2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar hiç aceleci olmayin bebisler ne zaman isterlerse ve nasill dogmak istiyorlarsa o zaman gelip öyle doguyorlar. Ben 05.09.2015 te dogum yaptim 12 saat sanci cektim 10 cm aciklik oldu gikim cikmadi bebisim icin .normal dogumu cok istoyodurdm ama bir türlü kizim dogum kanalina inmedi mecburen sezeryana aldi dr ilk dogum diye bekledik ama nasip degilse ne yaparsan boş. Simdi minicik bir bebegimiz var 3 gun hastanede kaldik sariligi miz halen devam ediyor ama azaldi. Rabbim hepinize sağlıklı kolay dogumlar nasip etsin.sabirsizlanmanizi anlıyorum ama rn rahat zamanlariniz bir haftadir kus uykusuyla yaşıyorum cok zor oluyor gerçekten.dogumdan once soze tavsiyem sut yapici dere otu malt içecekler bol su rezene cayi isirgan otu cayi tuketin hemen sütünüz olsun bebisler icsinki hastalanmasinlar.

ACIL ACİL hanımlar şimdi heyecanla yazıyorum wc ye girdim kahverengi Akıntı gelmiş ben ne yapayım şimdi bilemedim doktorum kan gelirse gel demişti ama kahverengi gelmiş Bügünde pazar
Olsun ara dr unu git der nöbetciye yönlendirir. O da o esnada gelir

Okadar samimi yazmissinki suanki durumum aynen.aciyo canim stresliyim yuruyemiyorum bebegime bakamiyorum Allah annemden razi olsun ama acim nezmn gececek hic bilmiyorum annelik yapamiyorum.cok tesekkur ederim canim samimiyetinden desteginden dolayi

Ben de aynı duyguları yaşıyorum biberonla mama yedikçe içim acıyor neden sütümü içiremiyorum diye 4 gün oldu mamaya alışacak artık. İlk zamanlar mama verip sonradan meme alanlar var mı acaba duydunuz mu? Bu günlerde veremezsem daha almazmış öyle diyorlar ne yapacağız

ACIL ACİL hanımlar şimdi heyecanla yazıyorum wc ye girdim kahverengi Akıntı gelmiş ben ne yapayım şimdi bilemedim doktorum kan gelirse gel demişti ama kahverengi gelmiş Bügünde pazar
Ayy çok heyecanlı doktorunu ara yönlendirsin.

Bu arada günü benden ilerde olan bi kişi daha doğuruyorum derse cinnet getirip yakarım buraları ona göre

Selamınaleyküm,
Sabah az miktarda suyumun gelmesiyle uyandım. Ama sıfır sancı :)
Ara ara yarımşar çay bardağı kadar geliyor. Doktorumla görüştüm biraz daha fazla geldiğinde ve sancılarım tuttuğunda hastaneye gelmemi söyledi.
Şimdi suyun rengini, bebinin hareketlerini ve sancıları takip ediyorum.
Ama sancılarım hafif adet sancılarından ibaret olduğu ve artmadığı için suni sancı vermelerinden çokkk korkuyorum.

Sizlerde durum nasıl? Doğumu suyuyla başlayan var mı ya? Sanki sancılarla ve nişanla başlaması daha iyiydi ama nasip...
Tecrübe eden var mı?

Tuğba ne durumdasın cnm ,tarıhlerimiz aynı ,nasılsın
Merhaba
Benim de doğuma az kaldı. Bu üçüncü çocuğum olacak inş. İlk ikisini hiç bir belirti yokken suni sancı ile yapmıştım. Ancak İlkinde 2 cm açılma ikincide 5 cm açılma vardı :)
17 eylül ikinci kızımın doğum tarihi. Doktoruma o tarihte suni sancı ile doğum yapabilir miyim diye sorucam. Salı randevu var. Hayirlisi bakalım.

Ne güzel... bende de belirti yok ama muhtemelen akşam veya gece suni sancıyla tanışacağım ve inanılmaz ürkütüyor beni duyduklarım suni sancıyla alakalı
İnşallah bende de olacaksa böyle sorunsuz olur suni sancı tecrübesi...
Yani 3. Kez almakta hiç tereddüt etmediğinize göre maşallah bünyeniz ve dirayetinizle alakalı olmalı. Çok güzel bişey...
Sancımın artacağı yok gibi geliyor bana ben de bu merete kaldım galiba ama hayırlısı tabii

Doğum yapan annelere bir sorum var kızlar bu hafta sezeryan olucam yanıma yeteri kadar ped aldım ama sizce hasta bezi almalımıyım ?

Benimde öyle başladı canım dogumum açılma sancı hiçbir şey yoktu sezeryan a aldılar çok şükür bebeğim iyi doğdu bi sorun olmadi

Doğum yapan annelere bir sorum var kızlar bu hafta sezeryan olucam yanıma yeteri kadar ped aldım ama sizce hasta bezi almalımıyım ?
Al canım bence ben ilk iki gün kullandım yoğun kanama varken çok iyi oluyo depend almıştım ben kilot şeklinde giyilenlerden

Canim merhaba yazmadan edemedim ben oncelikle bebisin hayirli ugurlu olsun gule gule buyut kuzunu bende 2015haziran annesiyim benimde kizim 4gun mama aldi cunku sutum anca 5.gun geldi ve kizim hemen memeye adapte oldu bende senin gibi korkmustum ama memeyi gorunce biberonu birakti o yuzden stres yapma sakin ol sanirim sezeryan oldun o yuzden gec geliyo sut bol bol su ic ben 4litre civari iciyodum rezene tohumu demleyip iciyodum birde en onemlisi pozitif ol rahat birak kendini sutum gelecek de bak gor o zaman sonucu

Hepinize merhabalar sevgili anneler guzel bebisler bende 2015haziran annesiydim o gunleri hatirlayip sizlerin sayfasina o yuzdwn bakayim dedim heyecaninizi cani gonulden paylasiyorum dogum yapanlara yavrulariyla bir omur saglik mutluluk diliyorum yapacaklarida allahim bir sancida kurtarsin ins benin kizim bu hafta 3aylik oluyo buyuduk teyzeleri cok sukur opuyoruz hepinizi

ooo harika öyle dediyse git zaten 24-48 saat arası doğum oluyormuş nişandan sonra kaldık 4 galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…