2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Alinur42 nişanım geldi ama malesef bebeğim gelmiyor. Doktorum bugün ilk gebeliklerde nişandan hemen sonra başlamıyor doğum genellikle dedi.

ya ben çok sakar oldum 15 gün önce arabanın anahtarını tuvalete düşürdüm yedegi yoktu bir şekilde aldım az öncede telefonu kovaya düşürdüm sesi kısıldı kapattım pirince koydum
sorma eller şişti ya tutamıyoz bişeyi bende öyle çayı döküyom suyu döküyom hiç olmadı yemek yergen yemeği döküyom yaşlılar gibi oldum

İnşallah kötü bişi yoktur bebeğin iyidir.hiç moralimi bozma.şüpheleniyorsa neden perşembeye bekletiyor ki anlamadım? Normal doğum olmazsa da üzülme, miniğinden önemli değil sonuçta.

nasıl vaziyet yokmu sancı kasılma aşşada bi baskı ne hissediyosun nişan nezaman geldiydi
kasılma var canım aşagı dogru baskıda arada oluyor ama sancı felan çok olmuyor pazar günü 12 gibi görmüştüm nişanı devamı gelmıyor bir türlü böyle daha kötü oldu sanki resmen an ve an sancı bekliyorum

Alinur42 nişanım geldi ama malesef bebeğim gelmiyor. Doktorum bugün ilk gebeliklerde nişandan hemen sonra başlamıyor doğum genellikle dedi.
benimde geldi nişanım 3. gündeyim dogmadı...hastaneye gittigimde ebeler ve ve nöbetçi doktor ilkmi demişti demek ki bu yüzden sordular

Canım benim tanıdık gibi olucak galba seninde :) ptesi nisan gelmiş cuma doğuma gitmiş ve o gün bebek çok hareketliymis bu çocuk bu gece dogmazsa daha da dogmaz artık dediğim an sancım başladı o gece doğurdum diyo

Suyun bulandigini nerden tespit etti canım ? Ben devlete gidiyorum hiçbir belirti yokken suni alabilirmisim o benim isteğime bagliymis doktoruma sormuştum ama belirti olursa daha iyi demisti

keşke öyle olsa cumartesiye kadar dogsa bayram telaşı olmasa dügünümde kurban bayramında olmuştu benim olursada şaşmam

Kızlar ne soracağım size aklıma geldi de şimdi , sıcak su torbası yapıp kullansa belimize falan faydası olur mu yoksa zararı mi olur ?

gelir gelir acele etme tabi insan sabırsızlanıyor ama yine zamanında gelsinler arkadaşı hiçbişey gelmeden bebek büyük diye suni sancıyla aldılar sonu sezeryan oldu zamanı gelmeden hiçbişey olmaz onun için sabır yarı yarıya olmuş say

keşke öyle olsa cumartesiye kadar dogsa bayram telaşı olmasa dügünümde kurban bayramında olmuştu benim olursada şaşmam

Canım senin ki düğün tarihini benimki de benim doğum günümü bekliyor galba :) keşke olsalar şu bayram telasesinde hastaneye taşınmak istemiyorum

Ultras
Suyun bulandigini nerden tespit etti canım ? Ben devlete gidiyorum hiçbir belirti yokken suni alabilirmisim o benim isteğime bagliymis doktoruma sormuştum ama belirti olursa daha iyi demisti
ultrasona bakarken soyledi suyu bulanmis rengi koyulasmis dedi verniks suya karistigindan olabilir dedi akcigerleri gelismis artik dedi sorun olarak gormedi. Sonra ben gunde 10defadan az hissediyorum hareketlerini diyince telaslandi diskisini yapmis olabilir dedi.

Be

Sağlıkla kucakla meleğini inşallah tez zamanda canım yüreğini ferah tut

Canim annem yanimda Allaha sukur yoksa yapayalnizim.benimde agrim var canim ama yurememiz lazim yoksa iyilesemeyiz zorlamak lazimm doktorum ole diyo gezz gun icinde benimde agrim var belimde agriyo ((

Allah Allah öyle mi olmuş artık... Ya doğuralım ya:) Şaka bi yana, sağlıcakla kolayca olsun da vaktini Allah daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…