- 21 Aralık 2012
- 198
- 162
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar bugün kontrolüm vardı fasulyem 2.3 cm doktor hafta ile uyumlu dedi toxoplazma sonucum çıktı arkadaşlar söylemişmiydim 3 aydan önce geçirmisim Allaha Şükür bebisime bir rahatsızlık geçmez dedi doktor
Slm kızlar bugün kontrolüm vardı fasulyem 2.3 cm doktor hafta ile uyumlu dedi toxoplazma sonucum çıktı arkadaşlar söylemişmiydim 3 aydan önce geçirmisim Allaha Şükür bebisime bir rahatsızlık geçmez dedi doktor
iyide sana bu ilaçları kim neden verdi kendi dr sormadınmı ?Canm suan hastanedeym ozelde kendi doktoruma geldim nasil bu fi/tili kullanirsn ilk 3ay bunlari kullanamazsn dedi smdj bebege bakick cok uzgunm
kto
Hcg kaç cnm acaba ben de yarın gittiğimde pıt pıtları duyar mıuımKizlar bugun isyerindeydim yogun biir sekilde kahverengi akintim geldi doktora gittim kalp atisini duydum ilk kez :)cok tedirginim kızlar bol su ic dediiiii
Aynen canim ayni gozukuyo aslindaTahmini doğum tarihimiz aynı canım seninle:)
Devlette yaptirabilecegm testleri doktorm yazmisti yaptirsim ordaki doktr iltihabi gorunce tehlikeli dedi verdi bende suphede etsem ictm oda kadin dogum doktoru diye dusundum ama kendi doktorum bidhaa kullanma dediiyide sana bu ilaçları kim neden verdi kendi dr sormadınmı ?
merhaba günümüz aynıymış sizinle...bende haftaya gitcem doktr...yarın haber beklicem sizden kalp atışını duyup duymadığınızı erken mi acep die gtmedim daha daHcg kaç cnm acaba ben de yarın gittiğimde pıt pıtları duyar mıuım
normal bence canını sıkma ben de haftaya duyacağım kalp atışlarını merak etmekızlar bende bu sabah pembe lekelenme oldu kadın acile gittim ultrasonla baktı dr kese buyumus dedi bebek için haftaya gel dedi progestan verdi gunde 3 kere kullanmam için. su an çok agrım var fakat lekelenme kalmadı. nolur içimi rahatlatın bir sıkıntı olmasın ((( bugun tam 5+6 gunluk olduk normal mi bebegin görülmemesi
Kizlar bende bugun doktordan geldimde benimki sizinkinden 3 4 gun kucuk ama boyu 30mm dedi acaba boyu uzunmu olcak yoksa bi anormallikmi var kafam karisti cunku seninle ayni bi arkadasta 23mm yazmis graminida sormadmSlm kızlar bugün kontrolüm vardı fasulyem 2.3 cm doktor hafta ile uyumlu dedi toxoplazma sonucum çıktı arkadaşlar söylemişmiydim 3 aydan önce geçirmisim Allaha Şükür bebisime bir rahatsızlık geçmez dedi doktor
ktuğun gibi bişey yoktur güzel düşün güzel olsun...doktorunda demiş zatenkızlar bende bu sabah pembe lekelenme oldu kadın acile gittim ultrasonla baktı dr kese buyumus dedi bebek için haftaya gel dedi progestan verdi gunde 3 kere kullanmam için. su an çok agrım var fakat lekelenme kalmadı. nolur içimi rahatlatın bir sıkıntı olmasın ((( bugun tam 5+6 gunluk olduk normal mi bebegin görülmemesi
Yok kuzum cidden kirildim ben.
Ne demek etkileniyoruz kötü sonuclarinizi yazmayin demek.bizde bu sonucu keyfimizden almadik.allah böyle uygun gördü.ne istiyorlar ki hep hayat bal kaymak degil.burda okumazsin komsundan akrabandan duyarsin illaki kotu bisey.burasi herseye acik bi platform burda iyiyide kötüyü de okursun.etkileniceksen okumazsin.zaten bi ki kez paylasacak kötü sonuç alan bi daha kaybolup gidecek.hergun burda bu sekilde paylasim olmayacak.bizde merakli degiliz kötü tecrübe paylasmaya.neyse bosverr.gerek yok.aslinda bunlari da yazmaya gerek yoktu ama son bi icimi dokeyim dedim.
Valla cnm ilk hamile oldugumu ogrendimde 2 gun arayla 3 kez hcg bakilmisti yukselisi iyiydii insallah sende duyarsinHcg kaç cnm acaba ben de yarın gittiğimde pıt pıtları duyar mıuım
Devlette yaptirabilecegm testleri doktorm yazmisti yaptirsim ordaki doktr iltihabi gorunce tehlikeli dedi verdi bende suphede etsem ictm oda kadin dogum doktoru diye dusundum ama kendi doktorum bidhaa kullanma dedi
beni 19 şubatta çağırdı... o zamana 13 haftalık oluyormuş canım....kızlar ikili test için doktor ne zamana çağırdı acaba sizi
bende 19 şubatta gidicem canım 13 haftalık oluyor...14 şubatta e zaten 2 li tarama yapılıcak biliyorsun 11. 13. haftalarda
Evet canim haklisin bende hem devlet hemde ozel hastaneye gidiyorum..Allah bizi hayirli doktorlarla karsilastirsin. Bebeklerimizide saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Aminnnnkızlar sadece şunu demeliyim ki tek bir dr a gitmeyin özellikle ilk aylarda. bir dr un gözünden kaçan şeyi başka dr görebilir. tabii bu benim tercihim . benimde şuan tek bir dr um var ve güveniyorum ama her ihtimale karşı başka dr da araştırdım. ilk çocuğum olduğu için çok endişeliyim
Ayy masallahh canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. bende yarin o testi yaptircamm umarim benimkide iyi cikar..Slm kızlar bugün kontrolüm vardı fasulyem 2.3 cm doktor hafta ile uyumlu dedi toxoplazma sonucum çıktı arkadaşlar söylemişmiydim 3 aydan önce geçirmisim Allaha Şükür bebisime bir rahatsızlık geçmez dedi doktor