• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Slm kızlar bugün kontrolüm vardı fasulyem 2.3 cm doktor hafta ile uyumlu dedi toxoplazma sonucum çıktı arkadaşlar söylemişmiydim 3 aydan önce geçirmisim Allaha Şükür bebisime bir rahatsızlık geçmez dedi doktor

Slm kızlar bugün kontrolüm vardı fasulyem 2.3 cm doktor hafta ile uyumlu dedi toxoplazma sonucum çıktı arkadaşlar söylemişmiydim 3 aydan önce geçirmisim Allaha Şükür bebisime bir rahatsızlık geçmez dedi doktor

İyi haberlerine çok sevindim. Maşallah büyümüş fasulye :)

aynen cnm daha önceden geçirdiğini söylemiştin. iyi haberlerine çok sevindim canım... Allah ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

Canm suan hastanedeym ozelde kendi doktoruma geldim nasil bu fi/tili kullanirsn ilk 3ay bunlari kullanamazsn dedi smdj bebege bakick cok uzgunm :KK43:

kto
iyide sana bu ilaçları kim neden verdi kendi dr sormadınmı ?

Tahmini doğum tarihimiz aynı canım seninle:)
Aynen canim ayni gozukuyo aslinda
04.09 gozukuyo
hastanede ama ben
burda boyle yapmisim
zaten o illaki oynar
ileri gelir sonuc olarak baktnmi bilmiyorm ama bebegimz burcuna goree cook uysal cok tertipli akilli bebek oluck insallah hatta o kadar cok sey gecermiski akillarindan onlari anlatabilmek icin diger aylarda dogan bebeklerden daha cabuk konusmaya baslarlarmis bence seninde bidahaki muayeneye kadar 3 cm gecer buyuk ihtimal saglikli olsnlarda bide benm doktor 10gunde bi cagiriyo sizin ne guzel belirli uzun aralarda cagiriyo :KK51:

iyide sana bu ilaçları kim neden verdi kendi dr sormadınmı ?
Devlette yaptirabilecegm testleri doktorm yazmisti yaptirsim ordaki doktr iltihabi gorunce tehlikeli dedi verdi bende suphede etsem ictm oda kadin dogum doktoru diye dusundum ama kendi doktorum bidhaa kullanma dedi :KK43:

kızlar bende bu sabah pembe lekelenme oldu kadın acile gittim ultrasonla baktı dr kese buyumus dedi bebek için haftaya gel dedi progestan verdi gunde 3 kere kullanmam için. su an çok agrım var fakat lekelenme kalmadı. nolur içimi rahatlatın bir sıkıntı olmasın :(((( bugun tam 5+6 gunluk olduk normal mi bebegin görülmemesi

kızlar bende bu sabah pembe lekelenme oldu kadın acile gittim ultrasonla baktı dr kese buyumus dedi bebek için haftaya gel dedi progestan verdi gunde 3 kere kullanmam için. su an çok agrım var fakat lekelenme kalmadı. nolur içimi rahatlatın bir sıkıntı olmasın :(((( bugun tam 5+6 gunluk olduk normal mi bebegin görülmemesi
normal bence canını sıkma ben de haftaya duyacağım kalp atışlarını merak etme

Kizlar bende bugun doktordan geldimde benimki sizinkinden 3 4 gun kucuk ama boyu 30mm dedi acaba boyu uzunmu olcak yoksa bi anormallikmi var kafam karisti cunku seninle ayni bi arkadasta 23mm yazmis graminida sormadm :cry:

inşallah kor
kızlar bende bu sabah pembe lekelenme oldu kadın acile gittim ultrasonla baktı dr kese buyumus dedi bebek için haftaya gel dedi progestan verdi gunde 3 kere kullanmam için. su an çok agrım var fakat lekelenme kalmadı. nolur içimi rahatlatın bir sıkıntı olmasın :KK43:((( bugun tam 5+6 gunluk olduk normal mi bebegin görülmemesi
ktuğun gibi bişey yoktur güzel düşün güzel olsun...doktorunda demiş zaten
kese buyumus die...
ağrılarınız nasıl.. bende çok fazla bel bazen karınmı kasıkmı karışık bi ağrı göğüslerde hasass..
ve bizde 5+6 haftalığız.

Yok kuzum cidden kirildim ben.
Ne demek etkileniyoruz kötü sonuclarinizi yazmayin demek.bizde bu sonucu keyfimizden almadik.allah böyle uygun gördü.ne istiyorlar ki hep hayat bal kaymak degil.burda okumazsin komsundan akrabandan duyarsin illaki kotu bisey.burasi herseye acik bi platform burda iyiyide kötüyü de okursun.etkileniceksen okumazsin.zaten bi ki kez paylasacak kötü sonuç alan bi daha kaybolup gidecek.hergun burda bu sekilde paylasim olmayacak.bizde merakli degiliz kötü tecrübe paylasmaya.neyse bosverr.gerek yok.aslinda bunlari da yazmaya gerek yoktu ama son bi icimi dokeyim dedim.

Wake bak burada defalarca kez bu yolda birbirimize destek olmalıyız cümleleri kuruldu. Insanlar bu cümleyi kurarken destek kelimesinin manasını henüz kavrayamamissa bu senin sorunun değil. Bu cümleyi kurup ardından da aksi bir şekilde paylaşım yapan şahısların ayıbı. Önce bunları bir ayırt et. Her insan kendine yakışanı yapar. Kendine yakistirabiliyorsa saygı duymak lazım. Ve açıkçası ben bu yapıdaki insanlara bırak kırılma hissi duymayı ortamda varlıklarını yoksaymayi tercih ediyorum. Bu cümleleri kim yazdı onu bilmiyorum yazdıklarım da herhangi bir şahsa yönelik değil kimse de üzerine alınıp cevap yazmasın. Zira dediğim gibi şahsa yönelik yazmıyorum tamamiyle insanlık vasıfları konusunda bir düşünce. Senin kirilman emin ol saçma. Bu yüzden gereksiz yazılara kırılmak yerine sana destek olan insanlara sarılıp önüne bakman gerekli...

çok geçmiş olsun canım ama idrar yolu enf vardı sanırım fitil ne alaka acaba neden verdiki :( Allaha emanet dikkat bol su iç birde...
Devlette yaptirabilecegm testleri doktorm yazmisti yaptirsim ordaki doktr iltihabi gorunce tehlikeli dedi verdi bende suphede etsem ictm oda kadin dogum doktoru diye dusundum ama kendi doktorum bidhaa kullanma dedi :KK43:

kızlar sadece şunu demeliyim ki tek bir dr a gitmeyin özellikle ilk aylarda. bir dr un gözünden kaçan şeyi başka dr görebilir. tabii bu benim tercihim . benimde şuan tek bir dr um var ve güveniyorum ama her ihtimale karşı başka dr da araştırdım. ilk çocuğum olduğu için çok endişeliyim
Evet canim haklisin bende hem devlet hemde ozel hastaneye gidiyorum..Allah bizi hayirli doktorlarla karsilastirsin. Bebeklerimizide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Aminnnn

Ayy masallahh canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. bende yarin o testi yaptircamm umarim benimkide iyi cikar..

Back