• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim ayni sekilde kasiklarda ve belde agrilarim var.bebislerimiz buyuyor herhaldw canim ondan agriyorngaliba kasiklar.bel agrisi yasayanada oglan diyolar:) hayirlisi bakalim.bulantilar devam biseylet yiyince daha kotu oluyor migdem onun disinda bi sıkıntım yok sukiurler olsun.

mide bulantısına sakız iyi geliyor diyorlar canım, bol bol sakız çiğnemek lazımmış şekersiz :) bir denemek lazım bence

ne bilim çoğu kişi cevap yazma zahmetinde bulunmuyor da alınganlık yaptığımdan değil ama gerçek bu genelde okurum ve yorum bile yapmam neyse kb belkide hormonlardan...

bir ara giremedim canım o sırada yazdıysan görememişimdir, cepten giriyorum bir de forum çok hızlı ilerliyor. kusuruma bakma nolur :( sen en başından beri takip ettiğim bayansın, aynı günüz :) mide bulantıların nasıl peki?

bir ara giremedim canım o sırada yazdıysan görememişimdir, cepten giriyorum bir de forum çok hızlı ilerliyor. kusuruma bakma nolur :KK43: sen en başından beri takip ettiğim bayansın, aynı günüz :) mide bulantıların nasıl peki?
bu hafta azıldı gün içerisinde pek bulanmıyor ama sabahları öğürmeli bulantı devam aman sabah olsun razıyım gün boyu çok zordu.
ne zaman gidiceksin kontrole ?

Haklısın canım bu hafta yapayım en iyisi senin özellikle yemediğin bişeyler var mı
Evet var ,lahana sarmasından tiksindim ,özellikle bişiy yok ama iştahım bugün kapalı ..ben karatay tarzı besleniyorum iki gündür ,

bu hafta azıldı gün içerisinde pek bulanmıyor ama sabahları öğürmeli bulantı devam aman sabah olsun razıyım gün boyu çok zordu.
ne zaman gidiceksin kontrole ?

aslında kendi dr uma randevum 16 şubatta ama ben 1 tane daha dr buldum ona da gitmek istiyorum ona da 9 şubata aldım randevu. 9 şubatta gidicem bakalım... mide bulantılarım geçsin de geri kalan herşeye razıyım, bütün günümü etkiliyor cidden kötü oluyorum :( senin ne zaman kontrol canım?

aslında kendi dr uma randevum 16 şubatta ama ben 1 tane daha dr buldum ona da gitmek istiyorum ona da 9 şubata aldım randevu. 9 şubatta gidicem bakalım... mide bulantılarım geçsin de geri kalan herşeye razıyım, bütün günümü etkiliyor cidden kötü oluyorum :KK43: senin ne zaman kontrol canım?
14 şubatta e zaten 2 li tarama yapılıcak biliyorsun 11. 13. haftalarda

canım hakkında hayırlısı olsun, benimde geçen çarşamba gittiğimde doktora 6+0 günlüktü kese göründü doktor boş görünüyor dedi bu salı gittim 6+6 yla uyumlu bebiş ve kalp atışlarını duyduk umarım sende duyarsın benimde çok mide bulantım olmuyor sabah erken kalktığım için zorlanıyorum göğüslerim şişti onlarda bazen artıyor ağrısı bazen azalıyor hakkında hayırlısı olsun, korkma
Gözünaydın canım. İnşallah ben de görürüm duyarım. Korkuyorum böyle belirti de olmayınca. Allah bağışlasın meleklerimizi bize sağlıklı bi şekilde inşallah. Bende adet olacakmışım gibi çok hafif kasık ağrısı oluyor bazen inanki ona bile seviniyorum ümitleniyorum. Hayırlısı hakkımızda ne diyim..

Gözünaydın canım. İnşallah ben de görürüm duyarım. Korkuyorum böyle belirti de olmayınca. Allah bağışlasın meleklerimizi bize sağlıklı bi şekilde inşallah. Bende adet olacakmışım gibi çok hafif kasık ağrısı oluyor bazen inanki ona bile seviniyorum ümitleniyorum. Hayırlısı hakkımızda ne diyim..
Aynen bende öyle ;)kasıklarım ağrıyınız mutlu oluyorum ..ne bulantı ne bişiy ..

mide bulantısına sakız iyi geliyor diyorlar canım, bol bol sakız çiğnemek lazımmış şekersiz :) bir denemek lazım bence

evet canım tecrübeyle sabit iki gündür yemekten sonra naneli şekersiz sakızlardan çiğniyorum hemen ferahlatıyo ağzımı.. bu da mideme etki ediyor tabi bulantıyı hafifletiyo ve unutturuyo..tavsiye ederim

evet canım tecrübeyle sabit iki gündür yemekten sonra naneli şekersiz sakızlardan çiğniyorum hemen ferahlatıyo ağzımı.. bu da mideme etki ediyor tabi bulantıyı hafifletiyo ve unutturuyo..tavsiye ederim

mutlaka deneyeceğim :) ay inş geçer bulantılar, sağol canım...

Selam anneler ve bebişler. .

Biz kontrolden kontrolden şimdi geldik çok şükür herşey yolunda dedi haftasına uyumluymus meleğim

ama aklıma birşey takıldı ultrason kağıdında bana boyu olarak gösterdiği yerin yanında 7w3d yaziyor ama benim şu anda 7w6d olmam lazim ki ultrason kağıdının üstünde öyle yazıyor acaba ufak bi gerilik olabilir mi bebeğim de boyu 1.21 cm sizin ki bu hafta ve günlerde kaç cm di?

Hayırlısı olsun cnm inşallah herşey güzel olacak.

Canm suan hastanedeym ozelde kendi doktoruma geldim nasil bu fi/tili kullanirsn ilk 3ay bunlari kullanamazsn dedi smdj bebege bakick cok uzgunm :KK43:
antibiyotik ne kullanıyorsun cnm çoğu antibiyotik sindirim sistemini bozar muz patates haşlaması gibi takviyeler al istersen....
kto

Back