Sağma elektrikli makinadan alsan ...meme ucunu iyileştirdikten sonra sağarsınBenim meme ucum yok sadece ilk sarı sütümü verebildik ondan sonra da yara oldu zaten pombayla uğraştık kan geldi hep mama veriyoruz içim içimi yiyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun 3 gün oldu ya almazsa memeyi napıcam
Ay bi de ne aldığımı, kaç tane aldığımı, içinde neler olduğunu vs. hepsini unuttum iyi mi:) sen yazınca hatırladım:) hafıza kalmadı bende hamilelikte:)Hepimiz aynıyızaynı şapşiklik ilk dogumu yapan herkeste varrr olsun tatlı şapşiklikleer bunlar. Hamişiz. Az kaldı mazeretimiz de cok
Valla canım biz de bugün eşimle bunu konuştuk. 1 ay oldu biz vereli topuk kanını, aramadılar henüz. Ordaki hemşire demişti, bi sorun olursa ararız yoksa aramayız . Ben de bi sorayım demiştim.Kızlar geçen cuna topuk kani vermiştik bugün yine aradılar tsh yuksek çıkmış bi daha verdik bugün.aranan oldu mu aranız da.normalde sıkıntı olmayinca aramiyorlar .Canım çok sıkıldı
Canım mamayı kaşıkla dene, olmadı yenidoğan ucu olan bi biberonla dene. Gelir zaten sütün yakında merak etme. Sağlıkla büyüt inş yavrunu.Kizlar sutum yok nolur bi yol gosterin bebegim ac mama da almiyo
dimi sorma napalım gerçek olunca anlayacağız yaniinşaallah anlarız yani
Bende Varım son haftaya girdik allahın izniyle ama sanki doğmayacak
Biz 270 küsür günü nasıl geçirdikBende Varım son haftaya girdik allahın izniyle ama sanki doğmayacak
Yine de insan annesinin eksikliğini hissediyor. Yasayıp sağlıklı olmasına ragmen gereken ilgiyi göremiyorsa özellikle! Bide benim kimsem yok yanımda. Hamileyken deli gibi koşturdugum arkadaslarımdan bile en azından ahde vefa olsun diye bile karsılık göremedim. E buda benim salaklıgım galiba. Bilmiyorm ama son haftalarımı hep üzülerek gecirdim. Sırf bu yuzden yoksa masAllah cok iyi ve eglenceli gecti bunun haricindeCanım o seni ve torununu düşünmüyorsa sakın üzülme sen kendini ve bebeğini düşün annen olmasa bile elbette yanında seni düşünen başka birileri vardır. Benim annemde öyle son konuştuğumuzda sadece kaç günün kaldı diye sordu o kadar. Ne ben ne torunu umrunda bile değiliz ama çok şükür ki yalnız değilim annem yerine koyduğum anneannem var yanımda birlikte doğumumu bekliyoruz. 2 tane teyzem var onlarda doğar doğmaz gelicekler hergün arayıp soruyorlar. Ben her zaman diyorum rabbim anneden yüzünü güldürmedi ama çok şükür ki 3 tane anne verdi bana kendi annemi aratmıyorlar.
Sende hiç üzülme sıkma canını evladına kavuşacağın günü düşün sadece rabbim yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Bide bennnBende Varım son haftaya girdik allahın izniyle ama sanki doğmayacak
Ay cnm benim ya çok şükür biliyor musun hiç aklından çıkmıyor 30 cu haftayı göreyim diyilin bak kızın kollarında şimdi rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar ben dün saat 11gibi doğum yaptım :)normal doğum oldu ,devlet hastanesindekendi sancmla ,1cm acıklıkla gitmiştim ,şükür fatma zehra kızımız 2700gr doğdu ,hemen memeyi tuttu ,uslu bir bebek ,minicik :)doğum hikayem yakında yazıcam inş
Dualarım seninle cnm çok üzüldüm başınıza gelenlere rabbim şifa versin biran önce inşallahAmine Gökçe canım kızımız
Bugün ziyarete gittik kızım ağlamaktan kıpkırmızı olmuş emzir me ye girdim emerken bile içini çeke çeke ağlıyor du psikolojim bozuldu
Çok sağol dualarinizi bekliyorum.
Rabbim sizin evlatlarinizà da sağlık sıhhat versin
Bu zamana kadar çok hızlı geçti diyordum canım geçecek bir şekilde ama hala şaka gibi geliyor bir bebeğimin olucagı ama en fazla 15 gün sonra Allah'ın izniyle olucak bebişlerBiz 270 küsür günü nasıl geçirdik
Ben de yuruyorum ama tık yok.zorlanıyorum yürürken ama iyi gelir diyorlar ondan zorluyorum kendimi . Kasılmalar oluyor ama eskisi kadar çok hareket etmiyo babymolur olur olmazmınasıl vaziyetler hergün paylaşalım bugün benim kasılmalarım çok ve aşşaya doğru bi baskı var öyle seviniyomki hadi inşaallah modundayım
Benim de öyle :) saka gibi geliyor ya bilmiyorum 3 yil oldu evleneli gerçekten bebisimiz mi olacak şimdi diyorum :)Bu zamana kadar çok hızlı geçti diyordum canım geçecek bir şekilde ama hala şaka gibi geliyor bir bebeğimin olucagı ama en fazla 15 gün sonra Allah'ın izniyle olucak bebişler
Kesinlikle ama kesinlikle 500tl değil 5000 tl yi bile hakediyor epidural! Konfor için sezaryeni seçen o kadar çok kişi varken normal doğum düşünüyorsan ve epidural imkanın varsa kaçırmak çok büyük hata, o kdr sööliim :)
kesinlikle epidural normal istiyorum.1 değil 10 tane doğurulur diyo yaptıranlar
Benim doktora yürüsem ya da doğumu başlatıcak başka şeyler varsa denesem dedim de, onların bilimsel geçerliliği kanıtlanmışlığı yok ama istiyosan yürü dediBen de yuruyorum ama tık yok.zorlanıyorum yürürken ama iyi gelir diyorlar ondan zorluyorum kendimi . Kasılmalar oluyor ama eskisi kadar çok hareket etmiyo babym
Haklısın canım tabiki üzülür insan.Yine de insan annesinin eksikliğini hissediyor. Yasayıp sağlıklı olmasına ragmen gereken ilgiyi göremiyorsa özellikle! Bide benim kimsem yok yanımda. Hamileyken deli gibi koşturdugum arkadaslarımdan bile en azından ahde vefa olsun diye bile karsılık göremedim. E buda benim salaklıgım galiba. Bilmiyorm ama son haftalarımı hep üzülerek gecirdim. Sırf bu yuzden yoksa masAllah cok iyi ve eglenceli gecti bunun haricinde
Amin canim rabbim cumlemize evlatlarimizin bagislasinnAllah bağışlasın gözün aydın. Rabbim acılarını göstermesin
Okadar samimi yazmissinki suanki durumum aynen.aciyo canim stresliyim yuruyemiyorum bebegime bakamiyorum Allah annemden razi olsun ama acim nezmn gececek hic bilmiyorum annelik yapamiyorum.cok tesekkur ederim canim samimiyetinden desteginden dolayi@ayka777 cnm hayırlı olsun bebişin! Rabbim analı babalı büyütsün inşallah! Zor bi bekleme süreci geçirdin, genel anestezi ve sonrası da zor ama ben naçizane sana sakin olmanı ve tadını çıkarmanı önereceğim.. Hep başıma gelen şey, feryat figan ediyorum ama sonrasında pişman oluyorum bazı sıkıntılı olaylarda. Sütün de gelir, ağrıların da geçer, evinde aşkınızı da yaşarsınız bebişinle.. Hepsi olacak Allahın izniyle, ama sen derin nefes al, geçeceğini düşün ve vücudunu ve bebeğini stresten arındır şimdi. Tüm acıların geçecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?