• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yaaa ben hurma yiyorum. Yürüyorum hareketliyim ama o ilişki olayı olmuyo :KK43: korkuyo esim. He korkuyo da neden e dogsun işte daha ne :KK43:
Bence de ilişkinin riski erken dogumu tetiklemesiydi zaten.Artık doğabilir iste onu istiyoruz biz de :) Özel olacak ama dün bizim iliskiden sonra sicak bsnyo yaptim.Banyo sırasında çömelip kalktim surekli acilsin sicskta diye.Sabaha kasık agrisiyla uyandim iste.Doktor inmis bebek dedi.
cnm birsey soracagım bebeğin kanaldamı suanda dr sunı denerız dedi kanala girmedende sunı denenebiliuormu acaba?

Sabah doktora gittigimde inmis dedi doktor canim.Benim bi arkadasimin ne acilmasi ne sancisi vardi bebek de inmemisti ama suni sanciyla dogurttular bebek iri diye.Olabiliyo yani

Düşünmez miyim düşünüyorum tabi epidural. Ama onun için suni sancının işe yarayıp açılmamın olması lazım en az 4 cm. Yoksa epidural yapmıyolar. Son 40 saate girdim hastaneye yatmak için. Kendi kendine gelmez artık muhtemelen
Teşekkür ederimm darısı tüm
bekleyen annelere.Bana da kendi
gelmezse haftaya salı suni deneriz dedi
Bu hafta çook çalışmam lazım
yürüyüş,çömelip kalkma,merdiven
inip çıkma,sıcak duş bir de eş yardımı
:KK23:
İnşallah hicbirimiz icin suni sanciya gerek kalmaz.Epidural normal düşünüyo musun ?

Bugün bende bir gariplik var hayırdır inş. Nefes almakta zorlanıyorum, nefesim daralıyor, çok halsizim, sabah kalktığımda ellerim ayaklarım şişti (sonra geçti). Karnımda ağrı şişlik var gibi. Bi değişiğim ya korkuyorum. Az önce de karnımın sağ tarafı abartılı şekilde çıkıntı yapıp şişti. Kızlar bunlar normal mi ya cevaplayın, korktum çok... :( 39. hafta.

Aylardır sessiz sedasız takip ediyorum. Kısmet bugüneymiş. Dün nişanım geldi yarın 40 haftam doluyor. Bebeğim inmemiş. Doğuramayanlardanım. Gerçi 35. Haftada doktorun biri suyu az deyip alıyordu nerdeyse bebeğimi. İzin vermeyip kendi doktoruma gitmiştim hemen. Yokmuş öyle bir şey. Siz siz olun önemli konularda tek doktorla tek ultrason cihazıyla yetinmeyin. Doğuranlara geçmiş olsun, bebekleri hayırlı olsun. darısı hayırlısıyla biz doğuramayanların başına.

Aylardır sessiz sedasız takip ediyorum. Kısmet bugüneymiş. Dün nişanım geldi yarın 40 haftam doluyor. Bebeğim inmemiş. Doğuramayanlardanım. Gerçi 35. Haftada doktorun biri suyu az deyip alıyordu nerdeyse bebeğimi. İzin vermeyip kendi doktoruma gitmiştim hemen. Yokmuş öyle bir şey. Siz siz olun önemli konularda tek doktorla tek ultrason cihazıyla yetinmeyin. Doğuranlara geçmiş olsun, bebekleri hayırlı olsun. darısı hayırlısıyla biz doğuramayanların başına.
Benimki de geçen hafta inmemisti bu hafta icin gel sezeryan günü vereyim dedi doktorum baska doktora gittim inmis dedi gerçekten tek doktor fikri ile hareket etmemek lazım bazilari bencillik yapabiliyor.

listemiz ne durumda:KK56:
1-@integralim
2-@sade kahve
3-@bebeem
4-@_rky
5-@tedybear
6-@Aruz38
7-@iyisintabi
8-@toochesvarmı
9-@perimavi1503
10-@arzummatrax :KK76::KK54::KK71:
11-@adadenizada84
12-@ippeekkk
13-@cubuk kraker
14-@preg
15-@ilekinn
16@emili98
17-@EmiSemi
18-@habibe-eda
19-@melisim3507
20-@vafers
21-@_Ruha_
Cuma günü sabah 7:30 sezeryanım canım hayırlısıyla :-) günü belli olunca daha iyi sanki

Bugün bende bir gariplik var hayırdır inş. Nefes almakta zorlanıyorum, nefesim daralıyor, çok halsizim, sabah kalktığımda ellerim ayaklarım şişti (sonra geçti). Karnımda ağrı şişlik var gibi. Bi değişiğim ya korkuyorum. Az önce de karnımın sağ tarafı abartılı şekilde çıkıntı yapıp şişti. Kızlar bunlar normal mi ya cevaplayın, korktum çok... :KK43: 39. hafta.
kesinlikle şuan senin gibiyim ben normal olduğunu düşünüyorum artık büyüdüğü için sığınamıyor

kesinlikle şuan senin gibiyim ben normal olduğunu düşünüyorum artık büyüdüğü için sığınamıyor

Biraz oturdum geçti. Bir tarafa yüklenmiş galiba bebiş, orası kocaman çıktı korktum:) Allah yardımcımız olsun.

Nişanın gelmiş ne güzel, benim de nişanım gelsin istiyorum, doğsun bir an önce:) Amin Allah yardımcımız olsun.

Biraz oturdum geçti. Bir tarafa yüklenmiş galiba bebiş, orası kocaman çıktı korktum:) Allah yardımcımız olsun.
benimki hep öle karşımda duran hemen fark ediyo kendini bi tarafa bi topluyo orası yumruk gibi delirtiyo beni çok fana bu şimdiden :)

listemiz ne durumda:KK56:
1-@integralim
2-@sade kahve
3-@bebeem
4-@_rky
5-@tedybear
6-@Aruz38
7-@iyisintabi
8-@toochesvarmı
9-@perimavi1503
10-@arzummatrax :KK76::KK54::KK71:
11-@adadenizada84
12-@ippeekkk
13-@cubuk kraker
14-@preg
15-@ilekinn
16@emili98
17-@EmiSemi
18-@habibe-eda
19-@melisim3507
20-@vafers
21-@_Ruha_

Cuma gününe kadar bende aranizdayim...

Bebeem ben kopyalamayı beceremiyorum. Normal doğum konusunda doktoruma güveniyorum. Bazı sıkıntılarım olmasına rağmen bugüne kadar bekledi. Gebelik şekerim olduğu için bebeğin kafasıyla karın çevresi arasında uyumsuzluk var. Omuz takılmasından korkuyor. Bugün perşembe aç karnına gel dedi. Bakalım neye karar verecek perşembe.

ya ben çok sakar oldum 15 gün önce arabanın anahtarını tuvalete düşürdüm yedegi yoktu bir şekilde aldım az öncede telefonu kovaya düşürdüm sesi kısıldı kapattım pirince koydum :mad::mad::mad:

canım açılma varsa denerler, benim açılmam yoktu denediler, bebek kanala girmedi, iğne falan yaptılar biraz zor oldu ama doğurdum çok şükür, darısı başına inşallah
inşallah canm çok tesekkurler yarın kontrolum var ilk kez catı yapacak normal mı sezeryanmı karar verecek sabırsızca yarını beklıyorum:)

Back