyle doguma alcak veya bebiş cok irilestiyse belki hiç konusmadıysak da sezeryana alır belki bilmiom. Soruma gelince. Bu dr aslında sizcede dememeli miydi cmt hazırlıklı gel bavulunla. Onu demedi napcam nolcak hiç anlamadım puffffo_O ya takmiim dicem ama cok mu rahat acep bnmki yarın bi arasammı???

Tarihler tam tutmuyor ya, o yüzden bavulla hazırlıklı gel dememiştir (muhtemelen benimki de öyle yapacak), cumartesi hemen almayabilir doğuma, bekletebilir daha. Alsa bile senin arkandan biri bavulu alıp getirir diyeceğim ama nerde yaşadığına bağlı, evinle hastane yakınsa filan hani..

Öyle yap bence de. Olmayınca olmuyor işte. Tutmadı frekanslar. Kabul etsinler. Razı olsunlar.
Aynen öyle frekanslar tutmadi eaimle ne kadar tutuyorsa onlarla da o kadar tutmuyor iste. Napalım eşim var yavrum benim o bana ben bebisime bakarim.

sen doğurda arkadan getirirler valizi

Tarihler tam tutmuyor ya, o yüzden bavulla hazırlıklı gel dememiştir (muhtemelen benimki de öyle yapacak), cumartesi hemen almayabilir doğuma, bekletebilir daha. Alsa bile senin arkandan biri bavulu alıp getirir diyeceğim ama nerde yaşadığına bağlı, evinle hastane yakınsa filan hani..

10 dk yol. Bostancıda:) ama yinede heves işte. Hazırlıklı mı gitsek cokmu rahat dr. Arkadaslarım artı da gitme cuma git diyo napsamm bilemedimmmm

Kızlar selam...
Aşağıya doğru aşırı baskı var. Sürekli Wc ye gidiyorum psikolojik olarak ama tuvaletim falan yok yani. Aşırı baskıdan duramıyorum resmen. Tek tarafa toparlanma sertleşmede var. Sancı bi defa girdi.. Sizce bunlar doğum belirtisimi

Back