• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar yarın doktora gidicm. 6+0da sadece kese görünmüştü doktor boş gebelik olabilir demişti. Ama kesenin büyüdüğünü söylemişti. 13 mm olmuş kese ama bebek görünmüyor. Yarın 7+4 olacak inşallah ama korkuyorum çok yine görünmezse ümidimi kesicem malesef. Ve işin kötüsü hiçbir belirtim de yok mide bulantm fln hiç yok. Doktorum mide bulantısının iyiye işaret olduğunu söylemişti mide yaşayan arkadaşlar niye sıkıntı yapıyolar ki mutlu olsunlar bence. Allah büyüktür en iyisini bilir deyip tevekkül ediyorum artık yarın inşallah güzel haberlerle dönerim. Dualarınızı bekliyorum

Kizlar antibiyotik ve fitiller benj su gibo ishal yapti ayni zamanda istifta ediyorum napmaliym sizve yan etkimi ?? :KK43::KK43:

Hayırlı olsun. Eylül annelerine ilk katılan anne adayı diye biliyorum. hayırlı uğurlu olsun :)
sağol cnm evet ilk lerdeniz inş. iyi güzel huzurlu olur hepimiz için..
nasıl bulantıların ?
benim şükür 24 saatten azaldı sabahları yoğun ama gün içrisinde azaldığı için çok mutluyum

Kizlar antibiyotik ve fitiller benj su gibo ishal yapti ayni zamanda istifta ediyorum napmaliym sizve yan etkimi ?? :KK43::KK43:
antibiyotik ne kullanıyorsun cnm çoğu antibiyotik sindirim sistemini bozar muz patates haşlaması gibi takviyeler al istersen....

Yok kuzum cidden kirildim ben.
Ne demek etkileniyoruz kötü sonuclarinizi yazmayin demek.bizde bu sonucu keyfimizden almadik.allah böyle uygun gördü.ne istiyorlar ki hep hayat bal kaymak degil.burda okumazsin komsundan akrabandan duyarsin illaki kotu bisey.burasi herseye acik bi platform burda iyiyide kötüyü de okursun.etkileniceksen okumazsin.zaten bi ki kez paylasacak kötü sonuç alan bi daha kaybolup gidecek.hergun burda bu sekilde paylasim olmayacak.bizde merakli degiliz kötü tecrübe paylasmaya.neyse bosverr.gerek yok.aslinda bunlari da yazmaya gerek yoktu ama son bi icimi dokeyim dedim.

burası bizim hem olumlu hem de olumsuz şeylerimizi paylaşacağımız bir yer. başkasından iyi şeyler duyduğunda " aaa neden bende böyle olmuyor" deyip kötüye yoranda var , kötü şeyler paylaşılıncada bundan bilgi edinen de.... ben anlamıyorum bu insanları cidden ! kimse burada kötü paylaşım yapmak istemez ama burada herşeyimizi paylaşıcaz ki bilgili bir gebelik geçirelim. hayat ne yazıkki laylaylom değil hanımlar....

Kızlar yarın doktora gidicm. 6+0da sadece kese görünmüştü doktor boş gebelik olabilir demişti. Ama kesenin büyüdüğünü söylemişti. 13 mm olmuş kese ama bebek görünmüyor. Yarın 7+4 olacak inşallah ama korkuyorum çok yine görünmezse ümidimi kesicem malesef. Ve işin kötüsü hiçbir belirtim de yok mide bulantm fln hiç yok. Doktorum mide bulantısının iyiye işaret olduğunu söylemişti mide yaşayan arkadaşlar niye sıkıntı yapıyolar ki mutlu olsunlar bence. Allah büyüktür en iyisini bilir deyip tevekkül ediyorum artık yarın inşallah güzel haberlerle dönerim. Dualarınızı bekliyorum
İnş haberlerle gelirsin canım :)moralini bozma

canım hakkında hayırlısı olsun, benimde geçen çarşamba gittiğimde doktora 6+0 günlüktü kese göründü doktor boş görünüyor dedi bu salı gittim 6+6 yla uyumlu bebiş ve kalp atışlarını duyduk umarım sende duyarsın benimde çok mide bulantım olmuyor sabah erken kalktığım için zorlanıyorum göğüslerim şişti onlarda bazen artıyor ağrısı bazen azalıyor hakkında hayırlısı olsun, korkma

Midesi bulamayanlar nasıl besleniyorsunuz kızlar dikkat edebiliyormusunyz :)midesi bulunanlar nasıl ,hiçmi bişiy yenmiyor kızlar

burası bizim hem olumlu hem de olumsuz şeylerimizi paylaşacağımız bir yer. başkasından iyi şeyler duyduğunda " aaa neden bende böyle olmuyor" deyip kötüye yoranda var , kötü şeyler paylaşılıncada bundan bilgi edinen de.... ben anlamıyorum bu insanları cidden ! kimse burada kötü paylaşım yapmak istemez ama burada herşeyimizi paylaşıcaz ki bilgili bir gebelik geçirelim. hayat ne yazıkki laylaylom değil hanımlar....
Katılıyorum sana canım W wake nolur sende bu tür sözlere bakıp kırılma Allah kimseyi evladıyla sınamasın kim derdi canımızın ağrımasından mutluluk duyucaz bi gün göğsümüzde yada belimizde ağrı olmasa korkuyoruz değilki onu kaybetmek hepimiz senin yerinde olabilirdik tabiki birbirimize destek olucaz yoksa buraya niye yazıyoruz

Midesi bulamayanlar nasıl besleniyorsunuz kızlar dikkat edebiliyormusunyz :)midesi bulunanlar nasıl ,hiçmi bişiy yenmiyor kızlar
mide bulantısı çok kötü arkadaşımdan biliyorum kızcağız ne yese çıkarıyordu, çok zayıflamıştı benim midem bulanmıyor çok şükür kilo problemim var doktor şekerli unlu mamullerden uzak dur dedi.
Hafta da 4 gün yumurta
2 gün balık (küçük balık)
bol kuru baklagiller, sebze yemeği, kırmızı et
bol bol su ve günde bir avuç içini geçmeyecek kadar ceviz-badem
her gün süt-yoğurt
kesinlikle tam buğday ekmeği
meyvede günde 3 adeti geçmeyecek dedi doktorum, uymaya çalışıyorum.

Canım benim bulantım var ama çok nadir sürekli değil daha çok meyve sebze yiyorum ve özellikle maydanoz, çörekotu,kafeinli içecekler, çiğ yumurta ve iyi pişmemiş etten uzak duruyorum bide tavuktan çok tiksiniyorum

Mrb arkadaslar bende eylul annesi olucam ins
20 aralik son adet tarihim
Ikinci bebegimi bekliyorum
Bulantilarim ve halsizligim var ama ilki gibi diil
Pazartesi gunu kalp atisi aldik bizde
merhaba hoş geldin hayırlı oldn..
benimde 2.bebeğim inşallah...son adetim de 19 aralık aramızda 1 gün var...kalp atışınızı duymanıza sevindim ..bende haftaya gitcem keseyide kalpatışınıda duyarız inşallah..

Kızlar hazır meyve sularında kafein var mı biliyomusunuz doktor kabızlık olmasın demişti kayısı suyu içeyim dedim

rpesa, post: 39137671, member: 546155"]kızlar bugün sabah tuvalete girdiğimde peçeteye biraz açık kahve akıntı geldi.dünde karnım ve kasıklarım biraz fazla ağrımıştı.sonra işe geldiğimde yine peçeteyle sildiğimde açık kahve olarak geldi.doktoru aradım.göriyim seni dedi.hastaneye nasıl gittiğimi bilmiyorum.ultrasonda baktı bebeğin iyi dedi ama riske atmamak için 10 gün rapor vericem dedi.yatak istirahatı yapmamı söyledi.zaten progestan iğne kullanıyordum hergün.tüp bebek ile hamile kaldığım için tüp bebek doktorum üç aya kadar kullanmamı söylemişti.içimdeki korku geçmedi hala inşallah birşey olmaz.bu üç ay önemli dedi dokturum.[/QUOTE]
benimki de tüp bebek bende jel olanını kullanıyorum bide esrofem kullanıyorum

="gizemgul00, post: 39139451, member: 617498"]Kızlar hazır meyve sularında kafein var mı biliyomusunuz doktor kabızlık olmasın demişti kayısı suyu içeyim dedim[/QUOTE]
bendede var o sorun canım kayısı yiyorum bol bol katı şeyler yememege çalışıyorum

Back