- 29 Ağustos 2014
- 723
- 812
- 53
- 39
En gec ben gidoyorum galiba kizlar :)23 subat.nasil sabredecem11. hafta oluyor dolu dolu 12ci haftanın içinde gitmiş olucam ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En gec ben gidoyorum galiba kizlar :)23 subat.nasil sabredecem11. hafta oluyor dolu dolu 12ci haftanın içinde gitmiş olucam ama
Hayir canim ben heralde 25 subatEn gec ben gidoyorum galiba kizlar :)23 subat.nasil sabredecem
Senin adına çok sevindim canım inş bizde cumartesi hayırlı haberini alırız bende testleri yaptırmayı düşünmüyorum zaten araştırdığımda kesin sonuç değilmiş sonuç ne olursa olsun zaten doğurucam o yüzden hiç strese gerek yok benceBugun kontrolum vardııı 9 haftalık 23 mm lik miniğim gayet saglıklı cok sukur... 18 Subata doktorum randevu verdı ıkılı test ıcın, benım suan kafam karısık yaptırma dıyenler cok fazla ıkılı testı.... Her ne olursa olsun dogurcagım ıcın bende yaptırma taraftarı degılım ama bılmıyorumm kafam cok karısık... Rabbım bır sıkıntı vermesın ınsallah
Bende aynı fıkırdeyım ama yınede kafam net degıl... Insallah ctesı guzel haberler alırsın sendeSenin adına çok sevindim canım inş bizde cumartesi hayırlı haberini alırız bende testleri yaptırmayı düşünmüyorum zaten araştırdığımda kesin sonuç değilmiş sonuç ne olursa olsun zaten doğurucam o yüzden hiç strese gerek yok bence
Canim Dr bana da fitil verdi bi sakıncası mi varmış.Kizlar bende doktordan ciktim allahasukur bebegim cook iyi kalbini tekrar gosterdi boyuda uzun masaallah haftaha buyumus cok mutlu oldum fitil bidaha kullanmiyorz dedi sizinde aklnzda olsun her doktora inanmayn bebege zarar verirmis organlari gelisiyo sonucta muz patates yicekmisim yogurt ishal icin
3 mm değildir cnm o 30 mm dir.3ml dedigim 3cm oluyo herhalde ayy kucuck ya daha tombik geldi bana
Sağol canım Allahın izniyle inşallah güzel olur hepimiz içinHayırlısı olsun cnm inşallah herşey güzel olacak.
Offf benim bunları okurken bile midem bulandı . 2 haftada 3 kilo verdim makarnyla besleniyor sadecemide bulantısı çok kötü arkadaşımdan biliyorum kızcağız ne yese çıkarıyordu, çok zayıflamıştı benim midem bulanmıyor çok şükür kilo problemim var doktor şekerli unlu mamullerden uzak dur dedi.
Hafta da 4 gün yumurta
2 gün balık (küçük balık)
bol kuru baklagiller, sebze yemeği, kırmızı et
bol bol su ve günde bir avuç içini geçmeyecek kadar ceviz-badem
her gün süt-yoğurt
kesinlikle tam buğday ekmeği
meyvede günde 3 adeti geçmeyecek dedi doktorum, uymaya çalışıyorum.
Evet canim ozeldeki doktoruma gittim hemde iyi bi doktor cok hastasi var yani bildigine eminimki ilacin icinde de 3aya kadar olan hamileelre verilirken dikkatli olunmalidir yaziyodu bana devltten doktor vermisti dunde yazmistim guvenemedim diye yan etki yapti ishal kendi doktoruma gittim kesinlikle fitil kullanmiyoruz 3bitine kadar dedi tehlikeliymis bebek icin , ama obur ictigim tek gecelik toz iltihap ilacinin bi zarari yokmus oyle soyledi oda gecirmistr dediCanim Dr bana da fitil verdi bi sakıncası mi varmış.
Bende kilo verdim canim uzulme bende cok istifra ediyorm ama bak 10 haftadakilern 2 cmiOfff benim bunları okurken bile midem bulandı . 2 haftada 3 kilo verdim makarnyla besleniyor sadece
Evet canm yanls yazmisim 30ml yani 3cm mi oluyo :)3 mm değildir cnm o 30 mm dir.
Maşallah canım bizimki ne kadar oldu acaba. 7. Haftada 10 mm di. 6 şubatta bir dahaki kontrolum meraktan catlayacagim.Bende kilo verdim canim uzulme bende cok istifra ediyorm ama bak 10 haftadakilern 2 cmi
gecmisken benim 3cmbebegim onemli olan bebegin saglkli olmasi bosver
Evet canikom:)Evet canm yanls yazmisim 30ml yani 3cm mi oluyo :)
Tahmini doğum tarihimiz aynı canım seninle:)Evet canm yanls yazmisim 30ml yani 3cm mi oluyo :)