Bence de ilişkinin riski erken dogumu tetiklemesiydi zaten.Artık doğabilir iste onu istiyoruz biz de :) Özel olacak ama dün bizim iliskiden sonra sicak bsnyo yaptim.Banyo sırasında çömelip kalktim surekli acilsin sicskta diye.Sabaha kasık agrisiyla uyandim iste.Doktor inmis bebek dedi.Yaaa ben hurma yiyorum. Yürüyorum hareketliyim ama o ilişki olayı olmuyokorkuyo esim. He korkuyo da neden e dogsun işte daha ne
cnm birsey soracagım bebeğin kanaldamı suanda dr sunı denerız dedi kanala girmedende sunı denenebiliuormu acaba?
canım açılma varsa denerler, benim açılmam yoktu denediler, bebek kanala girmedi, iğne falan yaptılar biraz zor oldu ama doğurdum çok şükür, darısı başına inşallahcnm birsey soracagım bebeğin kanaldamı suanda dr sunı denerız dedi kanala girmedende sunı denenebiliuormu acaba?
Teşekkür ederimm darısı tüm
bekleyen annelere.Bana da kendi
gelmezse haftaya salı suni deneriz dedi
Bu hafta çook çalışmam lazım
yürüyüş,çömelip kalkma,merdiven
inip çıkma,sıcak duş bir de eş yardımı
İnşallah hicbirimiz icin suni sanciya gerek kalmaz.Epidural normal düşünüyo musun ?
Off ne Olcak bu halimz bnm de bayrama denk gelcek galiba
inşallah canm istedıgın gıbı olur :) benmde bayramın 1. gunu gorunuyor sat a gore ama hıcbır belırtı yok
Benimki de geçen hafta inmemisti bu hafta icin gel sezeryan günü vereyim dedi doktorum baska doktora gittim inmis dedi gerçekten tek doktor fikri ile hareket etmemek lazım bazilari bencillik yapabiliyor.Aylardır sessiz sedasız takip ediyorum. Kısmet bugüneymiş. Dün nişanım geldi yarın 40 haftam doluyor. Bebeğim inmemiş. Doğuramayanlardanım. Gerçi 35. Haftada doktorun biri suyu az deyip alıyordu nerdeyse bebeğimi. İzin vermeyip kendi doktoruma gitmiştim hemen. Yokmuş öyle bir şey. Siz siz olun önemli konularda tek doktorla tek ultrason cihazıyla yetinmeyin. Doğuranlara geçmiş olsun, bebekleri hayırlı olsun. darısı hayırlısıyla biz doğuramayanların başına.
Cuma günü sabah 7:30 sezeryanım canım hayırlısıylalistemiz ne durumda
1-@integralim
2-@sade kahve
3-@bebeem
4-@_rky
5-@tedybear
6-@Aruz38
7-@iyisintabi
8-@toochesvarmı
9-@perimavi1503
10-@arzummatrax
11-@adadenizada84
12-@ippeekkk
13-@cubuk kraker
14-@preg
15-@ilekinn
16@emili98
17-@EmiSemi
18-@habibe-eda
19-@melisim3507
20-@vafers
21-@_Ruha_
kesinlikle şuan senin gibiyim ben normal olduğunu düşünüyorum artık büyüdüğü için sığınamıyorBugün bende bir gariplik var hayırdır inş. Nefes almakta zorlanıyorum, nefesim daralıyor, çok halsizim, sabah kalktığımda ellerim ayaklarım şişti (sonra geçti). Karnımda ağrı şişlik var gibi. Bi değişiğim ya korkuyorum. Az önce de karnımın sağ tarafı abartılı şekilde çıkıntı yapıp şişti. Kızlar bunlar normal mi ya cevaplayın, korktum çok...39. hafta.
kesinlikle şuan senin gibiyim ben normal olduğunu düşünüyorum artık büyüdüğü için sığınamıyor
Aylardır sessiz sedasız takip ediyorum. Kısmet bugüneymiş. Dün nişanım geldi yarın 40 haftam doluyor. Bebeğim inmemiş. Doğuramayanlardanım. Gerçi 35. Haftada doktorun biri suyu az deyip alıyordu nerdeyse bebeğimi. İzin vermeyip kendi doktoruma gitmiştim hemen. Yokmuş öyle bir şey. Siz siz olun önemli konularda tek doktorla tek ultrason cihazıyla yetinmeyin. Doğuranlara geçmiş olsun, bebekleri hayırlı olsun. darısı hayırlısıyla biz doğuramayanların başına.
benimki hep öle karşımda duran hemen fark ediyo kendini bi tarafa bi topluyo orası yumruk gibi delirtiyo beni çok fana bu şimdiden :)Biraz oturdum geçti. Bir tarafa yüklenmiş galiba bebiş, orası kocaman çıktı korktum:) Allah yardımcımız olsun.
Allah yardimcin olsun
listemiz ne durumda
1-@integralim
2-@sade kahve
3-@bebeem
4-@_rky
5-@tedybear
6-@Aruz38
7-@iyisintabi
8-@toochesvarmı
9-@perimavi1503
10-@arzummatrax
11-@adadenizada84
12-@ippeekkk
13-@cubuk kraker
14-@preg
15-@ilekinn
16@emili98
17-@EmiSemi
18-@habibe-eda
19-@melisim3507
20-@vafers
21-@_Ruha_
inşallah canm çok tesekkurler yarın kontrolum var ilk kez catı yapacak normal mı sezeryanmı karar verecek sabırsızca yarını beklıyorum:)canım açılma varsa denerler, benim açılmam yoktu denediler, bebek kanala girmedi, iğne falan yaptılar biraz zor oldu ama doğurdum çok şükür, darısı başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?