• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sezeryandan da korkuyorum suni sancıdan da, e kendi kendine de geldiği yok veletin. Mecbur birini seçicez. Son günlerde muhatap olduğum tek soru Daha doğmadı mı? Doğmadı kardeşim doğmuyor işte halala :63: erken gelirse diye ağustosun başından beri hazır hastane çantamız. Ben ona bakıyorum o bana. Küf tutucak nerdeyse :KK53:
benim çantada öyle. hrşeyi ütüledim koydum kesin buruş buruş oldu.takvim de bitti bugün.hayırlısı...
dün gece biraz araştırsım da açılma yada sancı yokken suniyle normal doğum yapan yok nette göremedim hiç.ya illa bi belirtisi olmuş da öyle suni almış.ben almıcam suni.sezaryenden de cok korkuyorum bari birinin acısını yaşıyayım ikisini birden yaşamaktansa...

Farkli bi doktora gittik bugün ama hiiic caktirmadik kanal meselesini ya dedim yüzü kanala girdiginden gözükmüyor artık dimi dedim evet dedi :KK45: normal dogumdan korkuyor musun dedi yoo dedim bi sıkıntı yoksa :KK51: sancilar normal çıktı bayamin birinci gününe kadar uzayabilir dedi ki biliyordum onu diger doktordan :KK52: cumartesi cagirdi tekrar surpriz yapsa da yatirsa beni ne kaa güzel olur :KK36:

canim kac gun oldu dogum yapali?
benim karnim kucuktu zaten ama sezeryan sonrasi cok az kuculdu.simdi bir hafta oldu biraz daha indi.ameliyattan dolayi sislik.ilk cocukta sisliklerim 3 aya yakin surmustu.tahmini 1 senede vucut toparlar.

dogum yapanlara bisey soracaktim.
bebeginiz dogum kilosunu kac gunde toparladi?kac kilo vermisti.

6 gün oldu canım, içinde löp löp su var gibi, 1 yıl ne kadar uzun bir süre, bebişime değer ama yine de çok üzülüyorum ;(

Benim 2.gün sonunda 215 gr kaybetmişti, 5. Günde 205 gr.ını almıştı. Doğum kilosuna ulaştı yani, inşallah vermez :nazar::nazar:
Zaten miniğim 3190 doğdu:KK46: senin nasıl?

Hamisler rahim ağzı kısalması doğumun yaklaştığını mi belirtiyor yani bebek kanala mi girmiş ?

Doktoru beklemekten yeserdim onceden 40-50 sanci cikiyordu oda gitti Ben napcam ya bayramda dogurmak istemiyorum bi yolu olmali aglayacam artik.

Kızlar şu anki durumumuz bu kedi gibi :KK48::KK48:
Evet hala hamileyiz :)))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 56
Doktoru beklemekten yeserdim onceden 40-50 sanci cikiyordu oda gitti Ben napcam ya bayramda dogurmak istemiyorum bi yolu olmali aglayacam artik.

Canım kendini strese sokma hiç inşallah kalmaz bayrama iyi şeyler düşün hep stres son zamanlarda çok kötü gerçekten

Dun aksamdan beri karnimin tamaminda sanci var sanki gaz sancisi gibi. Gece de ara ara kasilmalar oldu karnimin tamaminda ama hic saat araligina baadim cunku gaz sancisi gibi olan agri cok fazlaydi. Sabah yine ayni sancidan uyuyamadim saat 10 gibi gecti sancim. Boyle sancisi olan oldumu hic dogum sancisi olabilir mi? Off cok panik haldeyim persembe suni sanci verilecek keske gerek kalmadan kendi sancimla acilmam olsa:110:

Kızlar moralim çok bozuldu benim Bebeğin hareketleri az doktor suyu bulanmış dışkısını yapmış olabilir dedi perşembeye kadar takip edip ona göre Perşembe suni Sancı veririz dedi. Olmazsada sezeryan.. Hiç Açıklık yok Sancı yok nişan yok suni Sancı oluyormu bu durumda? Sezeryan olmak istemiyordum ben ne yapmalıyım bi akıl verin bana

Kızlar doktrdan geldim bende nst ye bagladı yine sancı çıkmadı pazar günü 40 haftam doluyomuş pazara kadar agrılarını başlat yoksa pazar suni sancı vericem dedi ilişkiye gir merdiven in çık yürüyş yap falan hurmayı sordm ye dedi ama ben suni sancı almak istemiyorm dktr pazarte iZne ayrılıyomş bi hafta yok iZne çıkmadan beni dogurtmak istiyo :63: millet 42 ye kadr bekliyo dedm 40 dokunca kakasını yapar yer dedi ben buraya yaZarm hasta kbul etmedi diye dedi korkutmaya çalıştı beni iyi kadındı aslında ya niye böyle yaptı :110:

Dun aksamdan beri karnimin tamaminda sanci var sanki gaz sancisi gibi. Gece de ara ara kasilmalar oldu karnimin tamaminda ama hic saat araligina baadim cunku gaz sancisi gibi olan agri cok fazlaydi. Sabah yine ayni sancidan uyuyamadim saat 10 gibi gecti sancim. Boyle sancisi olan oldumu hic dogum sancisi olabilir mi? Off cok panik haldeyim persembe suni sanci verilecek keske gerek kalmadan kendi sancimla acilmam olsa:110:
tabi canım bende 3-4gndür var gaz sancısı gibi tuvalete gidiyorum bişey yok gaz çıkıyor ıkın ıkın.bide bugün öyle hafifim sanki hamile değilim anneme diyom gidelim gezelim çarşıda :KK49::KK76:öyle enerjiğim bilmem hayır olsun:KK9::KK73:
bide yazmıştım ya arkadaşım suni sancı alıp doğurcak bugün diye suni verdiler 6cm oldu sezeryanla aldılar :cry:ikiside iyiler şükür bebek büyükmüş göya 4300 doğmuş çok tatlı ama maşaallah :nazar:
bence özelde olduğu için dr tatile gidicek bayrama gelmesin diye aldı:KK12:ben inanmıyorum bu özeldekilere:KK11:

Kızlar doktrdan geldim bende nst ye bagladı yine sancı çıkmadı pazar günü 40 haftam doluyomuş pazara kadar agrılarını başlat yoksa pazar suni sancı vericem dedi ilişkiye gir merdiven in çık yürüyş yap falan hurmayı sordm ye dedi ama ben suni sancı almak istemiyorm dktr pazarte iZne ayrılıyomş bi hafta yok iZne çıkmadan beni dogurtmak istiyo :63: millet 42 ye kadr bekliyo dedm 40 dokunca kakasını yapar yer dedi ben buraya yaZarm hasta kbul etmedi diye dedi korkutmaya çalıştı beni iyi kadındı aslında ya niye böyle yaptı :110:
ya işte bu drlar çok bencil nasıl ya millet bekliyor nezaman olursa ozaman çok kızıyorum tatile çıkıcaklar diye bakalım ben devlete gidiyorum benim durum ne olacak:KK12:

tabi canım bende 3-4gndür var gaz sancısı gibi tuvalete gidiyorum bişey yok gaz çıkıyor ıkın ıkın.bide bugün öyle hafifim sanki hamile değilim anneme diyom gidelim gezelim çarşıda :KK49::KK76:öyle enerjiğim bilmem hayır olsun:KK9::KK73:
bide yazmıştım ya arkadaşım suni sancı alıp doğurcak bugün diye suni verdiler 6cm oldu sezeryanla aldılar :cry:ikiside iyiler şükür bebek büyükmüş göya 4300 doğmuş çok tatlı ama maşaallah :nazar:
bence özelde olduğu için dr tatile gidicek bayrama gelmesin diye aldı:KK12:ben inanmıyorum bu özeldekilere:KK11:

Ay benimki de tam bayramın 4. günü doğacak ultrasona göre. Doktor bayramda olmasın diye bir şey yapar mı diye aklıma geliyor benim de.

Back