• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim meme ucum yok sadece ilk sarı sütümü verebildik ondan sonra da yara oldu zaten pombayla uğraştık kan geldi hep mama veriyoruz içim içimi yiyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun 3 gün oldu ya almazsa memeyi napıcam
Sağma elektrikli makinadan alsan ...meme ucunu iyileştirdikten sonra sağarsın

Hepimiz aynıyız:KK3:aynı şapşiklik ilk dogumu yapan herkeste varrr:KK30: olsun tatlı şapşiklikleer bunlar. Hamişiz. Az kaldı mazeretimiz de cok:-)
Ay bi de ne aldığımı, kaç tane aldığımı, içinde neler olduğunu vs. hepsini unuttum iyi mi:) sen yazınca hatırladım:) hafıza kalmadı bende hamilelikte:)

Kızlar geçen cuna topuk kani vermiştik bugün yine aradılar tsh yuksek çıkmış bi daha verdik bugün.aranan oldu mu aranız da.normalde sıkıntı olmayinca aramiyorlar .Canım çok sıkıldı
Valla canım biz de bugün eşimle bunu konuştuk. 1 ay oldu biz vereli topuk kanını, aramadılar henüz. Ordaki hemşire demişti, bi sorun olursa ararız yoksa aramayız . Ben de bi sorayım demiştim.

Canım o seni ve torununu düşünmüyorsa sakın üzülme sen kendini ve bebeğini düşün annen olmasa bile elbette yanında seni düşünen başka birileri vardır. Benim annemde öyle son konuştuğumuzda sadece kaç günün kaldı diye sordu o kadar. Ne ben ne torunu umrunda bile değiliz ama çok şükür ki yalnız değilim annem yerine koyduğum anneannem var yanımda birlikte doğumumu bekliyoruz. 2 tane teyzem var onlarda doğar doğmaz gelicekler hergün arayıp soruyorlar. Ben her zaman diyorum rabbim anneden yüzünü güldürmedi ama çok şükür ki 3 tane anne verdi bana kendi annemi aratmıyorlar.
Sende hiç üzülme sıkma canını evladına kavuşacağın günü düşün sadece rabbim yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah :KK19:
Yine de insan annesinin eksikliğini hissediyor. Yasayıp sağlıklı olmasına ragmen gereken ilgiyi göremiyorsa özellikle! Bide benim kimsem yok yanımda. Hamileyken deli gibi koşturdugum arkadaslarımdan bile en azından ahde vefa olsun diye bile karsılık göremedim. E buda benim salaklıgım galiba. Bilmiyorm ama son haftalarımı hep üzülerek gecirdim. Sırf bu yuzden yoksa masAllah cok iyi ve eglenceli gecti bunun haricinde:(

Kızlar ben dün saat 11gibi doğum yaptım :)normal doğum oldu ,devlet hastanesindekendi sancmla ,1cm acıklıkla gitmiştim ,şükür fatma zehra kızımız 2700gr doğdu ,hemen memeyi tuttu ,uslu bir bebek ,minicik :)doğum hikayem yakında yazıcam inş
Ay cnm benim ya çok şükür biliyor musun hiç aklından çıkmıyor 30 cu haftayı göreyim diyilin bak kızın kollarında şimdi rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

Amine Gökçe canım kızımız
Bugün ziyarete gittik kızım ağlamaktan kıpkırmızı olmuş emzir me ye girdim emerken bile içini çeke çeke ağlıyor du psikolojim bozuldu
Çok sağol dualarinizi bekliyorum.
Rabbim sizin evlatlarinizà da sağlık sıhhat versin
Dualarım seninle cnm çok üzüldüm başınıza gelenlere rabbim şifa versin biran önce inşallah

olur olur olmazmı :confused:Hoppanasıl vaziyetler hergün paylaşalım bugün benim kasılmalarım çok ve aşşaya doğru bi baskı var öyle seviniyomki hadi inşaallah modundayım:KK73::KK6:
Ben de yuruyorum ama tık yok.zorlanıyorum yürürken ama iyi gelir diyorlar ondan zorluyorum kendimi . Kasılmalar oluyor ama eskisi kadar çok hareket etmiyo babym

Bu zamana kadar çok hızlı geçti diyordum canım geçecek bir şekilde ama hala şaka gibi geliyor bir bebeğimin olucagı ama en fazla 15 gün sonra Allah'ın izniyle olucak bebişler
Benim de öyle :) saka gibi geliyor ya bilmiyorum 3 yil oldu evleneli gerçekten bebisimiz mi olacak şimdi diyorum :)

Kesinlikle ama kesinlikle 500tl değil 5000 tl yi bile hakediyor epidural! Konfor için sezaryeni seçen o kadar çok kişi varken normal doğum düşünüyorsan ve epidural imkanın varsa kaçırmak çok büyük hata, o kdr sööliim :)

kesinlikle epidural normal istiyorum.1 değil 10 tane doğurulur diyo yaptıranlar

Hımm değer diyorsunuz yanı.Hiç aklımda yoktu yakın bi arkadaşım yeni doğum yaptı epidural normal.Kesinlikle tavsiye etti.Doktora yan etkilerini sordum herşeyin yan etkisi var su zehirlenmesini duydunuz mu hiç dedi.Haklı tabi bakalım hayırlısı artık.

Ben de yuruyorum ama tık yok.zorlanıyorum yürürken ama iyi gelir diyorlar ondan zorluyorum kendimi . Kasılmalar oluyor ama eskisi kadar çok hareket etmiyo babym
Benim doktora yürüsem ya da doğumu başlatıcak başka şeyler varsa denesem dedim de, onların bilimsel geçerliliği kanıtlanmışlığı yok ama istiyosan yürü dedi :KK53: benim doktor mu tuhaf, diğerleri mi bilmiyorym. Benim de işime geldi açıkçası, yan gelip yatıyorum :-):-)

Yine de insan annesinin eksikliğini hissediyor. Yasayıp sağlıklı olmasına ragmen gereken ilgiyi göremiyorsa özellikle! Bide benim kimsem yok yanımda. Hamileyken deli gibi koşturdugum arkadaslarımdan bile en azından ahde vefa olsun diye bile karsılık göremedim. E buda benim salaklıgım galiba. Bilmiyorm ama son haftalarımı hep üzülerek gecirdim. Sırf bu yuzden yoksa masAllah cok iyi ve eglenceli gecti bunun haricinde:KK43:
Haklısın canım tabiki üzülür insan.
Birde çevrende zamanında yanında olduğun insanların şuan seni yalnız bırakmasını asla kendi salaklığın olarak görme, ihtiyacın olduğunda ortadan kaybolmuşlarsa bırak kayboldukları yerde kalsınlar daha iyi demek ki gerçek dost değillermiş bundan sonrs ona göre davranırsın. Sen eşine ve evladına sarıl onlarla mutlu huzurlu ol inşallah bir ömür.

@ayka777 cnm hayırlı olsun bebişin! Rabbim analı babalı büyütsün inşallah! Zor bi bekleme süreci geçirdin, genel anestezi ve sonrası da zor ama ben naçizane sana sakin olmanı ve tadını çıkarmanı önereceğim.. Hep başıma gelen şey, feryat figan ediyorum ama sonrasında pişman oluyorum bazı sıkıntılı olaylarda. Sütün de gelir, ağrıların da geçer, evinde aşkınızı da yaşarsınız bebişinle.. Hepsi olacak Allahın izniyle, ama sen derin nefes al, geçeceğini düşün ve vücudunu ve bebeğini stresten arındır şimdi. Tüm acıların geçecek..
Okadar samimi yazmissinki suanki durumum aynen.aciyo canim stresliyim yuruyemiyorum bebegime bakamiyorum Allah annemden razi olsun ama acim nezmn gececek hic bilmiyorum annelik yapamiyorum.cok tesekkur ederim canim samimiyetinden desteginden dolayi

Back