2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağma elektrikli makinadan alsan ...meme ucunu iyileştirdikten sonra sağarsın

Hepimiz aynıyızaynı şapşiklik ilk dogumu yapan herkeste varrr olsun tatlı şapşiklikleer bunlar. Hamişiz. Az kaldı mazeretimiz de cok
Ay bi de ne aldığımı, kaç tane aldığımı, içinde neler olduğunu vs. hepsini unuttum iyi mi:) sen yazınca hatırladım:) hafıza kalmadı bende hamilelikte:)

Kızlar geçen cuna topuk kani vermiştik bugün yine aradılar tsh yuksek çıkmış bi daha verdik bugün.aranan oldu mu aranız da.normalde sıkıntı olmayinca aramiyorlar .Canım çok sıkıldı
Valla canım biz de bugün eşimle bunu konuştuk. 1 ay oldu biz vereli topuk kanını, aramadılar henüz. Ordaki hemşire demişti, bi sorun olursa ararız yoksa aramayız . Ben de bi sorayım demiştim.

Yine de insan annesinin eksikliğini hissediyor. Yasayıp sağlıklı olmasına ragmen gereken ilgiyi göremiyorsa özellikle! Bide benim kimsem yok yanımda. Hamileyken deli gibi koşturdugum arkadaslarımdan bile en azından ahde vefa olsun diye bile karsılık göremedim. E buda benim salaklıgım galiba. Bilmiyorm ama son haftalarımı hep üzülerek gecirdim. Sırf bu yuzden yoksa masAllah cok iyi ve eglenceli gecti bunun haricinde

Ay cnm benim ya çok şükür biliyor musun hiç aklından çıkmıyor 30 cu haftayı göreyim diyilin bak kızın kollarında şimdi rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

Dualarım seninle cnm çok üzüldüm başınıza gelenlere rabbim şifa versin biran önce inşallah

olur olur olmazmı nasıl vaziyetler hergün paylaşalım bugün benim kasılmalarım çok ve aşşaya doğru bi baskı var öyle seviniyomki hadi inşaallah modundayım
Ben de yuruyorum ama tık yok.zorlanıyorum yürürken ama iyi gelir diyorlar ondan zorluyorum kendimi . Kasılmalar oluyor ama eskisi kadar çok hareket etmiyo babym

Bu zamana kadar çok hızlı geçti diyordum canım geçecek bir şekilde ama hala şaka gibi geliyor bir bebeğimin olucagı ama en fazla 15 gün sonra Allah'ın izniyle olucak bebişler
Benim de öyle :) saka gibi geliyor ya bilmiyorum 3 yil oldu evleneli gerçekten bebisimiz mi olacak şimdi diyorum :)

kesinlikle epidural normal istiyorum.1 değil 10 tane doğurulur diyo yaptıranlar

Hımm değer diyorsunuz yanı.Hiç aklımda yoktu yakın bi arkadaşım yeni doğum yaptı epidural normal.Kesinlikle tavsiye etti.Doktora yan etkilerini sordum herşeyin yan etkisi var su zehirlenmesini duydunuz mu hiç dedi.Haklı tabi bakalım hayırlısı artık.

Ben de yuruyorum ama tık yok.zorlanıyorum yürürken ama iyi gelir diyorlar ondan zorluyorum kendimi . Kasılmalar oluyor ama eskisi kadar çok hareket etmiyo babym
Benim doktora yürüsem ya da doğumu başlatıcak başka şeyler varsa denesem dedim de, onların bilimsel geçerliliği kanıtlanmışlığı yok ama istiyosan yürü dedi benim doktor mu tuhaf, diğerleri mi bilmiyorym. Benim de işime geldi açıkçası, yan gelip yatıyorum

Haklısın canım tabiki üzülür insan.
Birde çevrende zamanında yanında olduğun insanların şuan seni yalnız bırakmasını asla kendi salaklığın olarak görme, ihtiyacın olduğunda ortadan kaybolmuşlarsa bırak kayboldukları yerde kalsınlar daha iyi demek ki gerçek dost değillermiş bundan sonrs ona göre davranırsın. Sen eşine ve evladına sarıl onlarla mutlu huzurlu ol inşallah bir ömür.

Okadar samimi yazmissinki suanki durumum aynen.aciyo canim stresliyim yuruyemiyorum bebegime bakamiyorum Allah annemden razi olsun ama acim nezmn gececek hic bilmiyorum annelik yapamiyorum.cok tesekkur ederim canim samimiyetinden desteginden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…