• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gogsunu sagma memeyi yanlis tutturursaniz yara olur kahverengi kismi iki elinle iyice sık oyle ver bebegin agzina benim oglan ucunu tuttumu hemen cikartiyorum yara oluyor cunku bide lansinoh krem iki suruste iyi geliyor yada sütünü sur emzirdikten snra
Benim meme ucum yok sadece ilk sarı sütümü verebildik ondan sonra da yara oldu zaten pombayla uğraştık kan geldi hep mama veriyoruz içim içimi yiyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun 3 gün oldu ya almazsa memeyi napıcam

Ayni durumdayiz canim ama Benim doktorum bayramda yok sevmedigim doktor nobetciymis. Insallah bayrama kalmaz dogururz hayirlisi ile
bende sizle aynı gündeyim bende bayrama kalmak istemiyorum bide artık başladı herkes sen daha doğurmadınmı senfonisine hayırlısı olsun kendimi yırtsamda o zamanı gelince gelecek Allah hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin hepimize inşaallah:KK75: başka seyler düşünmeye çalışalım yapacak bişey yok:KK31:

Dün kontrol vardı kızlar. Bebiş 3400 gram. Suyumuz iyi seviyede. Normal doğumu beklemeye devam edeceğiz.
Bayramda beni bırakmayacağını söyledi. Tam bayrama gelirse diye endişelerim vardı. Endişelenme ortada bırakmam seni dedi.
Nst iyi çıktı. Bebişin hareketlerini takip ettiğimi ve iyi olduğunu söyledim. O da ben sana güveniyorum dedi.
Haftaya cumartesi çağırdı. Çarşamba da kendine yakn bir hastande nstye gir dedi.
Bugün adet sancısı gibi hiç geçmeyen sürekli bir his var karnımda. Belki de bu gece doğururum. Dua edin kızlar bana. Hayırlısıyla kucağıma alayım bebeğimi.
Bu arada dün hastane süslerini de aldık, tamamlandı yani eksiklerimiz.
dr kaçhaftalık dedi canım benim ki 3gün önde kilosunuda sormadım herşeyi normal dedi herhalde seninle aynı günse tahmini bizimkide aynı kgdur.SAT IN ne bu arada

Herkese slm arkadaşlar.Kontrolümüz vardı bugün artık 3 günde bir gidiyoruz.Zaten salı günüm doluyor.Hala tık yok oğluşumda :KK14:
Doktor yürüyüşe devam diyor yürüyüşten sıkıldım inan ki :110:
Hastaneye fiyatları sorduk normal doğum 840 tl epidural olursa 1300 tl :63: Çok değil mi epidural icin 500 fark yaa.Buarada doktora epidurali sordum konfor dedi.Ağriya dayanamam diyosan yaptir ben kendi eşime yaptirdim mesela dedi.sizler ne düşünüyosunuz epidural normal hakkinda kizlar ?

bende sizle aynı gündeyim bende bayrama kalmak istemiyorum bide artık başladı herkes sen daha doğurmadınmı senfonisine hayırlısı olsun kendimi yırtsamda o zamanı gelince gelecek Allah hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin hepimize inşaallah:KK75: başka seyler düşünmeye çalışalım yapacak bişey yok:KK31:
Bence bebuslerimizle konusalim hergun telkin edelim bayramdan once gel diye ise yarayacagini dusunuyorum

dr kaçhaftalık dedi canım benim ki 3gün önde kilosunuda sormadım herşeyi normal dedi herhalde seninle aynı günse tahmini bizimkide aynı kgdur.SAT IN ne bu arada

Haftasıyla uyumlu dedi sadece. 38+5'te gittik kontrole. Sanırım aramızda 1 gün var. Benim SAT 15 Aralık. Senin kaç?

Herkese slm arkadaşlar.Kontrolümüz vardı bugün artık 3 günde bir gidiyoruz.Zaten salı günüm doluyor.Hala tık yok oğluşumda :KK14:
Hastaneye fiyatları sorduk normal doğum 840 tl epidural olursa 1300 tl :63: Çok değil mi epidural icin 500 fark yaa.Buarada doktora epidurali sordum konfor dedi.Ağriya dayanamam diyosan yaptir ben kendi eşime yaptirdim mesela dedi.sizler ne düşünüyosunuz epidural normal hakkinda kizlar ?
Kesinlikle ama kesinlikle 500tl değil 5000 tl yi bile hakediyor epidural! Konfor için sezaryeni seçen o kadar çok kişi varken normal doğum düşünüyorsan ve epidural imkanın varsa kaçırmak çok büyük hata, o kdr sööliim :)

meraba arkadaslar topik eskisine göre boş görünüyo doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum yapacaklarıda Rabbim bi avazda kurtarsın... Bebişler nasıl anneler zorlanıyor musunuz bizim gaz sorunumuz oluyo 17 günlük olduk kuzum kıvrandıkca cok üzülüyorum :(

Haftasıyla uyumlu dedi sadece. 38+5'te gittik kontrole. Sanırım aramızda 1 gün var. Benim SAT 15 Aralık. Senin kaç?
evettt benimde 14 aralık benmi önceyim yani bende pek sormuyorum karnım büyük gibi geliyor sanki büyük derse korkcam gibi doğurmaya:110::rolleyes:

kesinlikle epidural normal istiyorum.1 değil 10 tane doğurulur diyo yaptıranlar

Bence bebuslerimizle konusalim hergun telkin edelim bayramdan once gel diye ise yarayacagini dusunuyorum
ben konuşuyorum zaten dün çikolatasıyla beşiği geldi bugün nevresimlerini serdim hadi artık annecim herşey hazır bekliyoruz diyorum:KK68:ama bizimkiler başak gözüküyor ya titizler herşey tamam olmadan gelmeyecekler herhalde onu bırak 18 19 umda apartmanı badana yaptırcaz onuda beklemese velet barii:KK70::confused:

olur olur olmazmı :confused:Hoppanasıl vaziyetler hergün paylaşalım bugün benim kasılmalarım çok ve aşşaya doğru bi baskı var öyle seviniyomki hadi inşaallah modundayım:KK73::KK6:
dun temizlik yaptim mobilya altini supurecem diye komando gibi surundum sonuc kasikta 10 saniye agri :-/ bu mudur dedim yani? Bazen de yururken vaya bebis hareket ettikce popomdan belime agri giriyor ki yalanci sanci bunlar hep kandiramazlar beni :63:

dun temizlik yaptim mobilya altini supurecem diye komando gibi surundum sonuc kasikta 10 saniye agri :-/ bu mudur dedim yani? Bazen de yururken vaya bebis hareket ettikce popomdan belime agri giriyor ki yalanci sanci bunlar hep kandiramazlar beni :63:
dimi sorma napalım gerçek olunca anlayacağız yani:63:inşaallah anlarız yani:KK17::KK17:

@sade kahve Evcilkaktus19 Evcilkaktus19 vafers vafers arkadaslarım zaten hamileliğim boyunca hiç yanımda olmadı. Şimdi de eltimi örnek gösterip o 38 haftalıkken 18 saatlik yere gitti sen gelmiyorsun iki saatlik yere dedi. Valla esim çok kızdı gitmedim zaten12 deydi düğün nası düğünse! Zaten cabuk yoruluyorum ama onun bile bence gitmemesi gerekirken beni de götürmeye zorluyo:KK43:
Canım o seni ve torununu düşünmüyorsa sakın üzülme sen kendini ve bebeğini düşün annen olmasa bile elbette yanında seni düşünen başka birileri vardır. Benim annemde öyle son konuştuğumuzda sadece kaç günün kaldı diye sordu o kadar. Ne ben ne torunu umrunda bile değiliz ama çok şükür ki yalnız değilim annem yerine koyduğum anneannem var yanımda birlikte doğumumu bekliyoruz. 2 tane teyzem var onlarda doğar doğmaz gelicekler hergün arayıp soruyorlar. Ben her zaman diyorum rabbim anneden yüzünü güldürmedi ama çok şükür ki 3 tane anne verdi bana kendi annemi aratmıyorlar.
Sende hiç üzülme sıkma canını evladına kavuşacağın günü düşün sadece rabbim yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah :KK19:

Back