• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
peki sen kusuyor musun canim yoksa sadece ogurme ve tiksinme mi var
ilk bebeğimde de bunda da her sabah kusma var. ama o zamana kadar mide sindirmiş olduğundan sadece sapsarı safra kusuyorum. Bazen kustuktan sonra o gün çok rahat geçiyor. Bazense çıkarmama rağmen gün boyu midem bulanıyor. bu hafta baya düzelmiştim. Dün kayınvalidem çok ağır bir yemek yapmış çok yağlıydı. O tekrar midemi bozdu :(

Canim nasil geciyor hamileligin?ne zamana cagirdi bidaha seni?ben subatin 23 une gidicem nasil baklicem bilmiyorum:)

canım bugünlerde kasık ve bel ağrılarım var. 16 sında tekrar gidicem. bir de ben her ihtimale karşı kendi dr umun haricinde dr araştırdım. olurda kendisine birşey olur burada olmaz vs vs diye... mide bulantılarım geçmişti şu sıralar yine arttı. uykuya eğilim yine arttı. senin nasıl geçiyor canım ?

mide bulantısı çok kötü arkadaşımdan biliyorum kızcağız ne yese çıkarıyordu, çok zayıflamıştı benim midem bulanmıyor çok şükür kilo problemim var doktor şekerli unlu mamullerden uzak dur dedi.
Hafta da 4 gün yumurta
2 gün balık (küçük balık)
bol kuru baklagiller, sebze yemeği, kırmızı et
bol bol su ve günde bir avuç içini geçmeyecek kadar ceviz-badem
her gün süt-yoğurt
kesinlikle tam buğday ekmeği
meyvede günde 3 adeti geçmeyecek dedi doktorum, uymaya çalışıyorum.
Aynen cnm hiç kendini hamileymişim gibi hissediyormuşuz :)ben daha hissetmiyorum ya bulantım falan biliyim yok ;)

Canım benim bulantım var ama çok nadir sürekli değil daha çok meyve sebze yiyorum ve özellikle maydanoz, çörekotu,kafeinli içecekler, çiğ yumurta ve iyi pişmemiş etten uzak duruyorum bide tavuktan çok tiksiniyorum
Hmm anladım cnm ,bulantın inş tez elden geçer ,bişiy yiyemiyorsunuz çok ,tavuk yeme zaten ya hormonlu

Bende dün gittim 6+5 dedi karindan baktı bebeği ve kalp atışlarında gördü ve 5 tüp kan aldılar bütün tahlillerin yapılsın dedi
aramizda bir gün var senle
Ya canım ben dun doktor sırasında cok sıkıstım benden oncekı bayan muayneye gırdıgnde bende lavaboya gıtmıstım sıkısık olunması gerekıyormus muanede belkıde bebegım o yuZden gozukmedı karından vajınal ultrasınla gozuktu hemen ilk gebelik ya herseyi yavas yavaa öğrenıyoruz işte bidakıne sıkısık gıderım artık

Kızlar hazır meyve sularında kafein var mı biliyomusunuz doktor kabızlık olmasın demişti kayısı suyu içeyim dedim
canım akşamdan kayısıyı suya ıslat sabah önce suyunu iç sonra kayısısını ye çok iyi geliyor, hazır meyve sularında koruyucu fln var elimizden geldiğince hazır gıdalardan uzak durmalıyız bence

Midesi bulamayanlar nasıl besleniyorsunuz kızlar dikkat edebiliyormusunyz :)midesi bulunanlar nasıl ,hiçmi bişiy yenmiyor kızlar
dun butun gun 2 dilim ekmek cok az peynir kraker ve havuc yedim ve aksam hepsini geri cikardim...ve kusarken karin kaslarini yoruyorsun haliyle...midesi bulanmayan arkadaslar bizim yerimize de yiyin afiyetler olsun....

burası bizim hem olumlu hem de olumsuz şeylerimizi paylaşacağımız bir yer. başkasından iyi şeyler duyduğunda " aaa neden bende böyle olmuyor" deyip kötüye yoranda var , kötü şeyler paylaşılıncada bundan bilgi edinen de.... ben anlamıyorum bu insanları cidden ! kimse burada kötü paylaşım yapmak istemez ama burada herşeyimizi paylaşıcaz ki bilgili bir gebelik geçirelim. hayat ne yazıkki laylaylom değil hanımlar....

benim paylaşımımdan rahatsız olmuşlardı ama ben bir şeyler yazıp kimseyi kırmak istemedim.. sıkıntısı olanlara ben hep destek oldum :( burda iyi yada kötü haberlerimizi durumuzu merak eden arkadaşlar vardı. sadece bilgi vermek ve veda etmek istedim. kimseye sıkıntı vermek değil. kendinize iyi bakın arkadaşlar allah bebişlerinizi sag sağlım kucağınıza almanızı nasip etsin
Sevgiler

canım bugünlerde kasık ve bel ağrılarım var. 16 sında tekrar gidicem. bir de ben her ihtimale karşı kendi dr umun haricinde dr araştırdım. olurda kendisine birşey olur burada olmaz vs vs diye... mide bulantılarım geçmişti şu sıralar yine arttı. uykuya eğilim yine arttı. senin nasıl geçiyor canım ?
Canim ayni sekilde kasiklarda ve belde agrilarim var.bebislerimiz buyuyor herhaldw canim ondan agriyorngaliba kasiklar.bel agrisi yasayanada oglan diyolar:) hayirlisi bakalim.bulantilar devam biseylet yiyince daha kotu oluyor migdem onun disinda bi sıkıntım yok sukiurler olsun.

kızlar günde 1 fincan türk kahvesi içmede sakınca varmı..
haftaya sorcam da şimdi içerken bi sorayım size dedim....

benim paylaşımımdan rahatsız olmuşlardı ama ben bir şeyler yazıp kimseyi kırmak istemedim.. sıkıntısı olanlara ben hep destek oldum :KK43: burda iyi yada kötü haberlerimizi durumuzu merak eden arkadaşlar vardı. sadece bilgi vermek ve veda etmek istedim. kimseye sıkıntı vermek değil. kendinize iyi bakın arkadaşlar allah bebişlerinizi sag sağlım kucağınıza almanızı nasip etsin
Sevgiler

ben bu olaylara çok sinirleniyorum inan ki... rahatsız olan bakmasın yazıya. sanki hayat çok laylaylom da ... şaka gibi. seni her zaman burada görmek isterim canım. inş en kısa zamanda tekrar anne adayı olursun :) sen çok iyi birisin, Allah ım en kısa zamanda gönlüne göre versin canım. öpüyorum

kızlarrrrrr slm,

bana dr daha 1 haftalıktr demişti ya, yarın yine gidicem kontrole bugün tekrar hcg ye baktırdm 4114 çıktı :))) ne kadarlıktır :)

Kızlar şimdi doktordan geldim kesemi gördük çok şükür.yalnız kafama birşey takıldı öncedende iki düşüğüm olduğu için doktor önlem olarak bağışıklığı güçlendirmesi,vücudun bebeği reddetmemesi için prednol yazdı doğuma kadar kullanacakmışım.sonuçta kortizon ve çok yan etkileri olduğu yazıyor nette.hatta doktorum özellikle açıkladı neden verdiğini,bu kadar Ayrıntılı açıklıyorum çünkü başka doktorlar çevreden vs kullanma diyenler olabilir ama sen bana güven dedi.çok korkuyorum kızlar kullanmalı mıyım sizce?

canımmmmm inan ki görmedim yazını yemin ederim :KK43: bulantılarım bu hafta biraz arttı canım geçen hafta daha iyiydim ama inş 12. haftada geçer diyorlar... beklemedeyim canım
ne bilim çoğu kişi cevap yazma zahmetinde bulunmuyor da alınganlık yaptığımdan değil ama gerçek bu genelde okurum ve yorum bile yapmam neyse kb belkide hormonlardan...

Back