sorma eller şişti ya tutamıyoz bişeyi bende öyle çayı döküyom suyu döküyom hiç olmadı yemek yergen yemeği döküyom yaşlılar gibi oldum
benimki hep öle karşımda duran hemen fark ediyo kendini bi tarafa bi topluyo orası yumruk gibi delirtiyo beni çok fana bu şimdiden :)
bende eger açıklık yoksa suni sancıya gerek duymadan sezeryanı kabul ederim diye düşünüyorum boşuna sancı çekmeyeyim en son parmak ucu kadardı açıklıkgelir gelir acele etme tabi insan sabırsızlanıyor ama yine zamanında gelsinler arkadaşı hiçbişey gelmeden bebek büyük diye suni sancıyla aldılar sonu sezeryan oldu zamanı gelmeden hiçbişey olmaz onun için sabır yarı yarıya olmuş say
Bende artk baya asagida hissediyorum bebisi gelse bi kuzular artik sagligiylaSağol canım teşekkürler kemiklerim ağrıyor supheleniyordum zaten ama bebek ağır olduğu için mi acaba diyordum
Benim nşan gelmedi tabi daha ama asağıya dogru baskı var sızlatıyor. Sancı da yok yani belden gelen adet gibi olan. Bu alttan agrı dogum belirtisi olabilir mi kızlarrrr???kasılma var canım aşagı dogru baskıda arada oluyor ama sancı felan çok olmuyor pazar günü 12 gibi görmüştüm nişanıdevamı gelmıyor bir türlü böyle daha kötü oldu sanki resmen an ve an sancı bekliyorum
Pardon da kayınvaliden kayınpederin sana oturmaya gelip(yada senmi gittin bilmiyorum) sana 9 aylık hamiş halinle hizmet mi yaptırıyorlar yaaaaYürüyüşüm iyice paytaklaştı benim. Dün kayınvalideyle kayınpedere çay götürürken döktüm ben de:)
Kızlar ne soracağım size aklıma geldi de şimdi , sıcak su torbası yapıp kullansa belimize falan faydası olur mu yoksa zararı mi olur ?
Benim nşan gelmedi tabi daha ama asağıya dogru baskı var sızlatıyor. Sancı da yok yani belden gelen adet gibi olan. Bu alttan agrı dogum belirtisi olabilir mi kızlarrrr???
Pardon da kayınvaliden kayınpederin sana oturmaya gelip(yada senmi gittin bilmiyorum) sana 9 aylık hamiş halinle hizmet mi yaptırıyorlar yaaaa
bende zor yürüyordum düne kadar bugün koşacam sanki öyle hafifimYürüyüşüm iyice paytaklaştı benim. Dün kayınvalideyle kayınpedere çay götürürken döktüm ben de:)
Hastanede yalniz olma birini cagir diyolar annem hemen gelemez bana uzak kv takimi gelirse o sanciyla fena carlarim en iyisi yalnizlik dogumhaneye alinca haber versinler. Dogumdan cok ne kadar kalirlar dusuncesi var. Kizdim iste.Ah canım sorma... Daha öncesinde çayı getirip salona koyar, servisi orda yapardım. Bu geldiklerinde neymiş, çay ocakta dursunmuş, sıcak olsunmuş...!!! Gıcık oldum da neyse dedim sabrediyorum size dedim... Var onların bana kastı da neyse... İnş. bayramda doğururum, diyorum ya, doğurmazsam bayramda 10 100 100 milyon kapıya bayram gezmesine götürmeye kalkarlar beni. Ama yok ya bu sefer çıngar çıkarıp bağırıp çağırıp gitmem ben. Akıllanayım artık. Eşim bi şey diyemiyor ben çemkireyim bari...
Persembenin gelisi salidan belli mi nebende zor yürüyordum düne kadar bugün koşacam sanki öyle hafifim
Ah canım sorma... Daha öncesinde çayı getirip salona koyar, servisi orda yapardım. Bu geldiklerinde neymiş, çay ocakta dursunmuş, sıcak olsunmuş...!!! Gıcık oldum da neyse dedim sabrediyorum size dedim... Var onların bana kastı da neyse... İnş. bayramda doğururum, diyorum ya, doğurmazsam bayramda 10 100 100 milyon kapıya bayram gezmesine götürmeye kalkarlar beni. Ama yok ya bu sefer çıngar çıkarıp bağırıp çağırıp gitmem ben. Akıllanayım artık. Eşim bi şey diyemiyor ben çemkireyim bari...
ama senin belirtin var doğum için onun hiçbir belirti yokken verdiler.bence yinede dene sonra niye denemedim dersinbende eger açıklık yoksa suni sancıya gerek duymadan sezeryanı kabul ederim diye düşünüyorum boşuna sancı çekmeyeyim en son parmak ucu kadardı açıklık
Aynen yaa. Gerci bnmkiler uzakta ondan hmn gelemezler ama gelseler de evde kalcak yer yok bissürü kişi kalcak ev dandini olcak. En iisi haber vermemek inş esim vermez hmn ki kesin verirHastanede yalniz olma birini cagir diyolar annem hemen gelemez bana uzak kv takimi gelirse o sanciyla fena carlarim en iyisi yalnizlik dogumhaneye alinca haber versinler. Dogumdan cok ne kadar kalirlar dusuncesi var. Kizdim iste.
bilmiyorum ya çok ilginç ama kasılmalarım var evet bide tuvalete gidince sanki büyük tuvaletim var karnım ağrıyor ıkınıyom ıkınıyom bişey yok ne acayip bişey kalkıyorum klozetten geçiyorPersembenin gelisi salidan belli mi ne
benim annemde yakında şükür kaynanamda karşımda oturuyor karşı dairemde Allah razı olsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorlarAynen yaa. Gerci bnmkiler uzakta ondan hmn gelemezler ama gelseler de evde kalcak yer yok bissürü kişi kalcak ev dandini olcak. En iisi haber vermemek inş esim vermez hmn ki kesin verir
Canim annem yanimda Allaha sukur yoksa yapayalnizim.benimde agrim var canim ama yurememiz lazim yoksa iyilesemeyiz zorlamak lazimm doktorum ole diyo gezz gun icinde benimde agrim var belimde agriyo ((
Hadi kizlar mutfagaNe için sordun, doğumu kolaylaştırsın diye mi? Eğer öyleyse işe yarar diye biliyorum. Hatta ben hamileliğin ortalarında bayağı aşırı üşüttüm birkaç kez.. annem "sakın karnına sıcak su torbası filan koyma" diye tembihlemişti, düşük yaparım diye. Annem beni normal tarihten 15 gün önce doğurmuş, o da bana hamileyken bilmeyerek sıcak çaydanlık konulan minderin üstüne oturmuş da sancıları başlamış, doğum olmuş :)
Cumartesi belli olucak artık doktorum gerekli açıklamayı yapar Açıklık inş artar hurma yiyorum sıcak duş alıyorum...ama senin belirtin var doğum için onun hiçbir belirti yokken verdiler.bence yinede dene sonra niye denemedim dersin
zeytinyağıyla masaj yap vajen girişine yumuşasınCumartesi belli olucak artık doktorum gerekli açıklamayı yapar Açıklık inş artar hurma yiyorum sıcak duş alıyorum...
Ben iki haftadir dogumhaneye girene kadar haber vermek yok diyorum. Zaten ne anlami olur evi dugun evine cevirmenin bilmem. 9 aydir kimse yardim etmedi dogunca mi gelcekler ayrica.Aynen yaa. Gerci bnmkiler uzakta ondan hmn gelemezler ama gelseler de evde kalcak yer yok bissürü kişi kalcak ev dandini olcak. En iisi haber vermemek inş esim vermez hmn ki kesin verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?