Arkadasin dogumu oyle baslamis az once okudum :) cumaya kalmasin bebis kavusun artik sira bize gelsin :)bilmiyorum ya çok ilginç ama kasılmalarım var evet bide tuvalete gidince sanki büyük tuvaletim var karnım ağrıyor ıkınıyom ıkınıyom bişey yok ne acayip bişey kalkıyorum klozetten geçiyorbuarada randevum cumaymış cuma gideyim diyorum bigünden bişey olmaz zaten 3-4gün sonra gel dedi
ayyy inşallah ağzın bal yesin keşke öyle olsunArkadasin dogumu oyle baslamis az once okudum :) cumaya kalmasin bebis kavusun artik sira bize gelsin :)
nerdeymiş o arkadaş bağlantıya geçeyim hemenArkadasin dogumu oyle baslamis az once okudum :) cumaya kalmasin bebis kavusun artik sira bize gelsin :)
Benim de annemler uzakta ya. Insanın nazı annesine geçiyo ya. Keşke yakında olsalarAynen yaa. Gerci bnmkiler uzakta ondan hmn gelemezler ama gelseler de evde kalcak yer yok bissürü kişi kalcak ev dandini olcak. En iisi haber vermemek inş esim vermez hmn ki kesin verir
Hastanede yalniz olma birini cagir diyolar annem hemen gelemez bana uzak kv takimi gelirse o sanciyla fena carlarim en iyisi yalnizlik dogumhaneye alinca haber versinler. Dogumdan cok ne kadar kalirlar dusuncesi var. Kizdim iste.
Ben iki haftadir dogumhaneye girene kadar haber vermek yok diyorum. Zaten ne anlami olur evi dugun evine cevirmenin bilmem. 9 aydir kimse yardim etmedi dogunca mi gelcekler ayrica.
Benim de annemler uzakta ya. Insanın nazı annesine geçiyo ya. Keşke yakında olsalar
Ne için sordun, doğumu kolaylaştırsın diye mi? Eğer öyleyse işe yarar diye biliyorum. Hatta ben hamileliğin ortalarında bayağı aşırı üşüttüm birkaç kez.. annem "sakın karnına sıcak su torbası filan koyma" diye tembihlemişti, düşük yaparım diye. Annem beni normal tarihten 15 gün önce doğurmuş, o da bana hamileyken bilmeyerek sıcak çaydanlık konulan minderin üstüne oturmuş da sancıları başlamış, doğum olmuş :)
Yaa madem öyle kendi ailen gelsin ve seni çalıştırması ya olur mu öyle sey. Ya yoldaki karnı burnunda kediye bile uzuluyo insan bu insan ve gelinin. Nası böyle yaparlar. Elimize yapısmaz bi çay ama ayıp yine de. Çok kızdım. Kızım da kızdı tepip duruyoooo :) ya gaz a vermek için değil ama hayatımızda en önemli anda kendimize değer vermezsek kimse vermez bize değer aa yapıo der yaptırır. İşteyken de ben öyle calıstımm. 37. Haftaya kadar kimse hamile muamelesi yapmadı neden çünkü ben öyle hissettirmedim. Ay agrım var de uzan kayınvaliden getirsin. Valla aksam aksam kızdım yaaaaa
onlar bızden dahada sabırsız :) hepsi aynı galiba
45 dk yürüyüp geldik; eşim de kafayı üşüttü indi mi bebek kanala indi mi diyor, heeee dedim
Kızlaaarr bi sorum olcekk ; şimdi bnm 39+4yani son 3 günüm. Dr um cöt ye gel dedi ki 40+1 olcam o gün. Demiştim ya normalde 15 inden sora bekleriz ama olmazsa cmt duruma göre bakarız dedi. Şimdi zaten vaktim gecmiş olcak ki agrı nişan da olmadogını düşünelim direkt suniyle doguma alcak veya bebiş cok irilestiyse belki hiç konusmadıysak da sezeryana alır belki bilmiom. Soruma gelince. Bu dr aslında sizcede dememeli miydi cmt hazırlıklı gel bavulunla. Onu demedi napcam nolcak hiç anlamadım puffffya takmiim dicem ama cok mu rahat acep bnmki yarın bi arasammı???
Aynen öyle frekanslar tutmadi eaimle ne kadar tutuyorsa onlarla da o kadar tutmuyor iste. Napalım eşim var yavrum benim o bana ben bebisime bakarim.Öyle yap bence de. Olmayınca olmuyor işte. Tutmadı frekanslar. Kabul etsinler. Razı olsunlar.
Başka yürüyen hamilelerle de karşılaşıyoruz, yürüyüş önemli önemli deyip gülüyor, adam yürüyüşü sihirli değnek sanıyor :)onlar bızden dahada sabırsız :) hepsi aynı galiba
Indi indi geliyor de
45 dk yürüyüp geldik; eşim de kafayı üşüttü indi mi bebek kanala indi mi diyor, heeee dedim
sen doğurda arkadan getirirler valiziKızlaaarr bi sorum olcekk ; şimdi bnm 39+4yani son 3 günüm. Dr um cöt ye gel dedi ki 40+1 olcam o gün. Demiştim ya normalde 15 inden sora bekleriz ama olmazsa cmt duruma göre bakarız dedi. Şimdi zaten vaktim gecmiş olcak ki agrı nişan da olmadogını düşünelim direkt suniyle doguma alcak veya bebiş cok irilestiyse belki hiç konusmadıysak da sezeryana alır belki bilmiom. Soruma gelince. Bu dr aslında sizcede dememeli miydi cmt hazırlıklı gel bavulunla. Onu demedi napcam nolcak hiç anlamadım puffffya takmiim dicem ama cok mu rahat acep bnmki yarın bi arasammı???
Evde yuru canim bende evde yuruyorum belim kopuyo ayni zamanda karin kaslarimi calistiramadigimdan belim agri yapiyoZaten canım çok azdır benim, o kdr yürüyüp zorlanmak istemiyorum ama ev içinde hareket ediyorum
biz hergun beraber yuruyoruz kesın normal dogum olacak bızımkısı hergun yuruyoruz diyor kendınden emın bır sekılde gülüyorum:)Başka yürüyen hamilelerle de karşılaşıyoruz, yürüyüş önemli önemli deyip gülüyor, adam yürüyüşü sihirli değnek sanıyor :)
Tarihler tam tutmuyor ya, o yüzden bavulla hazırlıklı gel dememiştir (muhtemelen benimki de öyle yapacak), cumartesi hemen almayabilir doğuma, bekletebilir daha. Alsa bile senin arkandan biri bavulu alıp getirir diyeceğim ama nerde yaşadığına bağlı, evinle hastane yakınsa filan hani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?