Kızlar doktrdan geldim bende nst ye bagladı yine sancı çıkmadı pazar günü 40 haftam doluyomuş pazara kadar agrılarını başlat yoksa pazar suni sancı vericem dedi ilişkiye gir merdiven in çık yürüyş yap falan hurmayı sordm ye dedi ama ben suni sancı almak istemiyorm dktr pazarte iZne ayrılıyomş bi hafta yok iZne çıkmadan beni dogurtmak istiyomillet 42 ye kadr bekliyo dedm 40 dokunca kakasını yapar yer dedi ben buraya yaZarm hasta kbul etmedi diye dedi korkutmaya çalıştı beni iyi kadındı aslında ya niye böyle yaptı
ben özeldeki drlara güvenmiyorum yaaaaAy benimki de tam bayramın 4. günü doğacak ultrasona göre. Doktor bayramda olmasın diye bir şey yapar mı diye aklıma geliyor benim de.
çok iyi demek kalp atışları normal güzel demek sancı olsa alttan muayne ediyor yada 3-4gün sonra tekrar gel diyor bana öyle dedi son nstde sancım var çıktı doğumun yakın dedi cuma gel dediBen o nst'yi anlamıyorum, doktor bakıyor nst çok iyi diyor. Ne demek o?
ben özeldeki drlara güvenmiyorum yaaaa
çok iyi demek kalp atışları normal güzel demek sancı olsa alttan muayne ediyor yada 3-4gün sonra tekrar gel diyor bana öyle dedi son nstde sancım var çıktı doğumun yakın dedi cuma gel dediinşaallah bakalım
Baklm bi verlsn haberleşlm biz alacak mıyız cnmBen de yalnizca ücretsiz izinde alinamiyor diye biliyorum.Alabiliriz diye umuyorum.Merakla bekliyorum acikcasi...
Teşekkür ederimm darısı tümHadi gözün aydın. Takvimimdış bile bitti, kendimi bütlere kalmış öğrenci gb hissediyoNormal doğum beklentisiyle hastaneye gittiğimde bakıp son dakika çatın müsait değil derse şoka girip anestezisiz doğum yapıcak kıvama gelirim herhalde
Karnım taş gibi oluyo ,hareketleri de pek hissetmiyorum arada kıprıo . taş gibi olunca karın doğum belirtisi mi oluyo acaba
Yaaa ben hurma yiyorum. Yürüyorum hareketliyim ama o ilişki olayı olmuyoTeşekkür ederimm darısı tüm
bekleyen annelere.Bana da kendi
gelmezse haftaya salı suni deneriz dedi
Bu hafta çook çalışmam lazım
yürüyüş,çömelip kalkma,merdiven
inip çıkma,sıcak duş bir de eş yardımı
İnşallah hicbirimiz icin suni sanciya gerek kalmaz.Epidural normal düşünüyo musun ?
Off ne Olcak bu halimz bnm de bayrama denk gelcek galibaEvet sertleşme oluyormuş diye okudum nette. Bende tık yok galiba yaBen günümde doğurayım istiyorum tam bayramda:)
Bizim dr cok iyi çok tatlıdır ama hiç demio öle seylerrrrrBanada doktr özellkle ilişkiye gir dedigiriyorz Zaten dedim e bol bol hurmada yedim ne biliyim sürekli dışardaymda yürüyormda dogum belirtileride var bi aydr belki ama dogmuyo işte benm karnım hep taş gibi hep kasılıyo ama yok yani bu kız benle oyun oynuyo bu hafta ne yapıp edip sancıları başlat dedi doktr
evet canım kasılma ona diyoruz benim kasılan taraf uyuşuk gibi oluyor.bi tarafı kalkıyor iniyor sıklaşmıyor ama saatte bir falan oluyor.bilmiyorum bugün ben çok iyi hissediyorum kendimi hayır olsun inşaallah bebeğin hareketleri azaldı normal olarak yeri dar artık kasılma gevşeme rahimin bebeği itmesini sağlıyor akardiyon gibi düşünün kasılıp gevşeyerek bebek aşşağı itiliyorKarnım taş gibi oluyo ,hareketleri de pek hissetmiyorum arada kıprıo . taş gibi olunca karın doğum belirtisi mi oluyo acaba
cnm birsey soracagım bebeğin kanaldamı suanda dr sunı denerız dedi kanala girmedende sunı denenebiliuormu acaba?Teşekkür ederimm darısı tüm
bekleyen annelere.Bana da kendi
gelmezse haftaya salı suni deneriz dedi
Bu hafta çook çalışmam lazım
yürüyüş,çömelip kalkma,merdiven
inip çıkma,sıcak duş bir de eş yardımı
İnşallah hicbirimiz icin suni sanciya gerek kalmaz.Epidural normal düşünüyo musun ?
inşallah canm istedıgın gıbı olur :) benmde bayramın 1. gunu gorunuyor sat a gore ama hıcbır belırtı yokEvet sertleşme oluyormuş diye okudum nette. Bende tık yok galiba yaBen günümde doğurayım istiyorum tam bayramda:)
inşallah canım allah gönlüne göre versşnHarika anlatmışsın canım çok heveslendirdin beni gerçektenherşeyşn yolunda gitmesine çok sevindim rabbim acısını göstermesin inşallah.anladığım kadarıyla spinalden epidurale göre daha çok memnun kalmışsın umarım bende kendim için en doğru seçimi yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?