- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Canim ayni sekilde kasiklarda ve belde agrilarim var.bebislerimiz buyuyor herhaldw canim ondan agriyorngaliba kasiklar.bel agrisi yasayanada oglan diyolar:) hayirlisi bakalim.bulantilar devam biseylet yiyince daha kotu oluyor migdem onun disinda bi sıkıntım yok sukiurler olsun.
bu durumda hemen imzamı değiştiyorumkızlarrrrrr slm,
bana dr daha 1 haftalıktr demişti ya, yarın yine gidicem kontrole bugün tekrar hcg ye baktırdm 4114 çıktı :))) ne kadarlıktır :)
ne bilim çoğu kişi cevap yazma zahmetinde bulunmuyor da alınganlık yaptığımdan değil ama gerçek bu genelde okurum ve yorum bile yapmam neyse kb belkide hormonlardan...
bu hafta azıldı gün içerisinde pek bulanmıyor ama sabahları öğürmeli bulantı devam aman sabah olsun razıyım gün boyu çok zordu.bir ara giremedim canım o sırada yazdıysan görememişimdir, cepten giriyorum bir de forum çok hızlı ilerliyor. kusuruma bakma nolursen en başından beri takip ettiğim bayansın, aynı günüz :) mide bulantıların nasıl peki?
Evet var ,lahana sarmasından tiksindim ,özellikle bişiy yok ama iştahım bugün kapalı ..ben karatay tarzı besleniyorum iki gündür ,Haklısın canım bu hafta yapayım en iyisi senin özellikle yemediğin bişeyler var mı
bu hafta azıldı gün içerisinde pek bulanmıyor ama sabahları öğürmeli bulantı devam aman sabah olsun razıyım gün boyu çok zordu.
ne zaman gidiceksin kontrole ?
14 şubatta e zaten 2 li tarama yapılıcak biliyorsun 11. 13. haftalardaaslında kendi dr uma randevum 16 şubatta ama ben 1 tane daha dr buldum ona da gitmek istiyorum ona da 9 şubata aldım randevu. 9 şubatta gidicem bakalım... mide bulantılarım geçsin de geri kalan herşeye razıyım, bütün günümü etkiliyor cidden kötü oluyorumsenin ne zaman kontrol canım?
canim 14 subat kacinci haftan oluyor ikili tets icin...14 şubatta e zaten 2 li tarama yapılıcak biliyorsun 11. 13. haftalarda
Gözünaydın canım. İnşallah ben de görürüm duyarım. Korkuyorum böyle belirti de olmayınca. Allah bağışlasın meleklerimizi bize sağlıklı bi şekilde inşallah. Bende adet olacakmışım gibi çok hafif kasık ağrısı oluyor bazen inanki ona bile seviniyorum ümitleniyorum. Hayırlısı hakkımızda ne diyim..canım hakkında hayırlısı olsun, benimde geçen çarşamba gittiğimde doktora 6+0 günlüktü kese göründü doktor boş görünüyor dedi bu salı gittim 6+6 yla uyumlu bebiş ve kalp atışlarını duyduk umarım sende duyarsın benimde çok mide bulantım olmuyor sabah erken kalktığım için zorlanıyorum göğüslerim şişti onlarda bazen artıyor ağrısı bazen azalıyor hakkında hayırlısı olsun, korkma
14 şubatta e zaten 2 li tarama yapılıcak biliyorsun 11. 13. haftalarda
Aynen bende öyleGözünaydın canım. İnşallah ben de görürüm duyarım. Korkuyorum böyle belirti de olmayınca. Allah bağışlasın meleklerimizi bize sağlıklı bi şekilde inşallah. Bende adet olacakmışım gibi çok hafif kasık ağrısı oluyor bazen inanki ona bile seviniyorum ümitleniyorum. Hayırlısı hakkımızda ne diyim..
mide bulantısına sakız iyi geliyor diyorlar canım, bol bol sakız çiğnemek lazımmış şekersiz :) bir denemek lazım bence
evet canım tecrübeyle sabit iki gündür yemekten sonra naneli şekersiz sakızlardan çiğniyorum hemen ferahlatıyo ağzımı.. bu da mideme etki ediyor tabi bulantıyı hafifletiyo ve unutturuyo..tavsiye ederim
Hayırlısı olsun cnm inşallah herşey güzel olacak.Gözünaydın canım. İnşallah ben de görürüm duyarım. Korkuyorum böyle belirti de olmayınca. Allah bağışlasın meleklerimizi bize sağlıklı bi şekilde inşallah. Bende adet olacakmışım gibi çok hafif kasık ağrısı oluyor bazen inanki ona bile seviniyorum ümitleniyorum. Hayırlısı hakkımızda ne diyim..
11. hafta oluyor dolu dolu 12ci haftanın içinde gitmiş olucam amacanim 14 subat kacinci haftan oluyor ikili tets icin...
o hafta yapar ister onların haftaları var geçince yanlış sonuçlar veriyor çünküaynen 16 şubatta gittiğimde dr gün verecek 2 li tarama için
anladim canim ben de 12.haftanin icinde yaptiracagim testi insallah...guzel sonuclar almak nasip olur umarim...11. hafta oluyor dolu dolu 12ci haftanın içinde gitmiş olucam ama
o hafta yapar ister onların haftaları var geçince yanlış sonuçlar veriyor çünkü
ktoantibiyotik ne kullanıyorsun cnm çoğu antibiyotik sindirim sistemini bozar muz patates haşlaması gibi takviyeler al istersen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?