2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tamda sancim basladi diye seviniyordum ama kacti 10 dk da bir 6 dk bir geldi ve geldigi gibide gitti. Simdi de mide agrisi yanma ve bulanti basladi. Off sanirim ben normal doguramicam. 40+2 bitti bugun bakalim daha ne kadar beklice.

40+2 gün oldu banada. Bizimkilerin gelmeye niyeti pek yok. Heyecan ve korku git gide artiyo

Bence yürümenin kesinlikle etkisi var. En azından bende.. Kasılmalarımı arttırıyor.

Herkese ii geceler, bu saatte benim gibi ayakta olan varmı bilmiyorum ama bi sorum olacak 10 dk bir gelen ama çok kısa süren 15sn falan ve cok hafif şiddette adet ağrısına benzer ağrım var. Doğum sancısı olabilir mi? En son perşembe günü Dr gittim çatı muaynem yapıldı ne sancı ne açılma hiç bi doğum belirtisi yoktu. Artık dogsun istiyorum die aceba psikolojik mi.öf bilemiyorum hic

Benimde hafif siddette dedigin gibi agrim oluyor ama duzenli degil. Dogum sancisi olabilir daha once bu sekilde yazip doguma gidenler olmustu. Hadi hayirlisi bakalim takip et 5 dk duserse hastaneye git cnm. Darisi basima artik

Bende Varım son haftaya girdik allahın izniyle ama sanki doğmayacak
son 10 günde 9 doğurmak bizimkisi evet bir kez daha öğreniyorumki her işin başı sabırezanlar okunuyor Rabbim ezanlar yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla kolaylıkla en hayırlı zamanda doğum yapıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbiz bilemiyoruz neyin hayır neyin şer olduğunu sabırsızız aceleciyiciz sana teslim olduk ya Rab bize sabır selamet hayırlı akibet nasip eyle

Amin

Merhaba kızlar anca fırsat bulabildim, 9 Eylül'de oğluşumu spinal sezeryanla kucağıma aldım. Malesef normal doğum kısmet olmadı, kemik yapım kordon derken sonunda suyu da tamamen bitmiş doktor hiç suyu yoktu iyi ki almışız dedi.. Hayırlısını istedim hayırlısı böyleydi demek.. 2. Bebek olunca şimdi bir de büyük oğlumla da ilgilenmek zorunda kalıuorum, Allah hepinize kolaylık versin
yabanci hayat canım çok üzüldüm Allah sabır versin sağlık sıhhat versin kuzucuğuna.. Bir an önce tekrar kavuşursunuz inşallah.. Ilaç dozunda nasıl hata yaparlar bu kadar önemli bir konuda aklıma almıyor.. Yerinde olsam kesinlikle dava açarım hastaneye..

Gülerek, sağlıcakla büyüt yavrunu inş canım

kizlar o kasilma dediginiz sey nasil bisey ben hala 20.haftalarda gibiyim nolcak benim halim ekim annesi olucam sanirim :)

Bende Varım son haftaya girdik allahın izniyle ama sanki doğmayacak
Bende varım ama ben yrn sabah kavusuyorum inş meleğime sezeryan olucak ilk bebeğim sezeryandı buda mecbur ole inş sağsağlim kavusalımda bekleyebıldığimiz kadar bekledık sancılarım var nstde artık alalım dedi doktor sağlıkla hepimiz kavusalım inş Rabbim kimsenın emeklerını zayi etmesin dua eder sızlerdende dua beklerım inş

Ekime kalmayız inş canım Yaaa doğsunlar artık ... Bu arada 9 ay geçti kasılma nedir hala Anlayamıyorum
Canim ins vakti geldiğinde kendiliğinden geliyor benim yaklaşık doğumdan 2 hafta önce adet sancıların bel ağrılarım oluyordu dogum yapacağım gun afet sancim dediğim sadece kadınının alt kisminda oluyordu burada karnının heryerinde yayıldı ve düzensiz sancılar başladı sabaha karşı dayanamadım dr gittim ve 5 cm açıklık varmış 39+4 dogum yaptım canimmm

Canım gözünaydın bende inşallah spinal yada epidural sezeryan istiyorum doğum hikayeni bekliyorum müsait olduğunda miniğini benim yerime bool bool kokla miss gibidir eminim şimdi

Son hazırlıklarrrr
Keçeden dolap süsünü ben yaptım.
Bebek günlüğümüz ve çikolatalarımız
Kapı süsümüz de hazırlık aşamasında dogurmadan bitirirsem atarım

Eklentiler

• IMG_20150912_232721.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20150912_232032.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20150912_231852.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…