- 5 Mayıs 2011
- 505
- 115
- 123
Bu soruyu ben de merak ediyorum, inşallag alıyoruzdur ya, ya da bir kısım alalım en azından. 15-23 Eylül arası yatmaya başlayacak dediler.Öğretmen arkadaşlar.eğitim odeneği alacak mıyız biz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu soruyu ben de merak ediyorum, inşallag alıyoruzdur ya, ya da bir kısım alalım en azından. 15-23 Eylül arası yatmaya başlayacak dediler.Öğretmen arkadaşlar.eğitim odeneği alacak mıyız biz?
benim çantada öyle. hrşeyi ütüledim koydum kesin buruş buruş oldu.takvim de bitti bugün.hayırlısı...Sezeryandan da korkuyorum suni sancıdan da, e kendi kendine de geldiği yok veletin. Mecbur birini seçicez. Son günlerde muhatap olduğum tek soru Daha doğmadı mı? Doğmadı kardeşim doğmuyor işte halala erken gelirse diye ağustosun başından beri hazır hastane çantamız. Ben ona bakıyorum o bana. Küf tutucak nerdeyse
Benm anladığım mem den mem e değişio bu iş. Dediğin gibi anlıcz zamanı gelnceBu soruyu ben de merak ediyorum, inşallag alıyoruzdur ya, ya da bir kısım alalım en azından. 15-23 Eylül arası yatmaya başlayacak dediler.
canim kac gun oldu dogum yapali?
benim karnim kucuktu zaten ama sezeryan sonrasi cok az kuculdu.simdi bir hafta oldu biraz daha indi.ameliyattan dolayi sislik.ilk cocukta sisliklerim 3 aya yakin surmustu.tahmini 1 senede vucut toparlar.
dogum yapanlara bisey soracaktim.
bebeginiz dogum kilosunu kac gunde toparladi?kac kilo vermisti.
Ben alacağımızı biliyorum, inş alırız yaniÖğretmen arkadaşlar.eğitim odeneği alacak mıyız biz?
Doktoru beklemekten yeserdim onceden 40-50 sanci cikiyordu oda gitti Ben napcam ya bayramda dogurmak istemiyorum bi yolu olmali aglayacam artik.
oyle olmasi lazim kanala inince genisleyip kisaliyor diye biliyorumHamisler rahim ağzı kısalması doğumun yaklaştığını mi belirtiyor yani bebek kanala mi girmiş ?
Haberleşlm cnm bklm ne olckBen alacağımızı biliyorum, inş alırız yani
Alalım ya nolur, ben hep alırız diye düşünmültümÖğretmen arkadaşlar.eğitim odeneği alacak mıyız biz?
Ben de yalnizca ücretsiz izinde alinamiyor diye biliyorum.Alabiliriz diye umuyorum.Merakla bekliyorum acikcasi...Benm anladığım mem den mem e değişio bu iş. Dediğin gibi anlıcz zamanı gelnce
tabi canım bende 3-4gndür var gaz sancısı gibi tuvalete gidiyorum bişey yok gaz çıkıyor ıkın ıkın.bide bugün öyle hafifim sanki hamile değilim anneme diyom gidelim gezelim çarşıda öyle enerjiğim bilmem hayır olsunDun aksamdan beri karnimin tamaminda sanci var sanki gaz sancisi gibi. Gece de ara ara kasilmalar oldu karnimin tamaminda ama hic saat araligina baadim cunku gaz sancisi gibi olan agri cok fazlaydi. Sabah yine ayni sancidan uyuyamadim saat 10 gibi gecti sancim. Boyle sancisi olan oldumu hic dogum sancisi olabilir mi? Off cok panik haldeyim persembe suni sanci verilecek keske gerek kalmadan kendi sancimla acilmam olsa
ya işte bu drlar çok bencil nasıl ya millet bekliyor nezaman olursa ozaman çok kızıyorum tatile çıkıcaklar diye bakalım ben devlete gidiyorum benim durum ne olacakKızlar doktrdan geldim bende nst ye bagladı yine sancı çıkmadı pazar günü 40 haftam doluyomuş pazara kadar agrılarını başlat yoksa pazar suni sancı vericem dedi ilişkiye gir merdiven in çık yürüyş yap falan hurmayı sordm ye dedi ama ben suni sancı almak istemiyorm dktr pazarte iZne ayrılıyomş bi hafta yok iZne çıkmadan beni dogurtmak istiyo millet 42 ye kadr bekliyo dedm 40 dokunca kakasını yapar yer dedi ben buraya yaZarm hasta kbul etmedi diye dedi korkutmaya çalıştı beni iyi kadındı aslında ya niye böyle yaptı
tabi canım bende 3-4gndür var gaz sancısı gibi tuvalete gidiyorum bişey yok gaz çıkıyor ıkın ıkın.bide bugün öyle hafifim sanki hamile değilim anneme diyom gidelim gezelim çarşıda öyle enerjiğim bilmem hayır olsun
bide yazmıştım ya arkadaşım suni sancı alıp doğurcak bugün diye suni verdiler 6cm oldu sezeryanla aldılar ikiside iyiler şükür bebek büyükmüş göya 4300 doğmuş çok tatlı ama maşaallah
bence özelde olduğu için dr tatile gidicek bayrama gelmesin diye aldıben inanmıyorum bu özeldekilere