• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
listemiz ne durumda:KK56:
1-@integralim
2-@sade kahve
3-@bebeem
4-@_rky
5-@tedybear
6-@Aruz38
7-@iyisintabi
8-@toochesvarmı
9-@perimavi1503
10-@arzummatrax :KK76::KK54::KK71:
11-@adadenizada84
12-@ippeekkk
13-@cubuk kraker
14-@preg
15-@ilekinn
16@emili98
17-@EmiSemi
18-@habibe-eda
19-@melisim3507
20-@vafers
21-@_Ruha_

Kızlar doktrdan geldim bende nst ye bagladı yine sancı çıkmadı pazar günü 40 haftam doluyomuş pazara kadar agrılarını başlat yoksa pazar suni sancı vericem dedi ilişkiye gir merdiven in çık yürüyş yap falan hurmayı sordm ye dedi ama ben suni sancı almak istemiyorm dktr pazarte iZne ayrılıyomş bi hafta yok iZne çıkmadan beni dogurtmak istiyo :63: millet 42 ye kadr bekliyo dedm 40 dokunca kakasını yapar yer dedi ben buraya yaZarm hasta kbul etmedi diye dedi korkutmaya çalıştı beni iyi kadındı aslında ya niye böyle yaptı :110:

Ben o nst'yi anlamıyorum, doktor bakıyor nst çok iyi diyor. Ne demek o?

ben özeldeki drlara güvenmiyorum yaaaa:eek::KK11:

Güya özel. Bi de ilgilense. İlk gebeliğim bi şey bilmiyorum. 38. haftadayken gittim. Şu gün gel filan demedi. 40'tan sonra mı doğacak bilmem. Doktor bir şey seziyorsa bana da söylese ya. Ben tetikte bekliyorum sancım ne zaman olacak diye. Ama tık yok. Sancı filan yok :(

çok iyi demek kalp atışları normal güzel demek sancı olsa alttan muayne ediyor yada 3-4gün sonra tekrar gel diyor bana öyle dedi son nstde sancım var çıktı doğumun yakın dedi cuma gel dedi:KK75:inşaallah bakalım

Hımm anladım canım. Anlatmadı bana hiç bir şey. Öyle geliyom gidiyom. Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla kucağına al inş.

Bugün bende bir gariplik var hayırdır inş. Nefes almakta zorlanıyorum, nefesim daralıyor, çok halsizim, sabah kalktığımda ellerim ayaklarım şişti (sonra geçti). Karnımda ağrı şişlik var gibi. Bi değişiğim ya korkuyorum.

Hadi gözün aydın. Takvimimdış bile bitti, kendimi bütlere kalmış öğrenci gb hissediyoNormal doğum beklentisiyle hastaneye gittiğimde bakıp son dakika çatın müsait değil derse şoka girip anestezisiz doğum yapıcak kıvama gelirim herhalde :KK70::KK70:
Teşekkür ederimm darısı tüm
bekleyen annelere.Bana da kendi
gelmezse haftaya salı suni deneriz dedi
Bu hafta çook çalışmam lazım
yürüyüş,çömelip kalkma,merdiven
inip çıkma,sıcak duş bir de eş yardımı
:KK23:
İnşallah hicbirimiz icin suni sanciya gerek kalmaz.Epidural normal düşünüyo musun ?

Karnım taş gibi oluyo ,hareketleri de pek hissetmiyorum arada kıprıo . taş gibi olunca karın doğum belirtisi mi oluyo acaba

Karnım taş gibi oluyo ,hareketleri de pek hissetmiyorum arada kıprıo . taş gibi olunca karın doğum belirtisi mi oluyo acaba

Evet sertleşme oluyormuş diye okudum nette. Bende tık yok galiba ya :( Ben günümde doğurayım istiyorum tam bayramda:)

İnşallah hicbirimiz icin suni sanciya gerek kalmaz.Epidural normal düşünüyo musun ?
Yaaa ben hurma yiyorum. Yürüyorum hareketliyim ama o ilişki olayı olmuyo :( korkuyo esim. He korkuyo da neden e dogsun işte daha ne :(

Banada doktr özellkle ilişkiye gir dedi :110: giriyorz Zaten dedim e bol bol hurmada yedim ne biliyim sürekli dışardaymda yürüyormda dogum belirtileride var bi aydr belki ama dogmuyo işte :63: benm karnım hep taş gibi hep kasılıyo ama yok yani bu kız benle oyun oynuyo bu hafta ne yapıp edip sancıları başlat dedi doktr :KK17:

Banada doktr özellkle ilişkiye gir dedi :110: giriyorz Zaten dedim e bol bol hurmada yedim ne biliyim sürekli dışardaymda yürüyormda dogum belirtileride var bi aydr belki ama dogmuyo işte :63: benm karnım hep taş gibi hep kasılıyo ama yok yani bu kız benle oyun oynuyo bu hafta ne yapıp edip sancıları başlat dedi doktr :KK17:
Bizim dr cok iyi çok tatlıdır ama hiç demio öle seylerrrrr :63: yoksa esim korkmaz o kadarr

evet canım kasılma ona diyoruz benim kasılan taraf uyuşuk gibi oluyor.bi tarafı kalkıyor iniyor sıklaşmıyor ama saatte bir falan oluyor.bilmiyorum bugün ben çok iyi hissediyorum kendimi hayır olsun inşaallah bebeğin hareketleri azaldı normal olarak yeri dar artık kasılma gevşeme rahimin bebeği itmesini sağlıyor akardiyon gibi düşünün kasılıp gevşeyerek bebek aşşağı itiliyor:KK46::KK49:

cnm birsey soracagım bebeğin kanaldamı suanda dr sunı denerız dedi kanala girmedende sunı denenebiliuormu acaba?

ya ilişki olayı imkansız bizimki çok tırsıyor yürüyüşte düzenli yapmıyorum hurma yiyorum meryem ana otumuda koydum suya sureleri okuyup dua ediyorum çok inşikak suresi okuyorum secdesini yapıp bakalım artık Rabbim yardımcımız olsun:KK75:

Harika anlatmışsın canım çok heveslendirdin beni gerçekten☺️herşeyşn yolunda gitmesine çok sevindim rabbim acısını göstermesin inşallah.anladığım kadarıyla spinalden epidurale göre daha çok memnun kalmışsın umarım bende kendim için en doğru seçimi yapabilirim ☺️
inşallah canım allah gönlüne göre versşn

Back