2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sorma eller şişti ya tutamıyoz bişeyi bende öyle çayı döküyom suyu döküyom hiç olmadı yemek yergen yemeği döküyom yaşlılar gibi oldum

Yürüyüşüm iyice paytaklaştı benim. Dün kayınvalideyle kayınpedere çay götürürken döktüm ben de:)

benimki hep öle karşımda duran hemen fark ediyo kendini bi tarafa bi topluyo orası yumruk gibi delirtiyo beni çok fana bu şimdiden :)

Benim ilk kez oldu, korkumdan ağladım valla:) Annemi aradım normal mi diye:) Normaldir dedi, o dediği anda indirdi küçük hanım çıkıntı yaptığı yeri:) Seninki de kız mı?

bende eger açıklık yoksa suni sancıya gerek duymadan sezeryanı kabul ederim diye düşünüyorum boşuna sancı çekmeyeyim en son parmak ucu kadardı açıklık

Benim nşan gelmedi tabi daha ama asağıya dogru baskı var sızlatıyor. Sancı da yok yani belden gelen adet gibi olan. Bu alttan agrı dogum belirtisi olabilir mi kızlarrrr???
Yürüyüşüm iyice paytaklaştı benim. Dün kayınvalideyle kayınpedere çay götürürken döktüm ben de:)
Pardon da kayınvaliden kayınpederin sana oturmaya gelip(yada senmi gittin bilmiyorum) sana 9 aylık hamiş halinle hizmet mi yaptırıyorlar yaaaa

Kızlar ne soracağım size aklıma geldi de şimdi , sıcak su torbası yapıp kullansa belimize falan faydası olur mu yoksa zararı mi olur ?

Ne için sordun, doğumu kolaylaştırsın diye mi? Eğer öyleyse işe yarar diye biliyorum. Hatta ben hamileliğin ortalarında bayağı aşırı üşüttüm birkaç kez.. annem "sakın karnına sıcak su torbası filan koyma" diye tembihlemişti, düşük yaparım diye. Annem beni normal tarihten 15 gün önce doğurmuş, o da bana hamileyken bilmeyerek sıcak çaydanlık konulan minderin üstüne oturmuş da sancıları başlamış, doğum olmuş :)

Ah canım sorma... Daha öncesinde çayı getirip salona koyar, servisi orda yapardım. Bu geldiklerinde neymiş, çay ocakta dursunmuş, sıcak olsunmuş...!!! Gıcık oldum da neyse dedim sabrediyorum size dedim... Var onların bana kastı da neyse... İnş. bayramda doğururum, diyorum ya, doğurmazsam bayramda 10 100 100 milyon kapıya bayram gezmesine götürmeye kalkarlar beni. Ama yok ya bu sefer çıngar çıkarıp bağırıp çağırıp gitmem ben. Akıllanayım artık. Eşim bi şey diyemiyor ben çemkireyim bari...

Hastanede yalniz olma birini cagir diyolar annem hemen gelemez bana uzak kv takimi gelirse o sanciyla fena carlarim en iyisi yalnizlik dogumhaneye alinca haber versinler. Dogumdan cok ne kadar kalirlar dusuncesi var. Kizdim iste.

Yaa madem öyle kendi ailen gelsin ve seni çalıştırması ya olur mu öyle sey. Ya yoldaki karnı burnunda kediye bile uzuluyo insan bu insan ve gelinin. Nası böyle yaparlar. Elimize yapısmaz bi çay ama ayıp yine de. Çok kızdım. Kızım da kızdı tepip duruyoooo :) ya gaz a vermek için değil ama hayatımızda en önemli anda kendimize değer vermezsek kimse vermez bize değer aa yapıo der yaptırır. İşteyken de ben öyle calıstımm. 37. Haftaya kadar kimse hamile muamelesi yapmadı neden çünkü ben öyle hissettirmedim. Ay agrım var de uzan kayınvaliden getirsin. Valla aksam aksam kızdım yaaaaa

bende eger açıklık yoksa suni sancıya gerek duymadan sezeryanı kabul ederim diye düşünüyorum boşuna sancı çekmeyeyim en son parmak ucu kadardı açıklık
ama senin belirtin var doğum için onun hiçbir belirti yokken verdiler.bence yinede dene sonra niye denemedim dersin

Hastanede yalniz olma birini cagir diyolar annem hemen gelemez bana uzak kv takimi gelirse o sanciyla fena carlarim en iyisi yalnizlik dogumhaneye alinca haber versinler. Dogumdan cok ne kadar kalirlar dusuncesi var. Kizdim iste.
Aynen yaa. Gerci bnmkiler uzakta ondan hmn gelemezler ama gelseler de evde kalcak yer yok bissürü kişi kalcak ev dandini olcak. En iisi haber vermemek inş esim vermez hmn ki kesin verir

Persembenin gelisi salidan belli mi ne
bilmiyorum ya çok ilginç ama kasılmalarım var evet bide tuvalete gidince sanki büyük tuvaletim var karnım ağrıyor ıkınıyom ıkınıyom bişey yok ne acayip bişey kalkıyorum klozetten geçiyorbuarada randevum cumaymış cuma gideyim diyorum bigünden bişey olmaz zaten 3-4gün sonra gel dedi

Aynen yaa. Gerci bnmkiler uzakta ondan hmn gelemezler ama gelseler de evde kalcak yer yok bissürü kişi kalcak ev dandini olcak. En iisi haber vermemek inş esim vermez hmn ki kesin verir
benim annemde yakında şükür kaynanamda karşımda oturuyor karşı dairemde Allah razı olsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorlar

Canim annem yanimda Allaha sukur yoksa yapayalnizim.benimde agrim var canim ama yurememiz lazim yoksa iyilesemeyiz zorlamak lazimm doktorum ole diyo gezz gun icinde benimde agrim var belimde agriyo ((

Zaten canım çok azdır benim, o kdr yürüyüp zorlanmak istemiyorum ama ev içinde hareket ediyorum

Hadi kizlar mutfaga

ama senin belirtin var doğum için onun hiçbir belirti yokken verdiler.bence yinede dene sonra niye denemedim dersin
Cumartesi belli olucak artık doktorum gerekli açıklamayı yapar Açıklık inş artar hurma yiyorum sıcak duş alıyorum...

Ben iki haftadir dogumhaneye girene kadar haber vermek yok diyorum. Zaten ne anlami olur evi dugun evine cevirmenin bilmem. 9 aydir kimse yardim etmedi dogunca mi gelcekler ayrica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…