• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar herkese çok selamlar.hayırlısıyla 09.09.2015 doğum yaptım.epidural normal doğumla oğlum dünyaya geldi çok şükür.biraz sıkıntılı birkaç gün geçirdiğim için yazamadım.şimdi çok iyiyiz.ALLAHIM hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.günü gelen arkadaşlara tavsiyem sabredin sonunda evladınızı kucağınıza almanın mutluluğunu dünyada ki hiçbir şeye değişmeyeceksiniz.:nazar:

="suuuuu, post: 42597584, memcanım.2Epidural sear herkese çok selamlar.hayırlısıyla 09.09.2015 doğum yaptım.epidural normal doğumla oğlum dünyaya geldi çok şükür.biraz sıkıntılı birkaç gün geçirdiğim için yazamadım.şimdi çok iyiyiz.ALLAHIM hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.günü gelen arkadaşlara tavsiyem sabredin sonunda evladınızı kucağınıza almanın mutluluğunu dünyada ki hiçbir şeye değişmeyeceksiniz.:nazar:

Geçmiş olsun Allah size bagislasin bebeğinizi canim.
Epiduralden memnun kaldın mı tavsiye eder misin ? Ben de düşünüyorum da nasip olursa.

Al canım bence ben ilk iki gün kullandım yoğun kanama varken çok iyi oluyo depend almıştım ben kilot şeklinde giyilenlerden

Kilot şeklinde olanlar zor olmuyormu canım dikişlerden ötürü belki benim yanımda kaynanam olucak ondan bukonuda yardım isteyemem direk bez şeklinde olanlardanmı alsam acaba?

P Patates01 canım benimde 21 günlük oldu ogluşum ısırgan otu rezene tahin helvası yiyorum eczanede humana çayı aldım dere otu çok güzel süt yapıyor bide kuru dut ve inciri duydum onuda uygulucam yarım lt kaynamis suyun içine bir avuç kuru dut atıyorsun saat tut 5dk kaynicakmis iliyinca suyuyla beraber yersin çok etkiliymis 2 hafta sonrada kuru incirli yapacakmisiz yine yarım lt sütün içine 4 5 tane incir at yine 5dk kaynasin valla canım çok güzel süt yapiyormus bude bol bol su iç hii Bide şey duydum halis zeytinyağın içine çörek otu ve limon sıkıp ekmek bandirip yicekmisiz oda sütün kalitesini arttiriyormus ben hepsini yapmaya çalışıyorum sanada tavsiye ederim

kızlar herkese çok selamlar.hayırlısıyla 09.09.2015 doğum yaptım.epidural normal doğumla oğlum dünyaya geldi çok şükür.biraz sıkıntılı birkaç gün geçirdiğim için yazamadım.şimdi çok iyiyiz.ALLAHIM hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.günü gelen arkadaşlara tavsiyem sabredin sonunda evladınızı kucağınıza almanın mutluluğunu dünyada ki hiçbir şeye değişmeyeceksiniz.:nazar:
Ne sikintin oldu canim bende epidural normal istiyorum tecrubeni paylasirmisin? Gozun aydin bu arada Darisi bize..

Canım gözünaydın bende inşallah spinal yada epidural sezeryan istiyorum doğum hikayeni bekliyorum müsait olduğunda miniğini benim yerime bool bool kokla miss gibidir eminim şimdi ☺️

Canım ben Ssvd yani sezeryan sonrası normal doğum çok istiyordum, ilk doğumum sezeryandı. Ancak senin gibi benim de üst kemikte basıklık çıktı. Ssvd yi destekleyen doktorum bile üzüldü, çok isterdim denemeyi dedi. Sonra sezeryan için doğumun başlamasına karar verdik. Kordon da boynuna dolanmış aynı hafta, ama onu önemsemedi doktor. Beklemeye devam ettik ben normal doğuma hazırlandığım gibi yürüyüş hareket hurmaya devam ettim. Sonra doktorum devlette olduğu için ve hastane sezeryan için pek güzel olmadığı için 2 ayrı doktora daha gittim. Ilk gittiğim kendi doktorumun eşiydi, kadın çok soğuk ve mesafeliydi. Iyi elektrik almadım hiç. Ayrıca sezeryan da olsa taleplerim vardı, doğumda bebeğimin yanımda kalmasını istiyordum. Hemen yanıma verilmesini emzirmeyi istiyordum pek sıcak bakmadı. Ilk doğumda bebeğimi hemen alamadığım için sonrasında beni beklerken çok ağladığı için kötü etkilenmiştim çünkü.. Belki çok önemli değil ama ben önemsemiştim, her neyse, başka bir doktora daha gittim, annemin doktoruna. Bizimle çok ilgilendi, ultrasonda çok detaylı baktı kordonda sorun yoktu ancak su hiç göremiyorum ben dedi. Sancılar için beklersek ginde 2 nst çektirirsem ve yatarak beklersem bekleyebileceğini söyledi. Ancak bebeğin olumsuz etkilenme riski vardı. Bana bıraktı benim de içime sinmedi ertesi güne yattım dinlenerek bol su içerek bekledim ve sabah sezeryan oldum. Malesef eşim yetişemedi. Ha bu arada bebeğimin ameliyatta yanımda kalmasını kabul etti, ameliyat Hakkaten güzeldi, ekip çok ilgili ve neşeliydi, hiç stres olmadım tek olmama rağmen. Ilk seEryanım epiduraldi. Belimden katater takılmış o sırada bacağımda tuhaf elektriklenmeler olmuş ve beni korkutmuştu. Spinalde öyle değil, iğne hızlıca uygulandı ve 30 snde etkisini gösterdi. Beni yatırdılar perdeyi çektiler. Doktorum tüm ekibe bebeğin kalacağını tembih etti tek tek.. Ameliyat başladıktan 4 dk sonra bebeğim doğdu, 12.49da.. Hemen alıp giydirip yanıma koydular, yanağını seve seve ameliyatın bitmesini bekledim. Bebeğim sesimi duyduğu sürece ağlamadı hiç. Sonra doktor acıkmıştır diye emzirmemi söyledi, biraz da emzirdim:) sonra bebeğimle birlikte çıktık ameliyathaneden..sonrasında tartmaya götürdüler odama çıktım hemen geldi, ayrılmamış olduk yani.. Normal doğum içimde bir ukte olarak kaldı ama ben hep hayırlısını istedim eminim öyle de oldu.. Israr edebileceğim bir durum yoktu. Hem bir önceki sezeryan hem kordon hem su azlığı hem de çatı basıklığı vardı.. Keşkesiz bir sezeryan oldu binşükür maşallah...

Son düzenleme:
ACIL ACİL hanımlar şimdi heyecanla yazıyorum wc ye girdim kahverengi Akıntı gelmiş ben ne yapayım şimdi bilemedim doktorum kan gelirse gel demişti ama kahverengi gelmiş Bügünde pazar

Canım bir tanıdığımın nişanı ptesi gelmiş sancı beklemiş cuma günü doğum yapmış istersen sancını bekle gerçi sen yazalı çok olmuş :) inşallah doğum olmuştur güzel haberlerini bekliyorum.

Doğum yapan annelere bir sorum var kızlar bu hafta sezeryan olucam yanıma yeteri kadar ped aldım ama sizce hasta bezi almalımıyım ?
Benim ihtiyacım olmadı canım, sadece ilk gazlı bezi tutsun diye verdiler hastaneden, kanamayı takip ederken yani. Sonraki pedde çıkardılar. 1 tane kullanıldı yani. Ped olarak kotexin en büyük boyunu kullanıyorum ben. Pamuklu olduğu için tahriş de etmiyor. Kanama sezeryanda çok olmuor

Canım ben Ssvd yani sezeryan sonrası normal doğum çok istiyordum, ilk doğumum sezeryandı. Ancak senin gibi benim de üst kemikte basıklık çıktı. Ssvd yi destekleyen doktorum bile üzüldü, çok isterdim denemeyi dedi. Sonra sezeryan için doğumun başlamasına karar verdik. Kordon da boynuna dolanmış aynı hafta, ama onu önemsemedi doktor. Beklemeye devam ettik ben normal doğuma hazırlandığım gibi yürüyüş hareket hurmaya devam ettim. Sonra doktorum devlette olduğu için ve hastane sezeryan için pek güzel olmadığı için 2 ayrı doktora daha gittim. Ilk gittiğim kendi doktorumun eşiydi, kadın çok soğuk ve mesafeliydi. Iyi elektrik almadım hiç. Ayrıca sezeryan da olsa taleplerim vardı, doğumda bebeğimin yanımda kalmasını istiyordum. Hemen yanıma verilmesini emzirmeyi istiyordum pek sıcak bakmadı. Ilk doğumda bebeğimi hemen alamadığım için sonrasında beni beklerken çok ağladığı için kötü etkilenmiştim çünkü.. Belki çok önemli değil ama ben önemsemiştim, her neyse, başka bir doktora daha gittim, annemin doktoruna. Bizimle çok ilgilendi, ultrasonda çok detaylı baktı kordonda sorun yoktu ancak su hiç göremiyorum ben dedi. Sancılar için beklersek ginde 2 nst çektirirsem ve yatarak beklersem bekleyebileceğini söyledi. Ancak bebeğin olumsuz etkilenme riski vardı. Bana bıraktı benim de içime sinmedi ertesi güne yattım dinlenerek bol su içerek bekledim ve sabah sezeryan oldum. Malesef eşim yetişemedi. Ha bu arada bebeğimin ameliyatta yanımda kalmasını kabul etti, ameliyat Hakkaten güzeldi, ekip çok ilgili ve neşeliydi, hiç stres olmadım tek olmama rağmen. Ilk seEryanım epiduraldi. Belimden katater takılmış o sırada bacağımda tuhaf elektriklenmeler olmuş ve beni korkutmuştu. Spinalde öyle değil, iğne hızlıca uygulandı ve 30 snde etkisini gösterdi. Beni yatırdılar perdeyi çektiler. Doktorum tüm ekibe bebeğin kalacağını tembih etti tek tek.. Ameliyat başladıktan 4 dk sonra bebeğim doğdu, 12.49da.. Hemen alıp giydirip yanıma koydular, yanağını seve seve ameliyatın bitmesini bekledim. Bebeğim sesimi duyduğu sürece ağlamadı hiç. Sonra doktor acıkmıştır diye emzirmemi söyledi, biraz da emzirdim:) sonra bebeğimle birlikte çıktık ameliyathaneden..sonrasında tartmaya götürdüler odama çıktım hemen geldi, ayrılmamış olduk yani.. Normal doğum içimde bir ukte olarak kaldı ama ben hep hayırlısını istedim eminim öyle de oldu.. Israr edebileceğim bir durum yoktu. Hem bir önceki sezeryan hem kordon hem su azlığı hem de çatı basıklığı vardı.. Keşkesiz bir sezeryan oldu binşükür maşallah...

Harika anlatmışsın canım çok heveslendirdin beni gerçekten☺️herşeyşn yolunda gitmesine çok sevindim rabbim acısını göstermesin inşallah.anladığım kadarıyla spinalden epidurale göre daha çok memnun kalmışsın umarım bende kendim için en doğru seçimi yapabilirim ☺️

Benim ihtiyacım olmadı canım, sadece ilk gazlı bezi tutsun diye verdiler hastaneden, kanamayı takip ederken yani. Sonraki pedde çıkardılar. 1 tane kullanıldı yani. Ped olarak kotexin en büyük boyunu kullanıyorum ben. Pamuklu olduğu için tahriş de etmiyor. Kanama sezeryanda çok olmuor

Çok teşekkür ederim canım yarın hastaneyle görüşüyüm bende verip vermediklerini öğrenip ona göre alıyım ozaman

KiZlar dun genel anestezi sezeryanla dogurdum agrim beter tuvaletebile oturamiyorum afdersiniz
İlk iki gün agri oldu bende de gaz san cim çok oldu bol bol yürü hareket etmek iyi gelir çok yatinca insan daha kötü kasiliyor stres yapma ağrı kesici vermiştir dr ic iyi gelir bol bol incir hurma ye protein ye çok su ic sutunde gelir benim bir hafta oldu hala taşar gibi değil inşallah bir n önce toparlanirsin

selam kızlar. Kızımla bugun 15. Günümüz zaman o kadar hızlı geçiyor ki hiç birşey anlamıyorum. Oysa gebeliğimin son günlerinde saatler geçmek bilmezdi. Şimdi o kadar farklı ki sanki o 9ayı hiç yaşamamışım sanki kızım ömrüm boyunca hep yanımdaymış gibi. Çok şükür ki doğurdum kalktım diyenler kervanına katıldım bende. Normal doğum da olsa çok dikişim olur diye korkuyordum. Ama sadece 2 dikişim vardı biri 5. Diğer 6. Gün düştü. Sadece doğum yaptığım sabah acayip bir baskı hissediyordum vajinanın içinde meğerse içerde tampon varmış. Doktorum gelip tamponu çıkarınca o da geçti. Doğuma kadar bir iki saat çok sancı çektim ama değdi. Sonrasında normal hayatıma dondum hemen tabi kanamalar hariç ne güzel 9ay adet falan görmeyince bünye unutmuş ped kullanmayı falan bir an önce bitse de şu derttwnde kurtulsam başka bişey istemiyorum.

Ay cnm benim ya çok şükür biliyor musun hiç aklından çıkmıyor 30 cu haftayı göreyim diyilin bak kızın kollarında şimdi rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
Aminnn Cnm aynen öyle;)nasıl bu zamana geldik hele normal doğum ve ben ...hic umudum yoktu:(şükür
Sen nasılsın bebisle :)

Okadar samimi yazmissinki suanki durumum aynen.aciyo canim stresliyim yuruyemiyorum bebegime bakamiyorum Allah annemden razi olsun ama acim nezmn gececek hic bilmiyorum annelik yapamiyorum.cok tesekkur ederim canim samimiyetinden desteginden dolayi
Önemli değil cnm, attan düşmüşün halinden attan düşmüş anlar :) henüz doğum yapmayan ark.lar olduğu için yazmak istemiyorum ama senin kadar sıkıntıdayım ve yeri geliyo Allah affetsin isyanın kenarlarında geziyorum, yeri geliyor Allahtan başka beni benden iyi tanıyan olmadığını biliyor ve tamamen ona teslim oluyorum.. Amma velakin tek çaremiz var: zaman! Bizim de iyileşme zamanımız doğumla başladı bakalım, geriye sayıyoruz, sonra aşk filmi çekicez bebişlerimizle! İlk bebeğimden biliyorum, tadına doyum olmuyor valla! Her sabah kalkınca 1 gün daha geçti iyileşme sürecimde diyorum.. Bilinçli olalım da isyan etmeden, günahlarımızdan arınarak geçirelim İNŞALLAH..AMİN..

Back